Jelenleg

12
látogatónk van

2022. január 20. 06:55

Prémium ajánlat: Kampfpanzer 07 RH

Írta:
(35 szavazat)
10 hozzászólás

  VIII ⋅ Kampfpanzer 07 RH ⋅ Kis csomag ára: 9.500 Ft ⋅ Tank bemutató videó (magyar)

Utoljára frissítve: 2022. január 20. 06:58

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  márk.szőke · 3 hónapja
  Ennek a tanknak mennyire lövik át a tornyát? Lehet úgy használni, hogy beállok különböző szikla mögé mondjuk Karélián a kicsi testet jól fedik a tereptárgyak, közben a tornyot mutatva szétcsipegetek mindenkit? Majd odébbállok és így tovább? Mennyire jó hulldownos tanke ez?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • VIP
   • Kiképző
   · 3 hónapja
   Az ágyúsüllyedése jó, de lövetni nem szabad, hasonlóan a tier 10-es Leopardhoz ezzel is célszerű kerülni a kontaktot. Ennek a tanknak a legfőbb fegyvere a DPM-e és a gyors töltésideje. A felszerelésnél és skillezésnél mindent ennek a javítására kell beáldozni. Célszerű BP reward felszereléseket használni, töltésgyorsító direktívával és pótkajával. Én az enyémen 3.7 mp-re húztam le a töltésidőt, úgy azért elég fain. A másik specialitása a tanknak a 320 alfás repeszlőszere, amiből érdemes azért bőven pakolni bele, viszont, hogy ezzel hatékony légy, tudnod kell mi az amit biztosan átüt mert csak így van értelme használni. Ha jól csinálod egy Skorpion G-t repesszel 1 bekapott lövés árán ki lehet végezni. Kimondottan mobilis tank, könnyű vele a csata korai szakaszaiban kulcspozícióba kerülni, de kicsi a hibatűrő készsége, a tank lényege, hogy felismerd azokat a szituációkat mikor tudod kihasználni a magas DPM-ét és töltésidejét, illetve hogy mikor és hol használhatsz repeszt mert azzal még inkább növelhető a hatékonysága. Egyszóval nem egy kezdőbarát tank és a legjobban akkor működik ha mindent felraksz rá a töltésidő csökkentés érdekében, viszont nagyon egyedi játékélményt nyújt a többi tier 8-ashoz képest. Kicsit olyan, mint a lowtier meggymagozó tankok, pl. T-34 vagy A-43 az 57 mm-essel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    márk.szőke · 3 hónapja
    köszi minden kedves válaszolónak! Ment a zöld pacsi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ibumax · 3 hónapja
   Ez semennyire.Ezzel nem fogsz tudni tornyozni.https://tanks.gg/tank/kpz-07-rh/model?vm=live
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   2001Martin0625 · 3 hónapja
   Háát szerintem felejtős.Papír a tank
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi · 3 hónapja
  Sikerült ezt a szutykot megszereznem anno a maratonból nem ér ennyit szerintem... A proginál nincs jobb 8 as med!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bulcsu · 3 hónapja
   Nekem is maratonból lett meg. Eddig a "légy" taktika jött be vele. A többiek mögül oda-oda csípek az ellenfél HP-jába, és gyorsan tovább röppenjek vele más pozícióba. A baj, hogy sok a passzív bot csapat, így porosodik jelenleg a garázsban. Bár annyira nem fos a tank, mint ahogy sokan előre gondolták. Golddal főleg. Sőt. (Én akkor is megvédtem látatlanban . De valóban ennyit nem adnék érte, max 7000-et. Másfelől lila játékosok közül láttam már néhányat aki nagyon gyorsan leradírozta a csapatot ezzel a gyors köpködővel. (Szakaszban körbe-körbe dongták az áldozataik.)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ego · 3 hónapja
    Nálam még ez a taktika sem működik, az ágyu kb mindennek is mellélő, de ha talál akkor nem üt át még oldalról sem szinte semmit. Lassan nincs tank amit fejleszthetek, de ez szerintem a legrosszabb 8as prém és az 5 legroszabb 8-as tank közt van nálam. Ja az már csak hab a tortán hogy milyen tierbe dobál a játék vele.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bulcsu · 3 hónapja
     Hát nagyobb tierben sajnos én is csak max csali vagy figyelemelterelés voltam. Főleg az olyan (ezen tank szempontjából) kaki pályákon, mint a mostani Minszk. Igaz pontot külön nem ad érte, de ha nem gyorsan megdöglős a csapat még nyerhetek, és "több kevés pont". Csak a mozgékonysága az erőssége, mert DPM hiába magas, ha nem üt át, ahogy írod. HE nerf előtt Skorpion G vadászatra is jó volt repesszel, de azóta nem nagyon próbálgattam, nem tudom az most működne-e. Úgyhogy nekem ilyen érdekesség kategória ez a tank.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.