A 2. fele tök profi volt, hogy egylövéses létedre túlélted és még bőven hozzátettél a győzelemhez.
Amit nem értek az az, hogy miért nem zoomolsz jobban az ellenfélre, amikor nyilvánvalóan gondot okoz a pontos célzása egy távoli célpontnak. Illetve a másik észrevétel, hogy miért lépsz ki a mesterlövész módból a lövés pillanatában (még akkor is, amikor semmi közelharci tevékenység nem várható)? Ez valami mód akar lenni? Vagy csak egyszerűen így esik jól? A nagy streamerek is valami hasonlót csinálnak, gondolom csak azért, hogy látványosabb legyen...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
A célzási gond másból adódik. Egészségügyi.
Azért nem zoomolok jobban, mert az szűkíti a látóteret.
Nem lépek ki a sniper nézetből hamarabb, ez a replay sajátossága, már én is megfigyeltem:)
Valójában később lépek ki.
Köszi az elsimerést, sokat jelent.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A hosszú hétvége alkalmából elutaztam Írországba (vagy hova)
kicsit turistáskodni. Van ez a híres útvonaluk,
az Országos Zöld Túra, azt jártam volna végig,
szerencsére alig voltak rajtam kívül...
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Hát szidjátok az artykat, de! Nekem az OBJ261el kb 10k csatám van, imádom és a mellékelt cucc is mutatja miért: 5 kill, Fadin medál, Tank ász. Ez már a rosseb tudja hanyadik de még mindig örömet tud okozni. Lassan 51 éves vagyok de még mindig gyerekként élvezem a játékot!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3
A látványossághoz van köze, de máshogy: adódnak szituációk amikor távolra kell lőni, úgy hogy közelebb is lennének célpontok, így ezzel a gyors kizoomolással jobban tisztában lehetsz a környezeteddel. Célpont váltásnál is hasznos lehet (pl becsúszik a látőmezőbe egy egyhites tank).
A 2. fele tök profi volt, hogy egylövéses létedre túlélted és még bőven hozzátettél a győzelemhez.
Amit nem értek az az, hogy miért nem zoomolsz jobban az ellenfélre, amikor nyilvánvalóan gondot okoz a pontos célzása egy távoli célpontnak. Illetve a másik észrevétel, hogy miért lépsz ki a mesterlövész módból a lövés pillanatában (még akkor is, amikor semmi közelharci tevékenység nem várható)? Ez valami mód akar lenni? Vagy csak egyszerűen így esik jól? A nagy streamerek is valami hasonlót csinálnak, gondolom csak azért, hogy látványosabb legyen...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby
Fujj, undorító Ebr!!!444
Amúgy szeretnék már egy csatát én is ami normális mapon van, és nincs 4 light....de az utóbbi két napban nem kaptam olyat a Hotch-al.
Fujj, undorító Ebr!!!444
Amúgy szeretnék már egy csatát én is ami normális mapon van, és nincs 4 light....de az utóbbi két napban nem kaptam olyat a Hotch-al.
Mint az tudható, a képességeim alapján ez egy kiemelkedő, mondhatni egyszeri eset
Nem tudom hol tartasz, de szerintem a 8-as már tűrhető, és itt kezdődik 9-esen a jó talán.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...