Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

0.9.15 patch

9 éve 3 hónapja #194369 Írta: Mortel4
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Tisztelt játékosok nem tudom ki mióta játszik vagy mennyire érdekli a játék menete frisstése, gondolom ez mindenkinek egyéni felfogása, kedve befolyásolja én legalább 3 éve nyomom a játékot kissebb nagyobb sikerrel, de egyre kisebb kedvel. Már nagyon sok pach-t megértem sokszor frisittem, de még mindig meg tudnak lepni ujjab hanyag munkával hülyeséggel a játék készitői.Az új pach természetesen felboritott nálam mindent nem müködnek a modok amiket megszoktam és ezekkel szeretek játszani, a játék továbbra is akadozik, a szerverek 2-3 percenkén akadoznak pirosra váltanak vagy csak egyszerüen lefagy a játék, újjabban meg fekete képernyő is megjelenik my Windows feirattal és semmi más még kilépni sem lehet.Igaz én a 7 windowst használom és nem is áll szándékomba a 10-re frisiteni, mivel a 10-es Winodws-t nem ( bár eléggé ismerem a 10es windows és a családban van aki kénytelen használni is anyázik tőle rendesen ) találom ferrnek mert helyébe még arról is adatot küld ( és nem lehet letiltani ) mikor mész WC-re. Én a gépemen nem csinálok semmi törvénytelent de hogy mit mikor töltök kivel beszélek az sztem rám tartozik és nem másra, tehát erről ne gyüjtsön senki semiféle adatot, kimutatást stb..Az uj ragyógó pach megint behozta a gyerekes lapda játékot mint fő motivumot, lehet hogy ez a divat meg foci vb meg hasonló hülyeség, sajnálom engem már 25 évvel ezelőtt sem tudott lázba hozni amikor még c 64-en nyomtam már ott is volt ugyan ilyen és majdnem hasonlo képi megjelenitésben ez a játék .Nem akjarok megsérteni senkit biztos sokan vannak akik szeretik a focit lelkük rajta, de miért kell erőltetni addig még meg nem utálja mindenki,Ez sztem messze nem a tankokról szól mint amit az oldal hirdet és nem a tank beli játékról. A sanálatos, hogy minél hamarabb kiadták, hogy időre kész legyen az uj játék pach, anélkül, hogy megfelelően tesztelték volna és én még nem is olvastam róla , hogy jönne, de nagyon rosszul szerepelt nálam, most 3 év után golkodom, hogy érdemes ezek után még folytatni egyáltalán amikor a készitők is ilyen hozzá állással vannak a játékhoz, vagy csak enyire a pénz a lényeg?? A Tank már oda jutott, hogy szinte játszhatatlan lett az állandó hibáktól, eddig arra használtam, hogy kikapcsolodok vele eltereli a gondolatokat addig is de most már ott tartok, hogy anyira rossz lett akadozik élvezhetetlen, hogy előbb utobb a gépem bánja a dolgot ezért inkább szüneteltetem a játékot mert ennyit nekem nem ér.
Várom véleményetek
Sziasztok
Mortel4
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: schenic, GeoKov113

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hónapja #194371 Írta: Jadie_from_Hell
Megválaszolva: Jadie_from_Hell
Szia.

Nálam W10 64biten fut az SD kliens, semmi akadozást nem észleltem a mai csaták során. A modok értelemszerűen nem működnek, le fogják frissíteni őket a kreátorok erre a verzióra, szerintem mindenki kész lesz vele ma, legkésőbb holnap.
Türelem. :)

9 éve 3 hónapja #194375 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
Én nem értem ezeket a kirohanásokat. Egy játékkal nem kötelező játszani. Ha ennyire felbosszant, szüneteltesd pár hétig, de akár sosem kell újra elővenned. Idővel úgy is elavulttá fog válni a WoT, és semmi sem garantálja, h újjá fog születni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ticsungg

9 éve 3 hónapja #194376 Írta: bodogzus
Megválaszolva: bodogzus
Többnyire egyet értek veled. Engem sem érdekel a foci és sosem érdekelt. Talán azt feltételezik, hogy a játékosok tetemes hányadát lázba hozza az EB, meg VB meg STB, nyilván van is statisztikájuk, hogy bizonyos mérkőzések ideje alatt mennyivel változik a játékosmennyiség a megszokotthoz képest és úgy ítélték meg a marketingeseik, hogy erre szükség van. Lehet nem te és én vagyunk a többség (én mindig is különc voltam, sosem követtem a csordát) Azokat sem értem, akik már megvették a repülőjegyet Rióba az olimpiára, mert szerintem sokkal élvezhetőbben is el lehet tölteni x hetet. Megnyugtatlak, az olimpia alkalmából is lesz valami játékmód.
Ezt el kell fogadni, mert ha belegondolsz a következő 5-6 (mittudomén) hány hétben a vízcsapból is a foci fog folyni, mert tudják amit már Julius Ceasar is tudott, hogy mit kell adni a népnek: "Panem et circenses"
"Kenyeret és cirkuszt"
Bekapcsolod a TV--t felmész a Fészbukkra, híreket olvasol bemész egy kocsmába, azt fogod látni, hogy rúgják a bőrt azt fogod hallani ki hogy csavarta be a hálóba a labdát... Én sem minősítem... inkább a kellemes időben felülök a bringára és letolok 40-50 km-t a szabadban és ha szerencsém van látok pár őzet, vagy legalább vadnyulat...
A játékkal kapcsolatban pedig nyilván ma még lesz 1-2 frissítés akár holnapra is berendelik a WG dolgozókat, mert törekednek rá, hogy elégedett játékosközönség legyen. Erről is fejtenék ki egy két szót, mert folyamatosan szidja mindenki a WG-t és azt szajkózzák, hogy a pénzre hajtanak. Ezeket a nézőpontokat egyáltalán nem értem. Azt nem értem miért baj az, ha az emberek nem akarnak ingyen dolgozni. Képzeljétek el, hogy reggel felkel az az 5-6 ezer WG dolgozó és bemegy a munkahelyére. Nem lehetnek buták, mert a játékkészítés mindig is a programozás csúcsa volt és ahogy a legnagyobb hardware igényük a játékoknak van a legnagyobb tudásra is itt van szükség. Ennek a sok ezer embernek ugyan úgy el kell tartania a családját mint másnak. Egy cég feladata, hogy profitot termeljen. Nem látom hol a hiba?! Miért szégyen az, ha valaki fizet a játékért, prémium tankot vásárol, prémium napot vesz. Valaki dohányzik, moziba jár, piál, valaki pedig játszik és néha fizet is érte. WG-t is megértem, hogy igyekszik a bevételét magasan tartani.
Az emberek nagy hányadára jellemző a folyamatos sírás, panaszkodás, hiszti. Azt vallom, hogy a játékban mindenki ugyan úgy viselkedik mint a való életben. Mindig sírnak, hogy "kevés a fizetés..." meg hasonlók, de tenni nem tesz senki ellene.
A legdurvább az volt mikor 8-as tankkal 10-es csatába pakolt az RNG, hogy egy Grille15 elsírta magát, hogy hiába játszik 10-es tankkal sok a 8-as light és könnyen leszedik...
Amíg világ a világ mindig több lesz az elégedetlen ember mint az elégedett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jadie_from_Hell

9 éve 3 hónapja #194380 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
hogy kapnák be a patch-ikkel együtt :izmena:

9 éve 3 hónapja #194381 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Próbáljátok ki mod nélkül, én úgy is élvezem és nincs semmi fennakadás ;)

9 éve 3 hónapja #194383 Írta: Gilgarat
Megválaszolva: Gilgarat
Fene enné meg én is meglepődtem így kora reggel :P
De türelmesen megvárom míg frissítik a Jacktor mod packot :lol:
Én ugyanis amióta megvan azzal gurulgatok :happy:

9 éve 3 hónapja #194384 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
No Para! itt a megoldás semmi gond nincs volvo elcsap :

www.wotinfo.hu/...d-pack

nálam mükszik az új xvm-el minden.

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #194429 Írta: Mortel4
Megválaszolva: Mortel4
Köszönöm neked a hozzá szólásodat ,sajnos úgy látom nem jött le tőlem amit szerettem volna megfogalmazni.Nem sírni vagy becsmérelni akarom a wg készitőket programozókat inkább a céget ami a szerintem félig kész pach-het kinyomta csak a határidő nehogy csusszon.Persze hogy a programozó is pénzért dolgozik mint más ( nem is kis pénzért ) de ez nem jelentheti hogy hibás félig kész pachet kiadjanak ami játszhatatlan élvezhetetlen.Ez pedig az, sztem ez bosszantó nem kicsit én sem vagyok tini több mint 40 év alatt nem adtam ki a kezemből olyan dolgot amit tudtam, hogy nem jó.Értek én is kicsit a programozáshoz bár sajnos már régen használtam igy tisztába vagyok nem egyszerü de megoldható mint ahogy más játékoknál is.Persze az is igaz akinek nem tetszik ne játszon ezt teszem én is most, de sajnálja az ember az évek alatt befektetett energiát, időt, pénzt, és az elért eredményeket csak azért mert 1 cég inkább kinyomja határidőre a foci bajnokságra a még nem tesztelt pach.-t. Nem kötözködni akartam, de kiváncsi voltam, hogy mások így jártak mint én, vagy talán szerencsésebbek voltak, tudom lehet modok nélkül is játszani aki ezt szereti de nekem úgy könyebb és élvezetesebb a játék ha 1-2 egyszerü mod-ot használok pl. célkeresztet.
Szia

9 éve 3 hónapja #194437 Írta: VassiliZajtcev
Megválaszolva: VassiliZajtcev
Sziasztok !

Asslain modpack lett már frissítve ?

9 éve 3 hónapja #194442 Írta: TevePapi
Megválaszolva: TevePapi

…Már nagyon sok pach-t megértem sokszor frisittem, de még mindig meg tudnak lepni ujjab hanyag munkával hülyeséggel a játék készitői.Az új pach természetesen felboritott nálam mindent nem müködnek a modok amiket megszoktam és…

Tudod, a fejlesztők nem a modokra optimalizálják a játékot. 1-1 patch után az esetek többségében tökéletesen fut a játék. Tisztán, modok nélkül. Ha nem tudsz ezek nélkül játszani, akkor várj egy napot, amíg a modderek frissítik a cuccaikat. (De ha már 3 éve játszol, akkor igazán tudhatnád, hogy ez ilyenkor hogy működik…)

…én a 7 windowst használom és nem is áll szándékomba a 10-re frisiteni, mivel a 10-es Winodws-t nem találom ferrnek mert helyébe még arról is adatot küld mikor mész WC-re. Én a gépemen nem csinálok semmi törvénytelent de hogy mit mikor töltök kivel beszélek az sztem rám tartozik és nem másra, tehát erről ne gyüjtsön senki semiféle adatot, kimutatást stb.

A winfos10-zel kapcsolatban nekem is vannak bizonyos fenntartásaim, de amit fent írtál az nettó hülyeség. Teljesen mindegy, hogy win7, win10, win98 (winrar, höhö.) van fent, ha rákapcsolódsz a-Zinternetre, a nagy testvér úgyis lát. De pontosan mi köze is van ennek a WoT-hoz?

Az uj ragyógó pach megint behozta a gyerekes lapda játékot…

És ez miért baj? Én sem vagyok focirajongó, de tetszik, hogy időnként vannak mini játékok. Kicsit más, kicsit off, de ez kell, hogy ne szürkülj bele, mert bele lehet a randomba is. Csata-csata-csata, sablonok, unalom, frusztráció, agyfasz.
Senki nem kötelez a mini játékra, legyen az focis, versenyzős, vagy akármilyen. Ott a random, semmit nem változtattak rajta. Miért nem lehet egyszerűen figyelmen kívül hagyni az olyan dolgokat, ami nem érdekel?

9 éve 3 hónapja #194450 Írta: Fosmester
Megválaszolva: Fosmester

Sziasztok !

Asslain modpack lett már frissítve ?

igen

9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #194477 Írta: bodogzus
Megválaszolva: bodogzus

Köszönöm neked a hozzá szólásodat ,sajnos úgy látom nem jött le tőlem amit szerettem volna megfogalmazni.Nem sírni vagy becsmérelni akarom a wg készitőket programozókat inkább a céget ami a szerintem félig kész pach-het kinyomta csak a határidő nehogy csusszon.Persze hogy a programozó is pénzért dolgozik mint más ( nem is kis pénzért ) de ez nem jelentheti hogy hibás félig kész pachet kiadjanak ami játszhatatlan élvezhetetlen.Ez pedig az, sztem ez bosszantó nem kicsit én sem vagyok tini több mint 40 év alatt nem adtam ki a kezemből olyan dolgot amit tudtam, hogy nem jó.Értek én is kicsit a programozáshoz bár sajnos már régen használtam igy tisztába vagyok nem egyszerü de megoldható mint ahogy más játékoknál is.Persze az is igaz akinek nem tetszik ne játszon ezt teszem én is most, de sajnálja az ember az évek alatt befektetett energiát, időt, pénzt, és az elért eredményeket csak azért mert 1 cég inkább kinyomja határidőre a foci bajnokságra a még nem tesztelt pach.-t. Nem kötözködni akartam, de kiváncsi voltam, hogy mások így jártak mint én, vagy talán szerencsésebbek voltak, tudom lehet modok nélkül is játszani aki ezt szereti de nekem úgy könyebb és élvezetesebb a játék ha 1-2 egyszerü mod-ot használok pl. célkeresztet.
Szia

A mondanivalóm második része egyáltalán nem neked szólt, csak megragadtam az alkalmat és hozzáfűztem ami már rég óta bosszant. Amúgy meg ők is rájöttek, hogy sűrű a 6 hetente új verzió, mert idén már ritkábban adnak ki frissítést. A WOT játékosállománya főleg a 30 feletti korosztályból kerül ki, családos dolgozó emberek, unják a Barátok közt-öt meg a Helyszínelőket és inkább napi 1-2 órát játszogatnak és nem igénylik a sűrű frissítést. Az igazi "GAMER" nem wotozik, hanem talál sokkal nehezebben játszható összetettebb játékot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mortel4

9 éve 3 hónapja #194527 Írta: atus1153
Megválaszolva: atus1153
Tételezzük fel, hogy mod nélküliek beszélgetnek. Kérdésem az, hogy miért nem működik az a funkció, hogy "személyzet azonnali visszaültetése"?

Ez nem mod, ez a játék alapfunkcióinak egyike.

Fizettem a prém tankért és ezt a szolgáltatást szeretném igénybe venni ..... nem érdekel a foci, nem tudom a szolgáltatást kikapcsolni ..... soroljam?

9 éve 3 hónapja #194528 Írta: mokamiki
Megválaszolva: mokamiki
Kedves Mortel44

Teljesen igazad van mindennel egyetértek.

Egyre játszhatatlanabb lesz a játék! Kezdték a módosított mozgásfizikával. De mi is ez: hogy a tankok már már fára fognak mászni? A több 10 tonnás tankok egy sziklától felborulnak, sőt élére állnak! Egy egy szegény csapattársnak senki nem segít, hogy fel tudjon tápászkodni (én többször megtettem, ki is lőttek gyorsan az akció közben)
Tiszta X-boxos stílus kezd eluralkodni, minek ez a sok marhaság (foci, űrcsata stb?) minek egyáltalán folyamatosan módosítgatni mert, ha a hibákat javítanák ki akkor értem, de így. Ami jó volt folyamatosan leveszik pl: a jó térképeket, a jó tankok farmolása.
Ez szerintem kifejezetten egy komoly felnőtteknek is szerethető jó játék volt, de egyre inkább kezdem utálni.
Már több karriert is kezdtem, mert szeretnék jobb játékkal jobb WN 8-at elérni. Ez lassan egy vágyálom marad csak annak ellenére, hogy az ember mennyi pénzt áldoz már erre a játékra.
És ti többiek ne szidjátok a modokat használókat, mert nem ez a probléma, hogy jaj a modok nem működnek. Az a probléma, hogy minek folyamatosan változtatni a már megszokott dolgokon játékmeneten, mozgás formákon pl: a driftelés a tankokkal micsoda eszement ötlet!? Autóversenynél oké,, klassz, de 40 tonnás tankokkal?? Erre mondom, hogy akkor már fára is mászhatnának a tanok, de akkor azok már majmok lesznek és én ki fogom töröl a vinyóról WoT_ot.

Maradnak az Ubisoft játékok..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mortel4, Sics, Jadie_from_Hell

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.