Jelenleg 478 vendég és 4 tag online

2019. máj. 6. 18:00

Memento

37 hozzászólás

A megérkezett 1.5 patch változásait gyurka02 már nem tudja kipróbálni. Április 27-én Ő volt, aki a szentendrei autóbalesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőhelikopter személyzetének kellett újraéleszteni. Két napig küzdött az életéért, de végül szervezete feladta küzdelmet az Őt ért trauma miatt. 46 éves volt! Az ilyen értelmetlen veszteséget mindig nehéz feldolgozni. Különösen annak fényében, hogy a fia által vezetett autó kilométerórája a baleset után 40-50 km/h-t mutatott, míg a vele frontálisan ütköző BMW 140-es értéknél akadt ki... Mindezt lakott területen.

4 hozzászólás

Morphelot (Ronit) 2016-ban veszítette el közösségünk, egy autóbaleset miatt, melyben vétlen résztvevő volt. Akkor határozta el közösségünk, hogy szeretnénk méltóképpen megemlékezni arra az emberre, aki emberiességével, szorgalmával, tenni akarásával akár példaképet is állíthatna a mai rohanó világunkban.

127 hozzászólás

Ha le kell hozni a csatát, akkor le kell hozni...

53 hozzászólás

eSuba_Hypnotised megválaszolja a kérdést nekünk. Ráadásul azzal az STA-2-vel, amit a II. Morphelo emlékversenyen nyert nálunk. Hősünk.

22 hozzászólás

10.000 kombinált sebzés az Object 263-mal, jelen esetben régi ismerősünk, _rosszpenz_ ujjából:

11 hozzászólás

Egy újabb 10.000+ sebzéses kör, ezúttal DrinkeZ ujjából:

7 hozzászólás

Nem csak gyerekeknek ;)

5 hozzászólás

Április 24-én volt a második villers-bretonneux-i csata századik évfordulója.

Ez a csata többek között azért is jelentős, mert a történelem során itt zajlott le az első tankcsata.


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.