vagyunk így ezzel egy páran, engem is kidobál meg tankaranka-t is. Ő már újra telepítette a teljes játékot és nem változott semmi.
Első kőrben csak frissítettem a 9.0-ra, de úgy nem volt jó kidobált, laggolt, játszhatatlan volt. Akkor töröltem mindent a gépről és úgy telepítettem a 9.0-át, ez sem működik. Ma 2 kört mentem, de a laggolás miatt élvezhetetlen volt az egész. Már meg sem várom, hogy kidobáljon, nem játszok és kész. Már arra gyanakszom, hogy a T-home-os internettel van probléma és nem is a WG rontott el valamit. Mindenesetre elég nagy véletlen, hogy pont egybeesik a frissítéssel a hibák kezdete. Új gépem van, a Battlefield 4 simán fut rajta max. felbontáson, ez a vacak meg kifog rajtam. Modok nincsenek fent, szóval azokból kifolyólag sem lehet gond. Már teljesen tanácstalan vagyok! Most úgy döntöttem, hogy nem erőltetem a játékot, olvasgatok és reménykedek benne, hogy változik a helyzet idővel.
Nem vagyok fizetős játékos, eddig összesen 3000,- forintot költöttem rá (barakk-ot és garázshelyet vásároltam), de ha pénzt adnék érte biztosan kevésbé lennék toleráns az ilyen hibákkal szemben. Szerintem, ha utalok nekik, akkor kötelességük jó és használható játékot biztosítaniuk. Nem érdekel, hogy nincs pénz új szerverekre vagy hogy kölykedzett a macskája Serbnek, sem egyéb kifogás. El sem tudom képzelni mit érezhet az, aki komolyabb összegeket invesztált ebbe a játékba és most ül a gép előtt bután és mered a képernyőre várva a csodát. Gyakorlatilag minden kis és nagyobb frissítésnél ez van. Hiba hiba hátán és egy hét mire újra használható a rendszer. Felmerül bennem ilyenkor a kérdés, hogy mire is való a teszt szerver? Paraszti ésszel arra gondolnék, hogy azért van, hogy a frissítéskor ne legyenek problémák, de amint a jelek mutatják, semmi értelme az egésznek, haszontalan!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...