Jelenleg

25
látogatónk van

2022. február 25. 07:39

Prémium ajánlat: Progetto M35 mod. 46

(19 szavazat)
13 hozzászólás

  VIII ⋅ Progetto M35 mod. 46 ⋅ Kis csomag ára: 11.300 Ft ⋅ A tank elemzése

Utoljára frissítve: 2022. február 25. 07:40

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    D00M
    • Tankos
    · 2 éve
    Szerintem a Bisonte C45 ettől egy sokkal jobb gép. Mióta az megvan, ezt nem is nagyon vittem csatába. Egyrészt annak van egy baromi jó tornya, és mivel heavy, ezt a tártöltő mechanizmust is jobban ki tudod használni vele. Van időd megvárni, még rendesen betölt, és az 1v1 lerohanós szitukból is többször jössz ki vele jól.
    A Prog egy eléggé opportunista tank, de ilyen szerepkörben nekem pl. a Bourrasque sokkal jobban teljesít. Kint maradni, hogy mind a 3 lövést megejtsd vele, csak ritkán tudod, mert a tornyot simán ellövik, és annyira az álcája sem kiemelkedő. Lerohanni csak akkor érdemes bármit vele, ha max két lövésből ki tudod szedni, mert elég ritka, hogy mindhárom lövés talál, és be is üt. Ha pedig az ellen túléli, simán húzhatod te a rövidebbet. Ugyanerre érdemes a távolra lövöldözésnél is számítani, hogy egy lövés az tuti mellémegy, vagy kritikus lesz.
    Kredit farmolásra jó, 10 meccsből úgy 2-ben, ahol top tier vagy, és tudod a 6, 7-es tankokat lövöldözni vele. Viszont elég gyakori vele a full tier 8, vagy tier 9, ahová már sokszor el kell a gold. Tier 10 meg még azzal is necces.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Roreno
      • Tankos
      · 2 éve
      Hasonlóképp látom a dolgot. Bár nem csoda, mivel én sokkal többet játszottam nehéz tankokkal, mint közepesekkel. Ettől függetlenül egy kellemes egyensúly a Bisonte C45 a mobilitás, a páncélzat, és az alfa sebzés tekintetében. A tűzerő (DPM) persze lehetne jobb, de akkor már tényleg nem lenne értelme mással játszani csak ezzel a tankocskával. Jelenleg 88-89%-on van a gun markom vele. A RunningDisaster név alatt ellenőrizhető, ha valakit esetleg érdekel vagy kételkedne benne. Ja és nagyon minimális prém lőszert lövöldözöm vele - az esetek nagy részében nincs rá szükség ( sokszor lát tier 8-at).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Leweskocka
    • Tankos
    · 2 éve
    kötelező darab...szerintem..kredit farmolásra és élményfakottra is ....ui. tudja valaki hogy a bérelt tank után felajánlott örökös vásárlás meddig van ? .. mert nem ír napot..csak azt hogy korlátozott ideig (bourrol lenne szó)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tas_Lee · 2 éve
    Ezzel és a Bourrasque-al van a legtöbb csatám. A buraszk jobb tank (nagyobb a carry faktora), míg a Progetto egy kreditfarmoló szimulátor. Ha csak egy prémium tankot vesz valaki a játékban akkor az a Progetto legyen.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      CorradoCattani
      • Tankos
      · 2 éve
      Nem értek egyet. Mármint abban, hogy a Burraszquququ jobb, mint a Progetto. Egyáltalán nem jobb! Ahogy már régebben leírtam más posztok alatt: a Burraszquququq-nak nincs páncélja, nem tud fordulni, a szűkülése katasztrófa, a pontossága katasztrófa, az alaplőszer átütése nevetséges, DPM-e nincs. Én nem tudom mit esztek rajta. A Progetto emellett maga a megtestesült csoda. Évek óta a legjobb 8-as tank, hiába hozzák be hetente az új nyolcasokat, nem kopik meg a fénye.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Tas_Lee · 2 éve
        A carry faktorban van a lényeg, kifejtem.
        1. A buraszkkal kevesebbszer kerülsz olyan szituba, amit nem tudsz megoldani. Ennek oka, hogy a szituációtól függően tudsz vele light/spottert, medet/supportot játszani, de lehetsz TD is, MM és szitu kérdése. A Proginak szinte minden MM-ben és minden mapon megvannak a pozíciói, ahol tudsz érvényesülni. A buraszknak kevesebb kötöttsége van.Konkrétabban:
        2. "városi" tradek: hamarabb kitolod a 720 alfát. 3. hamarabb felveszel vele effektív kulcspozíciókat. Minden pályát hadd ne elemezzek ki, de pl Mines-on a hegyre rusholókat 720-al kínálod meg (vagy 800+ HE vel ha tökös vagy), a Progettoval még nincs is teljes tárad. 4. Gyorsabb, kisebb méret és álca, kisebb fókusz. Minden nyitott mapon sőt jópár városin is van egy kulcsfontosságú bokor vagy bokor nélküli spotter/damagelő pozíció amit a buraszkkal biztonsággal felveszel, a Progival nem.
        Nagyjából ezek az okaim az 1. pont a lényeg többi végülis csak adalék. Amit leírtál: nincs páncél nem fordul, szűkülés stb. egyrészt felszereléssel orvosolandók, másrészt a tankkal tudsz úgy játszani, hogy ez ne zavarjon. Miért érdekelne pl. a páncél hiánya (nem mintha Proginak lenne, lol), amikor maximum 2 mpig vagyok lőhető, amíg kitolom a 720 alfát? Azért is csatoltam a statokat: simán látszik a sebzésen, hogy a buraszk gun statjai teljesen jók sebzéskiosztásra - csak megfelelő használat kérdése. A Progettohoz képest egy hátránya van: skill igényes. Azt viszont lehet felszedni idővel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    loogor75
    • Tankos
    · 2 éve
    Én még 18 napig bérelem, azt mondták ha beteszik a shopba akkor vehetem meg, de most sem engedi a játékon belül valószínű, hogy aranyért nem csak valódi pénzért ez azért dühítő.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Koverchenko1
    • Tankos
    · 2 éve
    A bűvös Progetto 46. Azt azért meg kell hagyni, hogy a maga tierjében az egyik legjobb tank. Ezzel van a legtöbb csatám, közel 3K WN8-al. Megvan rá a harmadik kiválóságjel is. Csak ajánlani tudom! Természetesen meg kell tanulni vele játszani, az elején nekem sem igazán ment. Mint ahogy egyik papír tank sem, úgy ez sem tűri a hibákat, viszont szerintem sokkal könnyebben játszható mint a Bourrasque. Nem gondolom, hogy mindenkinek beválik, de aki szereti ezt a fajta játékstílust annak egy nagy szerelem lesz. Épp ezért ha valamelyik tank, akkor ez tényleg megéri az árát!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.