Bevallom itt egy kicsit csaltam, mert felhúztam 94,7-re és megvártam amíg leesnek a követelmények De akármennyire is jó tank 2,5k kombinált teljesen irreális szerintem (még 2,4k is)...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, bobitusz, fabyzol3
Bevallom itt egy kicsit csaltam, mert felhúztam 94,7-re és megvártam amíg leesnek a követelmények De akármennyire is jó tank 2,5k kombinált teljesen irreális szerintem (még 2,4k is)...
Gratula, nekem az egyik első prémium tankom volt kb. 10 éve, sokáig szerettem aztán szerintem eléggé legyengült ahogy egyre több OP tank került be, főleg a lassú lőszersebesség (700-800m/s?) és a kevés gundep idegesítő benne, meg ahogy emlékszem szeret gyulladni meg robbanni is. Félre is tettem évekkel ezelőtt.
1 éve aztán én is lemarkoltam, akkor is 2450-2500 között mozgott a követelmény, eléggé megszenvedtem vele.
A másik ilyen irreális követelmény a light vonalon a 13 57 a 2700-2800 kombináltal, 91-92%-nál mindig visszaesem
A tier8-as light metában anno ESL-en imádtam a RU-t, de amilyen jó volt ez a viszony, most annyira nem találom vele a lépést.
Ez a meccs kicsit enyhítette a megítélésem a RU251-ről:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...