Esküszöm próbálkoztam, meg alkalmi egészségügyi problémák, és dekoncentráció miatt elég szarul játszottam még magamhoz képest is - nem vagyok jó játékos -, de még így is becsúszott 6 győzelem.
Kösz Mikroby, egyébként már pár napja belenézegettem ebbe a videóba.
Megfogadtam némileg karnevál kid tanácsát, elszámoltam (több mint) 10-ig.
Ez a része a programnak nekem nagyrészt érthetetlen és nem is tetszik.
Nem néztem meg a videót, de ha jól emlékszem, nagyon extrém esetben még az is összejöhet, hogy gyakorlatilag közel 14 másodpercig van spoton az ember, mindenesetre én a 12-őt preferálom...
Viszont én a nem a spotrendszerre gondoltam a 10-ig számolással, hanem, hogy legalább annyi időt szánjon az átgondolásra, mielőtt újabb baromságot ír ki.
Mikroby nemrég pampogott a pálya előfordulás aránya miatt.Nos, 29 csatát mentem a K91-el.
Hmm...Egy Prokhorovka sem volt...Na ezt most a tog-al is elvégzem!
Mondjuk nálam Malinovka az Proho-val egyenértékű. Sőt még Malinovkát jobban is szeretem, mert ott több lehetőség van minden tanktípusnak.
Na ha már szóbakerültem update.A hónapban 1036 csatát mentem, abból nagyjából 300at LTvel. (Azért csak ennyi mert húztam az EMIL ágát ami önmagában is 150 csata)Lt.vel egyszer sem kerültem Prohorovkára, viszont hozta a rendszer az átlagot, mert heavyvel 4x is betett kishíján egymás után.Malinovkát én is szeretném, ha nem lenne továbbra is 3-4 lt egy csatában, valamint lőnék a spotot.Hiába állok be a legjobb pozikba ha egyszerűen nem lövik a spotot.Mellékeltem néhány képet a térképet kell itt figyelni. Teljesen basic pozikban spotolok 4-5 tankot, és nulla spottal. Lett volna még néhány képem, de felesleges elmenteni.
Ésszerű kritikára, javaslatra nyitott vagyok. (Nem, nem tőled Bagó)
Na ha már szóbakerültem update.A hónapban 1036 csatát mentem, abból nagyjából 300at LTvel. (Azért csak ennyi mert húztam az EMIL ágát ami önmagában is 150 csata)Lt.vel egyszer sem kerültem Prohorovkára, viszont hozta a rendszer az átlagot, mert heavyvel 4x is betett kishíján egymás után.Malinovkát én is szeretném, ha nem lenne továbbra is 3-4 lt egy csatában, valamint lőnék a spotot.Hiába állok be a legjobb pozikba ha egyszerűen nem lövik a spotot.Mellékeltem néhány képet a térképet kell itt figyelni. Teljesen basic pozikban spotolok 4-5 tankot, és nulla spottal. Lett volna még néhány képem, de felesleges elmenteni.
Ésszerű kritikára, javaslatra nyitott vagyok. (Nem, nem tőled Bagó)
Igen, Malinovkán előfordul, hogy az a bokor szívás, mert senki nem áll meg ellőni a spotot. Ilyenkor ki kell hátrálni és ha még nem foglalták el a kis tavacska másik oldalát, akkor onnan próbálkozni. Tökéletes rezept nincs minden csatára, ilyenkor kell skillből improvizálni, igyekezni a csapattal mozogni és lehetőleg olyan helyeket spotolni, amit tudnak is lőni.
A másik térképen nem értem, hogy miért várod még, hogy lőjék a spotot. Egy támogató tank sincs látótávon belül, a lightok meg kóricálnak, vagy passzív spoton állnak. Itt is vissza kellett volna már vonulni. És ne feledd - ez is Sileantól van - a light tanknak is van ágyúja és lehet használni. Ha a csapattársaid bénák, akkor neked kell spotolni, duplabokrozni és lőni, ami a csövön kifér.
Na ha már szóbakerültem update.A hónapban 1036 csatát mentem, abból nagyjából 300at LTvel. (Azért csak ennyi mert húztam az EMIL ágát ami önmagában is 150 csata)Lt.vel egyszer sem kerültem Prohorovkára, viszont hozta a rendszer az átlagot, mert heavyvel 4x is betett kishíján egymás után.Malinovkát én is szeretném, ha nem lenne továbbra is 3-4 lt egy csatában, valamint lőnék a spotot.Hiába állok be a legjobb pozikba ha egyszerűen nem lövik a spotot.Mellékeltem néhány képet a térképet kell itt figyelni. Teljesen basic pozikban spotolok 4-5 tankot, és nulla spottal. Lett volna még néhány képem, de felesleges elmenteni. Ésszerű kritikára, javaslatra nyitott vagyok. (Nem, nem tőled Bagó)
Figyelem: Spoiler!
Igen, Malinovkán előfordul, hogy az a bokor szívás, mert senki nem áll meg ellőni a spotot. Ilyenkor ki kell hátrálni és ha még nem foglalták el a kis tavacska másik oldalát, akkor onnan próbálkozni. Tökéletes rezept nincs minden csatára, ilyenkor kell skillből improvizálni, igyekezni a csapattal mozogni és lehetőleg olyan helyeket spotolni, amit tudnak is lőni.
A másik térképen nem értem, hogy miért várod még, hogy lőjék a spotot. Egy támogató tank sincs látótávon belül, a lightok meg kóricálnak, vagy passzív spoton állnak. Itt is vissza kellett volna már vonulni. És ne feledd - ez is Sileantól van - a light tanknak is van ágyúja és lehet használni. Ha a csapattársaid bénák, akkor neked kell spotolni, duplabokrozni és lőni, ami a csövön kifér.
A másik térképen felismertem hogy tök feleslegbe vagyok ott, senki sem fog lőni, csak épp azt nem tudtam mi a bánatos l*szt csináljak.
Hát elkezdtem a Cseh light ágat.
Hú gyerekek. Ez a Skoda 17 - ennek minek kellett megszületnie?
Lightnak lomha, túl ormótlan, a szokott bokrok kb feléből kilóg, vagy magasságában vagy oldalra. Az ágyúja szar, 5x100 - ha szerencséd van. A látótávja mindenkinél rosszabb, minek látótáv egy lightnak nem? a mobilitása mindenkinél rosszabb....
egyedül az álcája jobb a tierbéli társainál, de ezt meg hogy?
Minnél magasabb annál több az álca vagy mi? És kérdés, hogy Cws-nél (ELC, LT432) mit ér? Kb semmit.
Mi volt a terv itt WG?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...