Jelenleg 90 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 19 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

9.0 pach kiválóságai

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38821 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69
A képet itt nem látjuk, mert azt nem másolta át. De ha megnyitod a fájlt, akkor a Ctrl + F lenyomásával megnyílik egy kereső, beírod, hogy VSYNC és oda ugrik az adott helyre. Ott kell átírni false -ra.

VSYNC = waitVSync

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #38830 Írta: mrlajos
Megválaszolva: mrlajos
Itt a kép:

Illetve illik megadni a linket is, ahonnan származik, hiába "konkurencia"! :oops:
www.wothungary....nd.961
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RAZERXX, Aken83

11 éve 5 hónapja #38849 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Nekem a kis Update után nem lép be a játékba. Elindul, de azt írja ki, hogy a szerver nem elérhető, frissítsem a klienst, vagy várjam meg a tervezett karbantartást.

Nálatok is van ilyen? Mit csináljak?

11 éve 5 hónapja #38854 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
Egy orosz oldalról töltötem le egy engine config fájlt állítólag bekapcsolja a proci magokat a játéknál halott róla valaki valamit ?
Valakinek bejött a fenti buhera ???

11 éve 5 hónapja #38862 Írta: Turul_Harcos
Megválaszolva: Turul_Harcos

Nekem a kis Update után nem lép be a játékba. Elindul, de azt írja ki, hogy a szerver nem elérhető, frissítsem a klienst, vagy várjam meg a tervezett karbantartást.

Uninstall és reinstall...én is ezt teszem...minden egyes "újításnál" (pedig frissítés előtt visszaállítom eredeti "helyzetbe" a res és a res mod mappát)....amíg még bírom cérnával addig megteszem, majd egy idő után hagyni fogom az egészet....

11 éve 5 hónapja #38864 Írta: _Gemi_
Megválaszolva: _Gemi_

Uninstall és reinstall...én is ezt teszem...minden egyes "újításnál" (pedig frissítés előtt visszaállítom eredeti "helyzetbe" a res és a res mod mappát)....amíg még bírom cérnával addig megteszem, majd egy idő után hagyni fogom az egészet....

Nos Mindenkinek, aki újra telepíti:
Törlés után futtassátok: Wise Registry Cleaner. Ingyenes.
Csak ezután telepítsétek újra a játékot.

11 éve 5 hónapja #38868 Írta: zeroveritas
Megválaszolva: zeroveritas
A hotfixes topicban van a megoldás kulcsa, nem kell újratelepíteni, csak törlöd azt a filet és megy a game

11 éve 5 hónapja #38877 Írta: bikeshop
Megválaszolva: bikeshop
Hello!

Nem értem hogy miért ilyen címet kapotta bejegyzés hogy a 9.0 pach kiválóságai mikor értelme nincs a címnek. El is magyarázom hogy miért:
1: kidőlnek a fák úgy hogy nem is érek hozzá!
2: az fps meg a ping olyan változatos mint az időjárás vagy még annál is rosszabb mert az fps lennt van a béka segge alatt. A ping viszont az egekben, pedig kiválló minőségű internettel rendelkezem!
3: Játszhatatlan a játék, szaggat nem lehet látni az ellenséges tankokat. mert nem látom hogy hol az ágyu annyira szaggat.

NEM HOGY 1000000 JÁTÉKOS DE MÉG 1000 JÁTÉKOS SE LESZ LASSAN MERT OLYAN SZAR AZ EGÉSZ. INKÁBB HAGYTÁK VOLNA A RÉGI VERZIÓT AZ SOKKAL JOBB VOLT. ÉS EGYRE TÖBB AZ IDIÓTA JÁTÉKOS AKINEK 1500 CSATA ÚTÁN T34-E VAN AMIKOR MÉG AZT SEM TUDJA HOGY MELYIK A TANKNAK AZ ELEJE MEG A HÁTULJA. EZÉRT VAN A SOK VESZTES CSATA MERT SOK AZ IDIÓTA EMBER AKIKNEK INKÁBB GYAKOROLNIUK KELLENE MINTHOGY CSATÁBA MENNEK, ÉS MÁS NORMÁLIS JÁTÉKOSOKNAK A STATISZTIKÁJÁT LERONTJÁK! ÉN ÁLTALÁBAN AZ ELSŐ 5 BEN BENNE VAGYOK.

LEGKÖZELEBBI FRISSITÉSBEN ÉN SZERETNÉM HA AZ FPS EL MEG A PINGEL BASZNÁNAK VALAMIT MERT IGY JÁTSZHATATLAN A JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38944 Írta: balioking
Megválaszolva: balioking
Kedves bikeshop!

Ajánlom figyelmedbe:

hu.wikipedia.or...%B3nia :P

"A nevetségesség forrása az irónia. A látszólagos magasztalás mögött megítélés, elmarasztalás bújik meg, melyet a szövegkörnyezet leplez le."
-- főleg ez vonatkozik ide, kigyűjtöttem, biztos ami ziher.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mrlajos

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38949 Írta: Szkyta
Megválaszolva: Szkyta
Hát lehet. Magamból indulok ki a játék iszonyatosan rettenetesen irracionálisan hosszú. Hosszú idő mire egy képzett legénységed lesz szerintem minimum 1 év folyamatos játék mellett. Arany nélkül meg egy tankot kell nyúzni különben a perkek meg a skillek nem fejlődnek HATALMAS Fekete pont a WOTNAK ezért. Nem értem hogy egy Német tank parancsnoknak mit kell újra tanulni egy pz2g ből átülve a következő tankba a fáján. Ez szerintem undorító és igazán meggátol abban hogy élvezzem a játékot. Persze látom a fejlődést, időnként elcsípnek pár ezred másodpercet a töltés időből szuper jó.
Már sokat játszottam vele, na nem WOT mércével hanem emberivel és még mindig ugyan abban a tankban nyomom, hogy legyen egy erős legénységem nagyon de nagyon unalmas! És nem fogok 10 ezer forintért aranyat venni hogy normálisan játszhassak! :(
Na ezért van minden újoncnak magas osztályú tankja mert unják a banánt! Én sem bírok ennyi időt beleölni és ugyan azt csinálni csak annyi különbséggel hogy 15 másodperc helyett most 14,06 az újratöltésem.
Szóval értem én hogy ki kell erőszakolni hogy ne 3 nap alatt érje már el a maust egy kezdő. Gondolom mindenki játszott már olyan játékkal amiben csalt a gép. Ugye milyen frusztráló hogy úgy érzed direkt szívat és figyel ? Pontosan ezt érzem ebben a játékban is, direkt hátráltat alig kapok XP és kreditet és emellett annyira meg nem szórakoztató hogy ezért megérje! :angry:
Ahogy én észrevettem komoly vérfrissítés kellene a játékba. Elsőnek élet csík tűnés, látótáv normálisan ha ellátok 500 m-ig akkor lássam is mi van ott persze ha csak nem aktiválták a nano borítást és váltak láthatatlanná dolgok. A legkomolyabb probléma azzal van hogy egyszerre akar realisztikus lenni és olyan akivel még a 7 éves Mincraft szörnyek is szívesen játszanak. És ezért ebből a játékból is mint az ARMA sorozatból rétegjáték lett! :sick:

11 éve 5 hónapja #38956 Írta: Jolinar_
Megválaszolva: Jolinar_

Na ezért van minden újoncnak magas osztályú tankja mert unják a banánt! Én sem bírok ennyi időt beleölni és ugyan azt csinálni csak annyi különbséggel hogy 15 másodperc helyett most 14,06 az újratöltésem.
Szóval értem én hogy ki kell erőszakolni hogy ne 3 nap alatt érje már el a maust egy kezdő. Gondolom mindenki játszott már olyan játékkal amiben csalt a gép. Ugye milyen frusztráló hogy úgy érzed direkt szívat és figyel ? Pontosan ezt érzem ebben a játékban is, direkt hátráltat alig kapok XP és kreditet és emellett annyira meg nem szórakoztató hogy ezért megérje! :angry:

A kis tiereken pár meccs alatt tovább lehet lépni, még az ötösökön is, ha tudsz játszani (plusz pont, ha épp 5×-ös first winnél fekszel rájuk). Hatos szinttől indul a szopatás, ha nem szereted az aktuális tankot.
Tapasztalat, minden ágat viszek párhuzamosan, minden tankot elitre tolok, és 5000 meccs után már nincs olyan ötös tank, amivel ne játszottam volna, de már a hatosokból sincs sok hátra. Nem játszok sokat, majdnem 2 évbe telt, de ha nem hoznak be új ágakat, hiányozni fognak a kicsik. Persze ez a nagyobb tankok rovására megy, még csak 7 db hetesem és 1 nyolcasom volt. Odafent már tényleg lassú a haladás, nem lehet first winekkel 2 hét alatt kifejleszteni a következőt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szkyta

11 éve 4 hónapja #39830 Írta: mrlajos
Megválaszolva: mrlajos
No, egy kis szösszenet az FPS változásáról:

Link:
What Patch 9.0 did to FPS

A lényeg, hogy egyre jobban sikerül optimalizélmizélni a játékot... :evil: :angry: :sick:

11 éve 4 hónapja #40525 Írta: Gergely12
Megválaszolva: Gergely12
Sziasztok! Van egy kis problémám a 9.0-ás patch-el. Mikor kijött a teszt szerverre, kiválóan futott, mint eddig.. Azonban, mióta kijött a rendes játékba, nem viszi a gépem a játékot. Ugye 2GB- ramom van.. (ami nem sok.. de a teszt szervert a HD modellekkel birta) . Ehhez kellene nekem egy kis segitség. Valahol a pl: a mappában a játék beállitásait előre nem lehet beállitani? Mert erre gondoltam, hogy esetleg elállitottam valamit, és emiatt nem viszi. Vagy ha egyáltalán valakinek valamilyen tippje lenne, ha kisegítene vele, nagyon megköszönném. Lassan 1 hónapja nem játszok.

Köszönöm előre is. :)

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #40527 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42

Sziasztok! Van egy kis problémám a 9.0-ás patch-el. Mikor kijött a teszt szerverre, kiválóan futott, mint eddig.. Azonban, mióta kijött a rendes játékba, nem viszi a gépem a játékot. Ugye 2GB- ramom van.. (ami nem sok.. de a teszt szervert a HD modellekkel birta) . Ehhez kellene nekem egy kis segitség. Valahol a pl: a mappában a játék beállitásait előre nem lehet beállitani? Mert erre gondoltam, hogy esetleg elállitottam valamit, és emiatt nem viszi. Vagy ha egyáltalán valakinek valamilyen tippje lenne, ha kisegítene vele, nagyon megköszönném. Lassan 1 hónapja nem játszok.

Köszönöm előre is. :)

2gb rammal ne akarj fejlesztett grafikával játszani. És kapcsold ki vagy kapcsold be a V-syncet( attól függően melyik segít)
Ja ás a modok többségét is el kell felejteni (tapasztalat)

Ui: az alap beállítások visszakapásához töröld a c:\Users\username\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml fájlt
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gergely12

11 éve 4 hónapja #41638 Írta: nyugiman
Megválaszolva: nyugiman
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül megoldást arra, hogy minden meccs végén kiakad a játék? Mintha ledobna a szerver... A 9-es patch óta csinálja.
Csinálja modokkal és anélkül is.
Próbáltam újratelepíteni többször, registryt is tisztítgattam, semmi eredmény.
Próbáltam a grafikát is állítgatni hátha, de gyanítottam nem sok köze van a dologhoz.
Ha tud vki megoldást, lécci segítsen.
Előre is köszi!

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 órája 53 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.