Én kérek elnézést mégis csak egy maestroval van dolgunk. Majd szólj ha megvan,addig szisszentek egy sört.
Én meg csak annyit kérek, hogy bizonyítsatok mikrobyval!
Mit bizonyítsunk? Tele van az örönködő....De lásd kivel van dolgod, megcsinálom a Type-os kört. (Holott nincs megszabva, hogy 6os lightal kellene csinálnod.
Azért most eléggé alulmúltátok magatokat!
A kritizálás megy ugye?
Na de amikor bizonyítani kéne?
A type 64 az egyik legkiválóbb light tank...
Tessék Bagó, tudom, hogy nem kétezer, de talán beéred vele.
Sajnos előbb ki kellett farmolni egy 2milkás könyvet, hogy meglegyen legalább a 3 skill rajta.
Mellékletek:
Last edit: 9 hónapja 2 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, bulbasaur55, bobitusz, KLC_KTE, fabyzol3
Ms Paint:)
De kíváncsi leszek majd Bagó megmagyarázza, hogy összegvágtam a képet, meg ilyesmik. Vagy hogy velem kivételez a "program", meg még a skilleket sem állította el senki.... Na jó, de csak azért mert nincsenek:)
Én csak olvasok, de tuti biztos vagyok benne, hogy valmi extrém hozzászólás jön majd megannyi tankok mesterétől
Hogy merészeltél 3,3-at szpotolni?! Szégyelld össze magad, csak 2-t kellett volna
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Azért sikerült ilyen kiválóan a köröd mikroby, mert a program tudta, hogy bizonyítani akarsz. Ezért könnyített mm-et kaptál, meg +150% rng-t a Mösterúr kárára
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Mikroby
Azért sikerült ilyen kiválóan a köröd mikroby, mert a program tudta, hogy bizonyítani akarsz. Ezért könnyített mm-et kaptál, meg +150% rng-t a Mösterúr kárára
Egy pillanatig sem hittem, hogy miattam lett jó
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, bobitusz
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...