Oké Ádámka.
De láthatóan inkább kisebb tierrel villogsz, nem téma.
Na jó, eddig voltam csendes megfigyelő. Úgy érzem klántársamat nem kellene megszólnod. Nézd már meg, hogy tier 10-ben is van egy pár gunmarkja... Azt rögtön gondolta mindenki, hogy nálad jobb játékost még nem hordott a föld a hátán. Csak annyit kérek, hogy EGYSZER próbáld meg végiggondolni azt, amiket elmondtak neked. Olvasd végig ezt a dünöngőt (is) amit tele smapeltél. Az, hogy nem fogadod el, amit mondanak neked és jössz ide sírni egy dolog. De annál nagyobb pofátlanságot, hogy még meg is szóld azokat akik segítenek... Ez már kritikán aluli.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, javadamka1, Tank_szemelyzete, Mikroby
Oké Ádámka.
De láthatóan inkább kisebb tierrel villogsz, nem téma.
Na jó, eddig voltam csendes megfigyelő. Úgy érzem klántársamat nem kellene megszólnod. Nézd már meg, hogy tier 10-ben is van egy pár gunmarkja... Azt rögtön gondolta mindenki, hogy nálad jobb játékost még nem hordott a föld a hátán. Csak annyit kérek, hogy EGYSZER próbáld meg végiggondolni azt, amiket elmondtak neked. Olvasd végig ezt a dünöngőt (is) amit tele smapeltél. Az, hogy nem fogadod el, amit mondanak neked és jössz ide sírni egy dolog. De annál nagyobb pofátlanságot, hogy még meg is szóld azokat akik segítenek... Ez már kritikán aluli.
Kapitány, ó kapitányom! (Holt költők társasága)
Én ugyan nem becsméreltem Ádámkát, csak megjegyeztem, hogy inkább kisebb tierben láttam eddig a kiválóságjeleit.
Nem lepne meg, ha amiatt, mert ott még nem mindenki lő golddal, csak a 75% és még játszhatóbb a játék.
Hol vagyok én hozzá képest?
De ha kell valami, gyere te is Mikroby és Dabolina ösvényére... oszt meglátjuk...
Csendes megfigyelőként fogok résztvenni, ha Robi meghív.
Részemre nem lennél kihívás.
Kevesebb sörikét kéne innod, vagy ha iszol akkor nem kéne jampizni. Értem én, hogy 3 sörtől izmosra iszod magad, de vannak határok amit lassan átlépsz!!
Last edit: 1 éve 8 hónapja by mistadabolina.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3, Mikroby
Kevesebb sörikét kéne innod, vagy ha iszol akkor nem kéne jampizni. Értem én, hogy 3 sörtől izmosra iszod magad, de vannak határok amit lassan átlépsz!!
Még egy söröm van.
De azt elmesélhetnéd, hogy a határ mit jelent, mit léptem át?
Én nem sértegettelek titeket.
Bezzeg ti....
Nézd meg az ördög hímtagját.
Bár éppenséggel lehet nem sértés, ezt ő sem tudta.
A bal oldali kreatúra egy nehéz tank a jobb oldali meg egy közepes?
Még egy söröm van.
Bezzeg ti....
"Te ne akkor gyere, mikor Mikrobyt és Dabolinát intézem."
Oh, man
Fél kézzel mi?
Nem az "ördög hímtagja" te igen csendes üzemmódban működő egysejtű agy, hanem "Az ördög maga".
Amúgy viszonyításképpen:
Én 2x annyira vagyok jó mint te Bagó, Diabolina 3x a többiek meg lazán 4. Csak mondom, mielőtt elveszel itt a ki intéz kit dzsungelében
Módosított kép, köszi Devil:
Mellékletek:
Last edit: 1 éve 8 hónapja by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, fabyzol3
Még egy söröm van.
Bezzeg ti....
Nézzünk el attól, hogy most az ördögé vagy épp egy emberé, de te miért nézegeted az emeberek hímtagját?
Amúgy meg, szerintem az a te bajod, hogy
A) Kiskorodban lenéztek, mert valamid nem fejlődött ki és most próbálod kompenzálni valamivel ezt a sérelmet Nem értelmezed a kontextust és ezáltal egy képzeletbeli helyzetet vázolsz fel önmagadnak
C) Mentesültél mindennemű értelmezési képzés alól és/vagy nem fejlődött ki benned ennek képessége.
D) Az összes
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja#308795Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Kedves Mikroby!
Számomra meg az a hihetetlen, ahogy előadod magad, ezt a jóindulatú és nagyon naív, de néha trágár alakot.
Te nem tudsz gonoszkodni!
Éppenséggel ez nem hátrány.
Szerinted az ördög stb. nem pontosan tudta, hogy hívtam?
Mit szólnál, ha összeállnánk és levernénk együtt dabolinát és a többieket?
Csak mert kicsit nagy az arcuk...
Jav.:
közben olvastam az ördögöt, mit lehet rá mondani?
Próbál ártani.
Neki ez nem vicc, haverkodás, stb.
Last edit: 1 éve 8 hónapja by wot.replays.bagó.wot.replays.
Jav.:
Próbál ártani.
Pontosan.
Tőlem jobban senki sem tud haverkodni. Szerintem olyan magas szinten tolom a haverkodást, mint jómagad a játékot. Igazi mestere vagyok a haverkodásnak.
Csak szögezzük le előre, hogy én heteró vagyok, szóval Te, aki a hímtagokat nézegeti... Bocs, van barátnőm
Számomra meg az a hihetetlen, ahogy előadod magad, ezt a jóindulatú és nagyon naív, de néha trágár alakot.
Jav.:
Próbál ártani.
Az eddigiekből kiindulva már nem merem feltételezni hogy mit tudsz és csak viccelsz, vagy mit nem ezért írtam le hogy mit jelent.
Semmi értelme nem lenne megpróbálni leverni őket, esélyünk sem lenne, ha külön külön jönnének sem.
Mert én tudom, hogy mennyit, és mit érek.
Jav.:
Próbál ártani.
Az eddigiekből kiindulva már nem merem feltételezni hogy mit tudsz és csak viccelsz, vagy mit nem ezért írtam le hogy mit jelent.
Semmi értelme nem lenne megpróbálni leverni őket, esélyünk sem lenne, ha külön külön jönnének sem.
Mert én tudom, hogy mennyit, és mit érek.
Eddig is sokat vicceltem, de úgy látszik, neked kicsit nehezebben esett le.
Az eleve rossz hozzáállás, hogy olvasod, látod őket és azt hiszed, te semmi vagy hozzájuk képest.
Ez amolyan régi trükk, megfélemlítés, ennek a bűvkörében leledznek.
Lehet meglepődnének, ha nem egy kezdővel kerülnének szembe.
Nézd meg az ördögöt, most meg bizonygatja, hogy hetero.
Ha azt még hozzá teszi, hogy lila is, biztos sok hódolója lesz.
Last edit: 1 éve 8 hónapja by wot.replays.bagó.wot.replays.
Kedves Mikroby! Számomra meg az a hihetetlen, ahogy előadod magad, ezt a jóindulatú és nagyon naív, de néha trágár alakot. Te nem tudsz gonoszkodni! Éppenséggel ez nem hátrány. Szerinted az ördög stb. nem pontosan tudta, hogy hívtam? Mit szólnál, ha összeállnánk és levernénk együtt dabolinát és a többieket? Csak mert kicsit nagy az arcuk... Jav.: közben olvastam az ördögöt, mit lehet rá mondani? Próbál ártani. Neki ez nem vicc, haverkodás, stb.
Figyelem: Spoiler!
Az eddigiekből kiindulva már nem merem feltételezni hogy mit tudsz és csak viccelsz, vagy mit nem ezért írtam le hogy mit jelent. Semmi értelme nem lenne megpróbálni leverni őket, esélyünk sem lenne, ha külön külön jönnének sem. Mert én tudom, hogy mennyit, és mit érek.
Az eleve rossz hozzáállás, hogy olvasod, látod őket és azt hiszed, te semmi vagy hozzájuk képest.
Az hiányzik belőled, amit le is írsz, nem ismered a valós képességidet, tudásodat.
Ha tisztában vagy a saját képességeiddel, és korlátaiddal, az nem hátrányos.
Én nem vagyok semmi hozzájuk képest, de csak szerencsével tudnám őket megverni.
arra meg nem vagyok kíváncsi, mert az nem az én érdemem.
Ismerem a korlátaimat.
Kedves Mikroby! Számomra meg az a hihetetlen, ahogy előadod magad, ezt a jóindulatú és nagyon naív, de néha trágár alakot. Te nem tudsz gonoszkodni! Éppenséggel ez nem hátrány. Szerinted az ördög stb. nem pontosan tudta, hogy hívtam? Mit szólnál, ha összeállnánk és levernénk együtt dabolinát és a többieket? Csak mert kicsit nagy az arcuk... Jav.: közben olvastam az ördögöt, mit lehet rá mondani? Próbál ártani. Neki ez nem vicc, haverkodás, stb.
Figyelem: Spoiler!
Az eddigiekből kiindulva már nem merem feltételezni hogy mit tudsz és csak viccelsz, vagy mit nem ezért írtam le hogy mit jelent. Semmi értelme nem lenne megpróbálni leverni őket, esélyünk sem lenne, ha külön külön jönnének sem. Mert én tudom, hogy mennyit, és mit érek.
Az hiányzik belőled, amit le is írsz, nem ismered a valós képességidet, tudásodat.
Ha tisztában vagy a saját képességeiddel, és korlátaiddal, az nem hátrányos.
Én nem vagyok semmi hozzájuk képest, de csak szerencsével tudnám őket megverni.
arra meg nem vagyok kíváncsi, mert az nem az én érdemem.
Ismerem a korlátaimat.
Én azért mennék előre a helyedben...
na de, közben olvasom, Jacktor mester leállította a beszélgetést.
Akkor üdv mindenkinek idén is!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...