Én ezt német közepes pusztítót imádom.Ha meg tudom állni,hogy nem mászok bele mondjuk egy 60tp arcába,akkor még tier 10-ben is tud meglepetést okozni
Csak egy dolog,amit nem értek. Nem vagyok konteó hívő de néha kezdek megtérni
Az elmúlt napokban észrevettem,hogy az E 50 második GM-jéhez már csak 2.5% hiányzik. Becsokiztam a legénységet,légtelenítő,full lila felszerelések na akkor hajrá.És ekkor jött az Ági. A szopó... Részemről nem kedvelt pályák,vicces lepattanók,irgalmatlan low rollok. 10 csata alatt visszaestem 78%-ra. Lehet szimplán rágörcsöltem?
Gratulálok!
Én valahogy sosem tudtam ráérezni az E50-e50M-re. Jó, meg minden de valahogy nem műxik.
A pár százalékkal a GM előtti feszkó egyetemleges. Én ezt úgy "fordítottam le" magamnak, hogy eddig is voltak kibaszásos dolgok, csak nem érintett annyira húsbavágóan. De ha 1, 2 vagy 3.5% hiányzik!
Akkor amikor elkezdődik a csata már tudod hogy szopás lesz, mert látod a csapaton, hogy szar helyre mennek. (Persze ettől még lehetne/lehet jó csatád, ha nem lennél előítéletes)
Aztán jön a szokásos kigyújtanak, ammorackelnek, stb. Minden egyes balfogásnál szinte látod a lelki szemeid előtt, ahogy csökken az amúgy megtartani kívánt százalékod. És egyre jobban befolyásol, még ha nem is tűnik annyira fel.
Szerintem kb. 30%-ban a te prekoncepciód, (előítéleted a csatáról) 40%-ban a "görcsölésed" és kb 20%-ban a valóban balszerencsés dolgok befolyásolnak ilyenkor.
Ezért aztán azt csinálom, hogy nem nézem a GM-et, nem nézem a százalékot, és tényleg meglepetésként ér ha megkapom:)
Tiszta "szabadítsátok fel Willyt érzés, hogy csak játszanom kell, azt ha megvan megvan, ha nincs nincs. Engedd el magad és csak játssz! Ezzel a teljesítménnyel biztosan meglesz, csak kitartás.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...