1 éve 3 hónapja - 1 éve 3 hónapja#310392Írta: perretz
Megválaszolva: perretz
A kistérképen is lehet zoomolni, scroll-al (a ctrl billentyűt nyomva kell tartani, hogy lásd a kurzort). Ez igaz a frontline-ban is, nemsokára ki tudod próbálni.
Nem értem miért olyan alacsony ennek a tanknak az elvártja, mert nagyon jó. Ilyen medet még nem is markoltam, ahol támaszkodhatok a páncélra is... A torony úgy pattogtatta a lövéseket, hogy öröm volt hallani. 2900 kombi alatt szinte nem is jöttem ki a csatákból, így 76%-ról 61 csata kellett a 95%-ig. A pontosabb ágyút használtam, jobban megérte az a plusz 1 sec és a lövedék is picit gyorsabban száll. HEAT-es goldlőszer miatt még egy kis agymunkát is bele kellett tenni.
107.
Figyelem: Spoiler!
Hát én csak ilyeneket tudok még, de igyekszem tanulni (általában még az első markokra gyúrok, egy kettő második van)
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, fabyzol3
Én pedig már megint az occó, kínai vackokkal tolom.
Első csatára meglett az Ász ezzel a tankkal és az első 10 csata nagyon jól ment, ahogy a nagy könyvben meg van írva. De utána valami elromlott és csak jó sok csata után sikerült lemarkolni. Mindenesetre
nem rossz tank
, de a Type 64, T21, AMX 12t sokkal jobbak.
Legrégebbi és első lemarkolt 8-as prém tankom, amit kreditért vettem valamikor nagyon régen.
Ha érzed vele a csí-t, akkor nagyon jó köröket lehet futni, de ma már tényleg kicsit idejétmúlt a kicsike.
109.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...