Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

0.9.15 patch

9 éve 3 hónapja #194529 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Teljesen szarok az uj patch-ek! Ezert en mar nem frissitettem a 8.7 verzio ota, azota is azt hasznalom, tok jol mukodik minden. :spaz:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DrangHun, Tomat

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #194530 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand
Figyelem: Spoiler!

Egyre játszhatatlanabb lesz a játék!

Már több karriert is kezdtem, mert szeretnék jobb játékkal jobb WN 8-at elérni. Ez lassan egy vágyálom marad csak annak ellenére, hogy az ember mennyi pénzt áldoz már erre a játékra.

Csupán kiemeltem a lényeget, ami jól megvilágítja, hogy mennyire is releváns a véleményed a játékról. Semennyire :trollol:

Na még egyszer a kedvenc részeim összeollózva :happy:

szeretnék jobb játékkal jobb WN 8-at elérni.

vágyálom

az ember mennyi pénzt áldoz már erre a játékra

:trollol:

9 éve 3 hónapja #194532 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Mokamikinek.

De ha beírod simán a YT keresőjébe hogy tank drifting kiad egy pár találatot. Simán jobb lett a fizika kicsit aracados vonalról a valóságosabb felé, bár attól még így is messze van és nem is ezba készítők célja.

9 éve 3 hónapja #194536 Írta: mokamiki
Megválaszolva: mokamiki
Köszi, tényleg lehet ilyen is, de ezek mostani tankok és nem a VH-beliek.

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #194538 Írta: TevePapi
Megválaszolva: TevePapi

Tételezzük fel, hogy mod nélküliek beszélgetnek. Kérdésem az, hogy miért nem működik az a funkció, hogy "személyzet azonnali visszaültetése"?
Ez nem mod, ez a játék alapfunkcióinak egyike.

Szerintem arra gondolsz, hogy ha rákattintasz a tankra, automatikusan áthúzza azt a legénységet, amelyik utoljára csatában volt az adott járművel. Ha erre gondolsz, ez soha sem volt alap dolog a játékban. Ezt valami mod adja, de nem vágom a nevét...
A vanilla játékban is van hasonló funkció, 3 kattintást igényel:

.....nem érdekel a foci, nem tudom a szolgáltatást kikapcsolni ..... soroljam?

Van még kérdésed?

Kezdték a módosított mozgásfizikával. De mi is ez: hogy a tankok már már fára fognak mászni? A több 10 tonnás tankok egy sziklától felborulnak, sőt élére állnak!

Ez egy arcade játék, nem szimulátor. Mindig is az volt. Ha szimulátort keresel, ott a konkurencia, ki lehet próbálni.

És ti többiek ne szidjátok a modokat használókat, mert nem ez a probléma, hogy jaj a modok nem működnek.

Senki nem szidta azokat, akik modokat használnak. Én is használok: QB modpack és napi stat minden verzióra felkerül. A probléma az, hogy türelmetlenek vagytok. Jön egy frissítés, és elvárjátok, hogy azonnal menjen a modokkal, mindennel, csakhogy mint azt már korábban is írtam, nem a modokra optimalizálják a játékot, hanem a modderek optimalizálják a modjaikat a játékra. Nagy különbség.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Szete58, Theo

9 éve 3 hónapja #194553 Írta: mokamiki
Megválaszolva: mokamiki
Egyáltalán nem a módokról van szó: akár használja valaki akár nem. Sokak problémája a folytonos módosítgatás, értelmetlen marhaságokkal. Akkor mi a véleményed az élére állt tankokról, amelyik ugye meg lenne vagy 40-70 tonna? micsoda eszement marhaság volt ez!

9 éve 3 hónapja #194558 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
mokamiki

Egy online játékban fel vagy háborodva a változások miatt amikor ez egy teljesen normális és elvárt dolog..... Töröld le vegyél egy Single playre kihegyezett játékot és elvan rendezve. Minden online játék változik ahogy az idő múlik, maximum ők hangzatosabb címet kapnak hozzá, nem csak annyit hogy 9.X pl...

Esküszöm egy értelmes kommentet nem láttam még tőled , csak a nyafogás megy, 2 ember volt itt aki feltudott húzni a sületlenségeivel és folytonos nyafogásával + most még te.

Menj és próbáld ki a konkurens játékokat, ez úgyis biztos nagyon adja neked.Valószínűleg csak véletlen, hogy nem a játékos neveddel vagy regisztrálva.

Amennyiben sértő amit írtam, akkor ez van tessék megbarátkozni vele akárcsak az új fizikával.

9 éve 3 hónapja #194563 Írta: TevePapi
Megválaszolva: TevePapi

Egyáltalán nem a módokról van szó: akár használja valaki akár nem. Sokak problémája a folytonos módosítgatás, értelmetlen marhaságokkal. Akkor mi a véleményed az élére állt tankokról, amelyik ugye meg lenne vagy 40-70 tonna? micsoda eszement marhaság volt ez!

Úgy látom az értő olvasás is nehezen megy: ez egy arcade játék. Nem célja 100%-ban visszaadni a valóságban tapasztalható dolgokat.
A folytonos módosítgatásra pedig igenis szükség van. Vagy jobb lenne, ha csak 10 féle tank és 3 féle pálya lenne? Az új játékmódok, új térképek, új fejlesztési ágak tartják fent a célközönség érdeklődését. Ezek nélkül a játék valószínűleg 1-2 év után eltűnt volna a süllyesztőben.
Ezt vagy elfogadod, vagy nem, de attól, hogy siránkozol, ez még így marad....

9 éve 3 hónapja #194578 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano
Tapasztalt valaki jelentős fps esést az új verzióban? A cimborám gépén az előző modok nélkül 80-90 fps-t tudott, xvm-mel is 40-50-et. Most meg a pucér játék megy neki 20-25 fps-sel. Állítása szerint semmi mást nem módosított a gépén, csak a játék frissült meg. Én a sajátomon nem érzékelek semmilyen teljesítménybeli változást.

9 éve 3 hónapja #194580 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Tapasztalt valaki jelentős fps esést az új verzióban? A cimborám gépén az előző modok nélkül 80-90 fps-t tudott, xvm-mel is 40-50-et. Most meg a pucér játék megy neki 20-25 fps-sel. Állítása szerint semmi mást nem módosított a gépén, csak a játék frissült meg. Én a sajátomon nem érzékelek semmilyen teljesítménybeli változást.

Nálam nőtt az fps most 100-125 között játszom, akiket én ismerek mindenkinél fps növekedés volt ilyen-olyan mértekben, modokat nem használunk.

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #194584 Írta: Theo
Megválaszolva: Theo

Akkor mi a véleményed az élére állt tankokról, amelyik ugye meg lenne vagy 40-70 tonna? micsoda eszement marhaság volt ez!

A 41 tonnás T-72 jó példának? (1:06-nál)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

9 éve 3 hónapja #194586 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

A 9.15.1-hez pár beállítást a gépen belül is, és a játékon is belül is, állítani kell akkor, ha a 9-15-höz képest nem lett jobb (vagy ugyanolyan) a játék... napok óta a különböző topikokban ezerszer leírtuk mint és hogyan célszerű csinálni...

9 éve 3 hónapja #194682 Írta: jamon_serrano

A 9.15.1-hez pár beállítást a gépen belül is, és a játékon is belül is, állítani kell akkor, ha a 9-15-höz képest nem lett jobb (vagy ugyanolyan) a játék... napok óta a különböző topikokban ezerszer leírtuk mint és hogyan célszerű csinálni...

Napok óta?? Pénteken jött a patch, én meg szombaton kérdeztem. Na mindegy.

9 éve 3 hónapja #194684 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nálam semmi változás sőt javult. Modok nélkül eddig 100-110 fps körül futott, most inkább 120 fps vagy felette.
A modok nyilván levesznek valamennyit amikor fent vannak, de sosem megy 100 fps alá.
Ergo - a gépben lesz mégiscsak a hiba.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jamon_serrano

9 éve 3 hónapja #194746 Írta: jamon_serrano

Nálam semmi változás sőt javult. Modok nélkül eddig 100-110 fps körül futott, most inkább 120 fps vagy felette.
A modok nyilván levesznek valamennyit amikor fent vannak, de sosem megy 100 fps alá.
Ergo - a gépben lesz mégiscsak a hiba.

Köszönöm szépen! Bennem is ez merült fel, ahogy olvastam a hozzászólásod. Ha kezembe kerül a gép, majd megbogarászom, mi lehet a bibi.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.