Jelenleg 147 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Dühöngő (2)

9 hónapja 2 hete #311410 Írta: silean_
Megválaszolva: silean_

Unatkoztam és elolvastam az utolsó 20 oldalt. Ez így egyben elég tanulságos.  
Ha Bago ennyi időt tölt a játékkal, akkor nyilvánvalóan szereti valamiért, de az is látszik, hogy fejlődni nem fog.
Az mindegy, hogy azért nem mert valójában nem is akar (csak azért írogat ide, mert figyelemre vágyik) vagy azért nem, mert túl magas neki (logikus / taktikai / stratégiai gondolkodás, ok-okozati összefüggések megértése).
Valószínűleg mindkettő igaz, de az eredmények szempontjából irreleváns, hogy melyik.
Nem fogja fel az egészségügyi csomag jelentőségét, TOG-ra álcázást tesz, nem érti és nem is szimpatikus neki a spot rendszer és nem is akarja megérteni, de azért kéne a 2000 spot sebzés.
A tanácsaitok falra hány borsó, halottnak a csók, stb.
A replay elemzéseket magatoknak/egymásnak csináljátok, de nem neki.
Ő a következő csatában ugyanazt és ugyanúgy fogja csinálni, ahogy eddig, aminek ugyanaz lesz az eredménye, mint eddig és ugyanúgy értetlenkedni fog, mint eddig.
Ha azért reagáltok rá, mert jót nevettek rajta, azt értem, de inkább ne tegyétek, mert nem szép dolog.
Ha azért válaszoltok neki, hogy szociálisan ne érezze egyedül magát, az rendes tőletek.
Ha azért foglalkoztok vele, hogy tudjon fejlődni, az teljesen felesleges, mert igazából egyik fülön be, másikon ki és csak az időtöket vesztegetitek.

Ez felettébb érdekes volt olvasnom. 
Egy moderátor ahelyett, hogy bannolná/TO-ná egy ideig a delikvenst, inkább védelmébe veszi. 
Ez esetben a nyilvános trollkodás elfogadott. Vettem a lapot, köszönöm az infót!
Másik, pedig a 20 oldal elolvasása 30p "munka". Ennyi idő alatt a fenti kis szösszenetet össze lehetett volna hozni, továbbá észrevenni, hogy a "kedvenc" házitrollunk botbagó mellett (Zolika, Vivaldi, nem tudom észbentartani mind a 50+ re-regjét sry) ismételten visszajött az oldalra. Megvolt a szokásos képkirakása és böffenése az egyik cikk alatt, és mivel nem kapott rá semmi érdemit, megint folytatja, ahol abbahagyta.

Csak tudnám miért van még moderátor rang az oldalon, ha kb 5 éve nem használja senki

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 hónapja 1 hete #311411 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Unatkoztam és elolvastam az utolsó 20 oldalt. Ez így egyben elég tanulságos.  
Ha Bago ennyi időt tölt a játékkal, akkor nyilvánvalóan szereti valamiért, de az is látszik, hogy fejlődni nem fog.
Az mindegy, hogy azért nem mert valójában nem is akar (csak azért írogat ide, mert figyelemre vágyik) vagy azért nem, mert túl magas neki (logikus / taktikai / stratégiai gondolkodás, ok-okozati összefüggések megértése).
Valószínűleg mindkettő igaz, de az eredmények szempontjából irreleváns, hogy melyik.
Nem fogja fel az egészségügyi csomag jelentőségét, TOG-ra álcázást tesz, nem érti és nem is szimpatikus neki a spot rendszer és nem is akarja megérteni, de azért kéne a 2000 spot sebzés.
A replay elemzéseket magatoknak/egymásnak csináljátok, de nem neki.
Ő a következő csatában ugyanazt és ugyanúgy fogja csinálni, ahogy eddig, aminek ugyanaz lesz az eredménye, mint eddig és ugyanúgy értetlenkedni fog, mint eddig.
Ha azért reagáltok rá, mert jót nevettek rajta, azt értem, de inkább ne tegyétek, mert nem szép dolog.
Ha azért válaszoltok neki, hogy szociálisan ne érezze egyedül magát, az rendes tőletek.
Ha azért foglalkoztok vele, hogy tudjon fejlődni, az teljesen felesleges, mert igazából egyik fülön be, másikon ki és csak az időtöket vesztegetitek.

Ez felettébb érdekes volt olvasnom. 
Egy moderátor ahelyett, hogy bannolná/TO-ná egy ideig a delikvenst, inkább védelmébe veszi. 
Ez esetben a nyilvános trollkodás elfogadott. Vettem a lapot, köszönöm az infót!
Másik, pedig a 20 oldal elolvasása 30p "munka". Ennyi idő alatt a fenti kis szösszenetet össze lehetett volna hozni, továbbá észrevenni, hogy a "kedvenc" házitrollunk botbagó mellett (Zolika, Vivaldi, nem tudom észbentartani mind a 50+ re-regjét sry) ismételten visszajött az oldalra. Megvolt a szokásos képkirakása és böffenése az egyik cikk alatt, és mivel nem kapott rá semmi érdemit, megint folytatja, ahol abbahagyta.

Csak tudnám miért van még moderátor rang az oldalon, ha kb 5 éve nem használja senki

Nem vagyok moderátor.

9 hónapja 1 hete #311413 Írta: silean_
A globális moderátor , nem moderátor? Furcsa világot élünk.

9 hónapja 1 hete #311414 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com
Némiképp érthetetlen egyesek problémája velem szemben.
Megértettem, itt nem elfogadott a konteó, ezért nem konteózom.
Nem írogatok összevissza mindenhova.
Nem kötök bele senkibe.
Nem szenyózok.
Így viselkedik egy "troll"?
Vannak tapasztalataim és kérdéseim.

A light talán ami a legkevésbé megy nekem, ezért is voltam némiképp bőbeszédűbb, de végül csak sikerült a kihívás.

Silean, te nagy guru vagy, olvasva Fábiánt, ok.
Képzeld el én nem...
Kiraktad az útvonalam és kiraktad a te útvonalad is.
Ezzel most mit akartál mondani?
Örültem neki, hogy odaállhatok a tócsa mögé a bokrokhoz, mert egyszer már sikerült arról a helyről a kellő spot, ennyi.
Ami érdekes, az, hogy te mit csináltál volna azon a pályán, azzal a tankkal, mint én?
Nem pedig az, hogy egy teljesen más pályán és szinten mit csinálsz.

9 hónapja 1 hete #311415 Írta: PZoli

A globális moderátor , nem moderátor? Furcsa világot élünk.

Nem tudom, hogy mi az a globális moderátor. Néhány éve nagyon aktív voltam a wotinfo-n és elég sokat segítettem Jacktornak. Ő anno a megkérdezésem nélkül egy moderátor kitűzővel díjazta ezt. Írtam neki, hogy köszönöm és értékelem az elismerését, de nem akarok moderátor lenni, mert valószínűleg elég drasztikus lennék és nem csak a troll-okat, hanem azokat is kibannolnám, akik személyeskednek (ami elég gyakori a játékhozzáértéstől függetlenül) és azokat is eltérnek a cikk-ek témájától, mert én maximum egy szakmai fórumon lennék moderátor, erre átmódosította VIP-re és mondta, hogy nincs semmi teendőm. Ennek már jó néhány éve. Nem használtam soha semmire ezt a plecsnit, csak úgy van.
Ha ennek szellemében újraolvasod a hozzászólásomat, akkor láthatod, hogy nem védem a "trollokat", hanem a "nem trollok"-hoz szólok, hogy szerintem felesleges magyarázniuk, mert úgysem fognak segíteni annak, aki valójában nem akarja, hogy segítsenek neki. Ezt mint egy sima fórumozó írtam a sok közül és nem valami magasabb pozícióban (pl.: moderátor) lévőként osztottam az észt. Ha nem értesz (vagy bárki más) velem egyet, akkor természetesen etetheted/ti tovább a "troll"-t, de úgysem lesz eredményes.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, fabyzol3

9 hónapja 1 hete #311416 Írta: silean_
Bago! 
Használnám a térképet. Hasznos dolog.
Tudod mi a különbség a te és az én útvonalam között? 
Míg te azért nyertél, mert a csapat megnyerte neked, addig nekem kellett a csapatommal megnyeretni (érzed a különbséget igaz?).
Állhatsz te akármelyik jó bokorban ha nincs mögötted csapat. Ha nincs mögötted csapat, akkor neked kell csinálni valamit. Ellenben belenézve pár repy-be, nem éppen voltál a csapatod szemme. Pontosabban az voltál, csak egy qva nagy szürkehályoggal. 
Lefordítva Bagó nyelvre: Azért nyertetek, mert a városban volt 2 értelmes tankotok, ha a városban nincs az a kettő, akkor megint volt 2k spotod és jöhettél volna sírni-ríni, hogy csúnya gonosz játék, nem hagy nyerni, pedig én mindent IS megteszek. 

Zoli!
Tudom mi a VIP. 
Voltam mezei user, az első VIP voltam Morphelo/singes/Bodzy mellett, moderátor is voltam. 
Mindnek meg vannak a saját "csoportjai". Viszont ez, hogy egy csoport alá lett téve a VIP/Cikk moderátor és Globális moderátor...Gratulálok a strukturázásért annak aki csinálta. 
VIP -> jelző, hogy valamit tettél az oldalért
Cikk moderátor (lehet valami más neve van most, régen ez volt) -> csak a cikkek hsz-eit tudta módosítani
Moderátor (GM) -> az admin után a legmagasabb rang. 

A válaszomat pedig azért írtam, mert mivel egy "csoportban" van a rangod a moderátorokéval, így látnod kell azokat a szobákat is, amiket mi nem látunk. Tehát amolyan direct contact vagy akár Jacktorhoz, akár a "modikhoz" (emberek állítják, hogy még látták őket Kr.E 50-ben), tehát egy egy trollt, hülyét, idiótát, hamarabb a tudtukra tudsz adni, mint mi az "Adminok figyelmébe" >leghaszontalanabb topic az oldalon szerintem manapság...

9 hónapja 1 hete #311417 Írta: PZoli

Zoli!
Tudom mi a VIP. 
Voltam mezei user, az első VIP voltam Morphelo/singes/Bodzy mellett, moderátor is voltam. 
Mindnek meg vannak a saját "csoportjai". Viszont ez, hogy egy csoport alá lett téve a VIP/Cikk moderátor és Globális moderátor...Gratulálok a strukturázásért annak aki csinálta. 
VIP -> jelző, hogy valamit tettél az oldalért
Cikk moderátor (lehet valami más neve van most, régen ez volt) -> csak a cikkek hsz-eit tudta módosítani
Moderátor (GM) -> az admin után a legmagasabb rang. 

A válaszomat pedig azért írtam, mert mivel egy "csoportban" van a rangod a moderátorokéval, így látnod kell azokat a szobákat is, amiket mi nem látunk. Tehát amolyan direct contact vagy akár Jacktorhoz, akár a "modikhoz" (emberek állítják, hogy még látták őket Kr.E 50-ben), tehát egy egy trollt, hülyét, idiótát, hamarabb a tudtukra tudsz adni, mint mi az "Adminok figyelmébe" >leghaszontalanabb topic az oldalon szerintem manapság...

"VIP -> jelző, hogy valamit tettél az oldalért" - Igen, ez így történt és az esetemben valóban csak egy jelző, mint WoT-ban valami medál, gyakorlati haszna nincs az esetemben. Admin jellegű nem nyilvános szobák lehet vannak és amikor VIP lettem, bekukkantottam oda, de azóta sem.
 "(emberek állítják, hogy még látták őket Kr.E 50-ben)" - nem tudom, hogy van-e itt olyan moderátor, aki moderál is.
Azt tudom javasolni, hogy ha valami gondotok van, akkor simán írjatok privát levelet Jacktornak. Feltételezem, hogy arra válaszol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

9 hónapja 1 hete #311421 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Helóka. VIP rangot azok kaptak, akik jelentősen hozzájárultak valamilyen módon a közösség életéhez. Ez csak egy gesztus részünkről, moderálási jog nem jár vele. Gondolom ezt nem kell tovább magyaráznom. Mától van egy új próbaidős moderátorunk, mikroby. Vitás esetekben nekem ír, de az egyértelmű dolgokat Ő intézi, az útmutatások alapján. Amúgy az Adminok figyelmébe topikra mindig ránézek mikor feljövök, szóval nem mondanám feleslegesnek. Hajrá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, bulbasaur55, RedFox69

9 hónapja 1 hete - 9 hónapja 1 hete #311423 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Most szembesülök azzal, hogy micsoda csoda 600+ alfás ******* rakott a WG a játékba megint 8-as szintre...bámulatosan ******....én hülye meg csodálkoztam, hogy mindenki kerüli őket mint valami leprás...kellettek ha már nem teszi be a BZ-t...legyen más ami kétlövésez egy másik 8-ast...vagy 9-est...pénzéhes ******...

Nyelvezetre figyelj oda.

9 hónapja 1 hete #311425 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Sziasztok.
Vállaltam ezt a moderálást, gondoltam ha már amúgyis itt vagyok sokat az oldalon, akár tehetnék is valamit a közösségért.
Meglátjuk, hogyan sül el, lehet hogy meg fogok feleni, lehet hogy nem.
Annyit szeretnék kérni, hogy innentől nyissunk tiszta lapot.

Bagó, te leszel szíves moderálni magad, nem okvetlen azért, mert szabálytalan dolgokat írnál, hanem mert mégiscsak sokak zsebében kinyitod a bicskát, tehát mégis rossz hatással vagy a közösségre. Ha valamit nem értesz, és segítenek, akkor azt fogadd el, próbáld meg megemészteni, mégha nem is kedvező számodra. Ha valamit nem értesz kérdezz, ha kérdéseid vannak privátban is felteheted őket, nem okvetlen kell a "Dühöngő" fórumban.
(Egy kérdések topic is erre van. Előtte számolj egy egy darabig, kérdezd meg magadtól, hogy nem volt e már ez téma, gondold át, és aztán...

Többiek, próbáljátok meg türelemmel kezelni Őt. Tudom, nem könnyű dolog, de ha mindenki egy kicsit megerőteti magát, menni fog.

Egymás ekézése, csúnya szavak csillag nélküli használata, innentől moderálva lesz.
Köszönöm a megértéseteket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Kopasz0721, bulbasaur55, PZoli, szecsibeni, bobitusz, KLC_KTE, fabyzol3, bagoneillezredes@gmail.com

9 hónapja 1 hete #311426 Írta: Marcus
Megválaszolva: Marcus
Sziasztok!
Nem szoktam nézni ezeket a részeket, ha jól látom a: TÉMA : OFF TOPIK
de megakadt a szemem dühöngő (2) Gratulálok mind a kettőtöknek Mikroby, PZoli. PZoli  te jobban ismerősebb vagy nekem, olyan téren voltak hozzászólásaim, segítettél is, ha meg épp jót írtam lájkoltad is. Plusz nem tudom emlékszel-e rám, de volt egy időszak, hogy eltűntél olyan értelemben, hogy nem írtál sehova üzenetet, és megkérdeztem tud-e valaki valamit rólad, amit elolvastál, és írtad, hogy ez jól esett. 
..................................................................................................................................................Nem akarok én itt siránkozni, de az oldalon is és a játékban is régi motorosnak számítók, az, hogy nem vagyok sajnos unikum játékos ez van, a klán részen felfelé megy az értékelésem, de a hagyományosnál meg romlik. Bejött megint ez a láda vásárlási láz, igen tudom ebből él a wg, ezt meg is értem. Én is így csinálnám az biztos, csak nem rontanám el más játékát. Én kb egy másfél hete annyire felhúzott maga a játék, hogy azonnal töröltem nem viccelek, imádtam ezt a játékot, de haljátok amiket meg lehet nyerni a ládákból tankok 3-4 lövésből kiszedtek és ilyen 700 as sebzés. Én ezzel mentem VK 100.01 (P) küldetés miatt. De, hogy azt a forgótornyos TD csak csiklandoztam, nekem ott lett elegem. Ő meg csak jött, mind akit nem lehet megállítani. Inkább átmentem hajózni. Pedig maga a tankos egy tankom kivételével mindegyiken megvan a mesterjelvény, még a tier 1 es tankokon is. Amivel mentem normál csatát. És látszik is, hogy magával a játékkal baj van, lehet írni meg kéne tanulni játszani. Itt a példa. A Wotinfo szinte a kezdetek óta látogatom, a játékba regisztráltam 2012 Augusztus valamennyi, a wotinfon is vagy abban az évben vagy a következőben. Amikor kezdtem közel 1000 látogató volt az oldalon, és jópáran voltunk bejelentkezve. Ünnepi napon meg volt hogy 1200 felett voltak a látogatók. Nézzük meg most. Szerintem este még a 100 db látogatót sem érjük el. És ez nem a wotinfo hibája. És azt sem hinném, hogy ennyi ember lenne letiltva. Köszönöm ha elolvastátok, remélem semmi sértő, bántót nem írtam.    

9 hónapja 1 hete #311427 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Nocsak, új sheriff van a városban! (Ideje volt már)
Sok sok kitartást és türelmet kívánok Mikroby a kinevezéshez, jó munkát!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, fabyzol3, Mikroby

9 hónapja 1 hete - 9 hónapja 1 hete #311429 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Erre már rámutattam 3 éve.
Amilyen kitartóak vele egyesek, még 3 évig elszórakoznak itt egymással .

Mellékletek:

9 hónapja 1 hete #311431 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Nocsak, új sheriff van a városban! (Ideje volt már)
Sok sok kitartást és türelmet kívánok Mikroby a kinevezéshez, jó munkát!

Mellékletek:

9 hónapja 1 hete - 9 hónapja 1 hete #311438 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Mindenki kérjen elnézést mer télleg létezik Bágó szelleme... a Pogram...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.