…Már nagyon sok pach-t megértem sokszor frisittem, de még mindig meg tudnak lepni ujjab hanyag munkával hülyeséggel a játék készitői.Az új pach természetesen felboritott nálam mindent nem müködnek a modok amiket megszoktam és…
Tudod, a fejlesztők nem a modokra optimalizálják a játékot. 1-1 patch után az esetek többségében tökéletesen fut a játék. Tisztán, modok nélkül. Ha nem tudsz ezek nélkül játszani, akkor várj egy napot, amíg a modderek frissítik a cuccaikat. (De ha már 3 éve játszol, akkor igazán tudhatnád, hogy ez ilyenkor hogy működik…)
…én a 7 windowst használom és nem is áll szándékomba a 10-re frisiteni, mivel a 10-es Winodws-t nem találom ferrnek mert helyébe még arról is adatot küld mikor mész WC-re. Én a gépemen nem csinálok semmi törvénytelent de hogy mit mikor töltök kivel beszélek az sztem rám tartozik és nem másra, tehát erről ne gyüjtsön senki semiféle adatot, kimutatást stb.
A winfos10-zel kapcsolatban nekem is vannak bizonyos fenntartásaim, de amit fent írtál az nettó hülyeség. Teljesen mindegy, hogy win7, win10, win98 (winrar, höhö.) van fent, ha rákapcsolódsz a-Zinternetre, a nagy testvér úgyis lát. De pontosan mi köze is van ennek a WoT-hoz?
Az uj ragyógó pach megint behozta a gyerekes lapda játékot…
És ez miért baj? Én sem vagyok focirajongó, de tetszik, hogy időnként vannak mini játékok. Kicsit más, kicsit off, de ez kell, hogy ne szürkülj bele, mert bele lehet a randomba is. Csata-csata-csata, sablonok, unalom, frusztráció, agyfasz.
Senki nem kötelez a mini játékra, legyen az focis, versenyzős, vagy akármilyen. Ott a random, semmit nem változtattak rajta. Miért nem lehet egyszerűen figyelmen kívül hagyni az olyan dolgokat, ami nem érdekel?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...