Jelenleg

17
látogatónk van

2014. június 3. 09:22

In memoriam HUNS

(0 szavazat)
86 hozzászólás

A mai nappal a HUNS klán (HUNS - MAGYAROK) bejelentette feloszlását. Egy igen nagy múltú, nemzetközileg is elismert magyar klánról van szó. Bátran állíthatom hogy jó ideig ők képviselték a magyar élvonalat, ezért változtatás nélkül leközlöm a klán parancsnokának, Szpecnyaz-nak tömör, de lényegi információkat tartalmazó kommentjét a feloszlásról:

Kedves fórumozók/magyar community!

Sajnálattal tudatom mindenkivel hogy a holnapi naptól kezdve a HUNS community beszünteti a működését.

Erre több ok miatt került sor. Egyrészt úgy éreztük hogy elértük azt a maximumot, amit ki tudtunk hozni a klánból. Az utóbbi fél évben már nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, amit elvárhatónak tartottunk. Láthatóan egy olyan válságba került a klán, amiből már nem tudtuk kihozni. Mondhatni elindult lefelé azon a bizonyos lejtőn. Ezért inkább úgy döntöttünk hogy inkább feloszlatjuk, minthogy véglegesen a lejtő aljára kerüljön, megőrizve így a korábbi hírnevét/dicsőségét. 

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden korábbi tagunknak, akik a klán több mint 2 éves létezése alatt a sorainkat erősítették, akár hosszabb, akár rövidebb ideig. Külön szeretnék köszönetet mondani a korábbi szövetségeseinknek, amiért támogattak minket a harcaink során.

Remélem hamarosan lesz olyan klán ami képes lesz betölteni a helyünket a magyar közösségen belül.

További sok szerencsét/jó játékot kívánok mindenkinek!

Szpecnyaz [HUNS]

Utoljára frissítve: 2014. június 3. 09:31

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tepi1
    • Tankos
    · 9 éve
    ops:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Carius1973
    • Tankos
    · 9 éve
    Norby King of the HUNS..ezeken a dolgokon már túl vagyok 15- 20 éve. ...esetleg a spanglit még lehet javasolni feszkó ellen...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Norby_King_Of_The_HUNS
    • Tankos
    · 9 éve
    Most elmondom mit kell csinálni,ha nem tudjátok a feszültséget levezetni.Ki kell menni egy Fradi meccsre,jól bebaszni. Ordibálni,esetleg pofán vágni valakit,ha nem zöld.Ha ezután még mindig sok az energia el kell menni kurvázni.Másnap meg lehet wotozni egész nap,és az élményeket mesélni a klán társaknak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Carius1973
    • Tankos
    · 9 éve
    Annyit azért megjegyeznék ,ha egy klán vezetője lennék én nem tűrnék meg olyan embereket a csapatomban ,akik nem rendelkeznek kellő intelligenciával.Felőlem lehetne akármilyen epic játékos...rövid távon ez lehet ,hogy a klán eredményességén meglátszódna de nem számít, hisz ez csak egy játék..közép és hosszútávon viszont jól kamatozna...azt azért már tapasztaltam ,hogy a magyar klánokban játszik egy két agy amputált epic idióta...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Szete58
    • Tankos
    · 9 éve
    Carius, nem szemrehányás, h. megemlítem (Villon), valamikor - réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban én is voltam fiatal... a tartalommal, amit írtál volt, egyetértek - maximálisan!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Carius1973
    • Tankos
    · 9 éve
    Köszönöm Szete 58 ,hogy kijavítottad.A helyesírási hibáimat ne kezd el javítgatni néha nem tudok magyar ékezettel írni.
    Broxxarm amikor én fiatal voltam nem minden nap volt tévé, nem volt ennyi műkaja és reggeltől estig mozogtunk.Egyetértek veled nem szerencsés neten keresztül szidalmazni veréssel fenyegetni másokat,az olyan gyerekes és nevetséges.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Szete58
    • Tankos
    · 9 éve
    Carius, ne beszéljünk arabusul... a harmadszorra az pro tertio, s nem terzio... én kérek elnézést, Amice/Amices!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    broxxarm
    • Tankos
    · 9 éve
    a _HUN_ klán egyik vezetöjeként, szeretnék a huns minden tagjának gratulálni az elért eredményekhez. ne vegyük ezt el tőlük. személytelenül az interneten keresztül nem biztos, hogy szerencsés mások megitélése és szidalmazása, de mit tehetünk ezt hozta modern világ az én fiatal koromban a játék és minden más személyes volt, nem volt mobil, se net... szerintem sokkal emberibb szemtől szembe pofán köpni a másikat. és bocs mindenkitől de véleménye mindenkinek lehet, csak néha jobb hallgatni róla
    én inkább emlékszem a jó kis esl csatákra amiből tanulni lehetett. lehet kicsit szentimentális vagyok, nézzétek el nekem.
    szóval respekt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    eldegor
    • Tankos
    · 9 éve
    srácok (esetleg lányok) szerintem már ez az egész egy kicsit túl van lihegve - erőltetve, a lényeg:
    1. megszűnt a HUNS - akik örülnek vagy sajnálják - és nem HUNS-osok voltak se + se - nem jelent nekik, hacsak éppen nem akartak jelentkezni a klánba (ha igen és jók még mindig jelentkezhetnek OdinHUN-nál az új klánba)
    2. voltak HUNS-osok xar modorral, jó stat ide vagy oda hülyék voltak és maradnak ha nem növik ki (gondolok itt a pár fiatalabb játékosra aki még fejlődhet emberileg)
    3. voltak HUNS-osok jó modorral, jó stat ide vagy oda teljesen normális emberek akik megérdemlik a tiszteletet azért amit elértek (2. pontban említettek akármit is értek el tiszteletet nem érdemelnek sőt...)

    Valószínű mert a játékosok teljesítmény alapján lettek bevéve a klánba összegyűlhetett több emberi szemét akinek a játékteljesítménye kiemelkedő bár ez sem biztos hisz van olyan magyar klán aki semmit nem tud felmutatni, de legalább köcsögök a tagjai - vezetőjüktől kezdve.

    Szóval akármi is RIP HUNS. Örülni pedig még mindig lehet magyar klánoknak, ott van a VTEPS aki egy jó ideje tartja magát EU-ban + ott vannak a többiek - tessék utánanézni és lehet drukkolni ki-kinek kedve szerint.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    OdinHUN
    • Tank elemző
    · 9 éve
    Ha bemész valaki udvarára és odakulázol a füvére csodálkozol, ha nem tetszik neki?
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.