Jelenleg

26
látogatónk van

2020. december 5. 10:31

12.05. Adventi ajánlat: WZ-120-1G FT

(7 szavazat)
7 hozzászólás

Prémium shop ár: 8.900 Ft (tank+legények+küldetések) | In-game ár: 7.990 arany

Napi küldetés

Utoljára frissítve: 2020. december 16. 06:00

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CorradoCattani
    • Tankos
    · 3 éve
    Nagyon jó TD. TOP tierben nyugodtan lehet vele az első sorokban vitézkedni. Kisebb ágyúkat röhögve pattint, kis szerencsével és jó szöggel nagyokat is. Meglehetősen agilis mozgású, a Ferrarikon kívül, semmi sem tudja leforogni. Látótáv nagyszerű. Álca nagyon jó. Átütés remek. DPM szenzációs. Egy nagy gyenge pontja van, ami sokszor a vesztét okozza: a szűkülése fájdalmasan lassú, és kapáslövésekre is teljesen alkalmatlan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Juliet4ever
    • Tankos
    · 3 éve
    Nem értem miért kellene olyan camójának lennie mint régen. Ha tudod használni a játék mechanikáját így is tudsz vele úgy lőni mint annó.. Balansz.
    Skorpió, igen, a szép ívesen kilőtt alaplőszer tud sírásközeli élményekben részesíteni, és?Megint csak a balansz, miért kéne minden lövésének bemenni, miért kéne újra baszógépnek lennie? (Nem mintha most nem lenne az még a miss-ekkel is)
    Defi, az emberek megtanulták hol kell belőni, meg persze ott a gold.
    EBR, na ez viszont tényleg nem volt szükséges hogy bekerüljön...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gyaluskiraly
    • Tankos
    · 3 éve
    Tipikus hulladék
    Amikor berakták akkor nagyon OP volt ám emlékszem a skacokkal mekkora köröket toltunk vele 3as szakaszban bene. Olyan camoja volt hogy lövés után sem kapott spotot sokszor úgy sem hogy nem is voltál bokorban. Most meg virít messziről tier8ban is.
    Amikor bejött pattogtak róla mint a katalán bolha. Most meg m6-is nehéz tank is belőtt egyik nap. Jó kis rejtett nerf csomag...
    Ágyú az úgy ahogy tűrhető, azt nem érintette a nindzsa nerf. 330as heat keresztül hugyozza az is3-at. Gyorsan is lő, nekem tetszik ez a bökő ami rajta van.
    Ám nem rossz tank mondom most sem, csak amikor bejött jobb volt. De talán így is helyt megálló tank. Amolyan tier8as su122-444
    De igazából ezekkel a sunyi nerfekkel nem tuddsz mit csinálni. Skorpió amikor bejött egy igazi baszógép volt. Most meg úgy lő mitn valami katapult.
    Defenderemről pattogtak mint kecskeszar a deszkán, most meg 7es tankok baszkodják be a tornya tetejét, akkora nerfet vágtak rá Minszkben.
    EBR-emnek el lehetett rúgni. Felpörgettem a motrot, aztán kilőtt a gép. Egyszercsak ezt is elvették tőle.
    Ezt a tádét annyira nem értintette a rejtett nerf, csak könnyebb belőni. Meg talán álca értéke nem oylan mint amilyen volt amikor berakták még amilyen a nerfelése előtti
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      maksoo95
      • Tankos
      · 3 éve
      nyilván "ninja" nerfeli a wg a prémium tankokat, hiszen hol érné meg nekik olyannak megtartani, amilyenek voltak? Hát akkor legközelebb is megvennék sokan, az egy ilyen cégnek nem éri meg... Jobban jön ki az egész, ha munkaerőre költenek, akik fejlesztenek, modelleznek új tankokat, stb, és csak azt tudják eladni, ami új!

      De hát mikről is beszélek? Hát a WG-t nem érdekli a pénz, csak azért csinálja a játékot, hogy kibasszanak az emberekkel - különösen veled Gyalus! Figyelj, nehogy az IS3 oldala egész érdekesen (spaced armorhoz nem köthető módon) elnyelje a 330-as HEAT-et!


      Viccet félretéve, ne terjesszünk már hülyeségeket, talán ha fele annyi energiát fektetnél mechanikák megértésére, mint konteógyártásra, "eltűnnének" ezek az anomáliák...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BlondSzi
    • Tankos
    · 3 éve
    Valamikor jó volt.2500 csatám van vele és sajna már csak árnyéka a régi énjének.Bizti nem költenék rá egy kanyit sem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lingszilard
    • Tankos
    · 3 éve
    Nagyon jó gép, csak ajánlani tudom. Minden pályán megállja a helyét.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018
      • Tankos
      · 3 éve
      Meg is veszem,csak érjek haza
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.