Obj. 257-hez kérnék segítséget.
Már csak a motor hiányzik róla, az IS3-al nem volt semmi gondom, de ezzel a tannkal nem tudok beütni semmit, 10 találatból kb 2 megy be, már eléggé kiidegelt.
Mozgás közben simán szarrálövik a kupolámat, de én bezzeg nem tudok beütni semmit.
Mit rontottam el?
(replay a végén)
Silean mester azt mondta, hogy ennél a tanknál a "retard sidescrape"-et kell használni, ami annyit jelent, hogy mikor kijössz a fedezék mögül az ellenfél lövései merőlegesen essenek a tank oldalára, mert azt nehezebben lövik be, mint az elejét. Nekem nagyon bejött ez a tank, már kiscsikó koromban 2 gunmarkos volt (vagy csak jól toltam a "retard sidescrape"-et
).
Az hogy mozgás közben ellövik a kupolád relatív, itt nagyon közel voltatok egymáshoz és te csak előre hátra mentél, olyankor nagyon könnyen be lehet célozni szerintem.
Viszont te az első lövést leszámítva elkapkodtad a lövéseket és valahogy mindig elcsúszott a kurzor a becélzott helyről a lövés pillanatában. Az első lövésnél meg az átütés indikátor több helyen is zöld volt az ágyú tövében, de te mégis a kis kupolát próbáltad ellőni, ahol nem is volt zöld. Mikor vagy 3-at lőttél eredménytelenül, onnantól látták, hogy nem vagy a helyzet magaslatán és elkezdték a push-t, na már ez előtt hátrébb kellett volna menni, mivel a csapattársaid sem tudtak érdemben segíteni.
Felszerelésben én töltés, turbó, fejlesztett edzés kombót használtam. Ezt is az okosok mondták: heavy-re nem kell vstab meg célzásgyorsító, mert nem sniperkedésre valóak, hanem a közeli ellenfelek ellen. Megfogadtam a tanácsot én nekem bevált.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...