Tételezzük fel, hogy mod nélküliek beszélgetnek. Kérdésem az, hogy miért nem működik az a funkció, hogy "személyzet azonnali visszaültetése"?
Ez nem mod, ez a játék alapfunkcióinak egyike.
Szerintem arra gondolsz, hogy ha rákattintasz a tankra, automatikusan áthúzza azt a legénységet, amelyik utoljára csatában volt az adott járművel. Ha erre gondolsz, ez soha sem volt alap dolog a játékban. Ezt valami mod adja, de nem vágom a nevét...
A vanilla játékban is van hasonló funkció, 3 kattintást igényel:
.....nem érdekel a foci, nem tudom a szolgáltatást kikapcsolni ..... soroljam?
Van még kérdésed?
Kezdték a módosított mozgásfizikával. De mi is ez: hogy a tankok már már fára fognak mászni? A több 10 tonnás tankok egy sziklától felborulnak, sőt élére állnak!
Ez egy arcade játék, nem szimulátor. Mindig is az volt. Ha szimulátort keresel, ott a konkurencia, ki lehet próbálni.
És ti többiek ne szidjátok a modokat használókat, mert nem ez a probléma, hogy jaj a modok nem működnek.
Senki nem szidta azokat, akik modokat használnak. Én is használok: QB modpack és napi stat minden verzióra felkerül. A probléma az, hogy türelmetlenek vagytok. Jön egy frissítés, és elvárjátok, hogy azonnal menjen a modokkal, mindennel, csakhogy mint azt már korábban is írtam, nem a modokra optimalizálják a játékot, hanem a modderek optimalizálják a modjaikat a játékra. Nagy különbség.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...