Jelenleg 142 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Dühöngő

1 éve 8 hónapja #308962 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Hogy jön ide a közlekedés?
Ez gyenge volt nagyon.
Ban-t nem adnak, vagy nagyon sok dezertálás kell hozzá.
De te azért igen jóindulatú vagy...
Azt hiszed a program büntetésből más más mm-et ad mindenkinek?
Ez ellentétes az eddigi tanításaitokkal.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308963 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Áruld el, hol írtam azt, hogy ezt hiszem?

Azt írtam, hogy remélem, hogy így van, mert az ilyenek mint te megérdemelnék.Szerintem teljesen jó hasonlat volt, neked nem jött át (megintcsak nem lepődtem meg).

Nem baj, nyomjad csak a dezertálás gombot, aztán meg majd jöhet a pattogás, hogy ugyan miért nem nő a recented, pedig "te annyival jobban játszol".   

Mellesleg megint megválaszoltam a kérdésedet, de minimális hála vagy reflektálás helyett inkább csak kötekedtél. (mint mindig)
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308964 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Bagó azért kaptál nagyobb tiert, mert 4-5-6, 3-5-7.
Ha ezek a számok nem mondanak semmit, akkor nézd meg Mani videóját az MM-ről.
Értelmesen elmagyarázza.
ManiB az MM-ről

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308966 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti
Pont ugyanannyira zavaró, ha ti "feltételezéseket" írtok, mint ha más.

Nagyon egyszerű a képlet. Nem tankhoz kapod az mm-et. Nagyjából próbálja balanszolni hogy milyen tierbe soroljon. Ha egymás után 2-szer behajint +2 tierbe, akkor utána reálisan saját tiert fogsz kapni.

Semmilyen szabály sincs arra vonatkozólag, hogy a korábbi játékaid MM-jét figyelembe venné az azt követő. Ez egy borzalmasan kihasználható rendszer lenne.
Megjegyzem, hogy minden egyes matchmakingbe (solo top tierbe kerülés kivételével) KELL kapnod saját tier-be csapattársakat (s így ellenfeleket), szóval a megfogalmazás jócskán félreérthető (ha top tierbe kerülsz 3-as MM-ben, az sem saját tier a te megfogalmazásodban, de valszeg te beleértetted az "utána" részbe).

Mikroby post=308964 userid=32970

Egy "nem hivatalos videó" ami úgy veséz ki egy témát, hogy már a bemutatás elején érezhető az előadótól, hogy elítéli/ nem szereti a rendszert és azt változtatná. A tényközlés semlegessége a videó sok pontján egyéni véleménnyel párosul, ami ellen mint tartalom nincs kifogásom, de egy adott szemléletet erősít a nézőre, ezesetben negatívat.

Zavaró, hogy a videó tartalmában a logikai összefüggések bizonyos esetekben rossz  irányból lettek megközelítve, a legfontosabb talán, hogy nem az mm minták sokaságára gyűjti az algoritmus a játékosokat, hanem a játékosok eloszlása alapján oszt ki rájuk egy mintát.

+ Jó következtetőképességgel és egy kis paraszti ésszel kiszámolható, hogy az MM egy nap folyamán hogyan működik, lévén az teljes egészében sok másik játékos tankválasztásától függ.
Most fut a Roham, ami a tier 10-ben játsszók jelentős részét elnyeli, illetve fut egy maraton, ami megdobja a tier 6-8 közötti játékosok számát. A kettő egymásra kihatással van: túl kevés tier 10-es tank kényszeríti a többszintű MM-et lefele (tier 8-9-re), míg ha túl sok tier 6-os van, az kényszeríti felfele ( 7-8 ).
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308967 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Nagyon egyszerű a képlet. Nem tankhoz kapod az mm-et. Nagyjából próbálja balanszolni hogy milyen tierbe soroljon. Ha egymás után 2-szer behajint +2 tierbe, akkor utána reálisan saját tiert fogsz kapni.

Figyelem: Spoiler!

Egy "nem hivatalos videó" ami úgy veséz ki egy témát, hogy már a bemutatás elején érezhető az előadótól, hogy elítéli/ nem szereti a rendszert és azt változtatná.
Figyelem: Spoiler!

Nem akartam annyit írni, jobb videóról meg nem tudok. (talán megúszós hsz volt tőlem.)
Szerintem azok a különbségek amiket leírtál Bagónak amúgysem revelánsak.
Ő amúgyis képes a legsemlegesebb hszben is megtalálni a vélt igazát, úgyhogy szerintem ez nem oszt, nem szoroz.
De minden hszemre igaz, amit nem írok oda mindig, hogy "nyilván tévedhetek is".
​​​​​​​
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308968 Írta: karnevalkupa@gmail.com

Semmilyen szabály sincs arra vonatkozólag, hogy a korábbi játékaid MM-jét figyelembe venné az azt követő. Ez egy borzalmasan kihasználható rendszer lenne.
Megjegyzem, hogy minden egyes matchmakingbe (solo top tierbe kerülés kivételével) KELL kapnod saját tier-be csapattársakat (s így ellenfeleket), szóval a megfogalmazás jócskán félreérthető (ha top tierbe kerülsz 3-as MM-ben, az sem saját tier a te megfogalmazásodban, de valszeg te beleértetted az "utána" részbe).

Egy "nem hivatalos videó" ami úgy veséz ki egy témát, hogy már a bemutatás elején érezhető az előadótól, hogy elítéli/ nem szereti a rendszert és azt változtatná. A tényközlés semlegessége a videó sok pontján egyéni véleménnyel párosul, ami ellen mint tartalom nincs kifogásom, de egy adott szemléletet erősít a nézőre, ezesetben negatívat.

Zavaró, hogy a videó tartalmában a logikai összefüggések bizonyos esetekben rossz  irányból lettek megközelítve, a legfontosabb talán, hogy nem az mm minták sokaságára gyűjti az algoritmus a játékosokat, hanem a játékosok eloszlása alapján oszt ki rájuk egy mintát.

+ Jó következtetőképességgel és egy kis paraszti ésszel kiszámolható, hogy az MM egy nap folyamán hogyan működik, lévén az teljes egészében sok másik játékos tankválasztásától függ.
Most fut a Roham, ami a tier 10-ben játsszók jelentős részét elnyeli, illetve fut egy maraton, ami megdobja a tier 6-8 közötti játékosok számát. A kettő egymásra kihatással van: túl kevés tier 10-es tank kényszeríti a többszintű MM-et lefele (tier 8-9-re), míg ha túl sok tier 6-os van, az kényszeríti felfele ( 7-8 ).

Pusztán tapasztalat alapján írtam ezt, szabályról én sem tudok. De attól még nagyjából működik ez az "elvárásom" a játék felé, hogy ilyenkor kompenzál.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308969 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Akkor ez a dolog se egyértelmű.
Amit még nem értek.
Amolyan húzd meg, ereszd meg-et érzékelek.
Napok óta kicsit jobban figyelek, igyekszem jobban lőni.
Ami látszik is a statisztikában, kivéve a győzelmi arányban.
47% és 48% között mozgok. De a 48% átlépése nem történt még meg.
Tegnap 50% fölött volt ma 22%, pedig :

Így, hogy törjek ki a 47%-ból?
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308970 Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee
karneval: A tapasztalat jó, csak rosszul kötöd össze a pontokat. Hivatalos infóból csak egy áll rendelkezésre: a bejegyzett szabadalom alapján (patent 8425330B1 aki el akarja olvasni) két esetben kompenzál kedvező irányba a MM. 1. új jármű 2. győzelem/vereség arány romlása egy adott usernél/tanknál. Azért érzi a user, hogy ha sokszor volt low tier akkor utána mindig kap egy olyat ahol +2 top tier, mert a mínusz tieres csaták (is) vereségek voltak és (!!!) valószínűleg (!!!) az MM megpróbál kompenzálni. Illetve a MM algoritmus alapból a balanszra törekszik: ennek a pontos módját nem tudjuk és nem is fogjuk megtudni. Ez amúgy a MM pontos működésére is igaz: pl. attól, hogy a fenti szabadalom egy hivatalos dolog sosem tudhatjuk, hogy ezt az algoritmus használja-e a WG.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308971 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Viszont lehet összefüggés, mivel -2 tieres csatában kevesebbet tudok hozzátenni unicum játékosként is, ami a győzelmi arány romlását eredményezheti, ami az alapján amit mutattál pedig jobb tierű mm-et adhat. Körkörös dolog ez kicsit.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308972 Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee

Viszont lehet összefüggés, mivel -2 tieres csatában kevesebbet tudok hozzátenni unicum játékosként is, ami a győzelmi arány romlását eredményezheti, ami az alapján amit mutattál pedig jobb tierű mm-et adhat. Körkörös dolog ez kicsit.

A szabadalom alapján ez így fordulhat elő pontosan, ahogy írod. De azt nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a tierekre kompenzáló MM-ből mi lett a szabadalomból beépítve és mi nem azt nem lehet tudni.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308973 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Órákon keresztül tudnám matematikai statisztikával sorolni miért jobb egy több szintű MM a legtöbb játékos problémájára, a legjobb benne, hogy ezt már megtettem 2 éve: www.wotinfo.hu/...304097

Nincs az az átlag alatti játékos, aki le merné írni, hogy márpedig ő bottom tierben 3 szintű MM-ben szeretne játszani, mert ott lehet a legkevesebb beleszólása a játék kimenetelébe, és ezáltal a saját negatív ráhatásának csökkentésével javítja a saját győzelmi arányát... Egy végtelen önbecsmérlő és negatív állítás - de racionális és igaz.
A játékosok racionalitásának és a játék teljes egészére való rálátásuk hiánya teljesen lehetetlenné teszi, hogy építő jellegű kritikát fogalmazzanak meg, mert ahhoz saját maguk hibáit és hiányosságait is papírra kéne vetniük (de pont ez nincs meg a legtöbb játékosban, tehát egy loopot kaptunk)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, PZoli, Tank_szemelyzete, fabyzol3, LesPgt
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308987 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Tankpeti írt valami affélét, hogy a wg-nek vannak titkos dolgai, amiket soha nem fogunk megtudni, pl.: az mm-el kapcsolatban, nos akkor nyilván más titkok is vannak.
Nem pontosan idéztem, mert nem találom, lehet módosította.
A lényeg, mostanában (lehet eddig még nem)  nem kerültem e % fölé:

Majd szólok, ha változik.
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308988 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Elmondtuk már nagyon sokszor. Próbálj meg impacttal rendelkező tankokkal jól játszani, legalább a hp-dat lesebezni. Akkor majd elkezd nőni a winrate-d. Amíg nem így játszol, hanem camper és vagy lassú vackokkal meg alig lősz velük, addig meg se közelíted az 50%-ot se majd.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308989 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Az elmúlt pár napban pont figyelek erre, azért játszom többek között a su100y-al.
Nincs köze a győzelmi aránynak ahhoz, hogy a saját hp-m lesebzem e.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308990 Írta: karnevalkupa@gmail.com
A SU-100Y sem olyan tank aminek komoly behatása van a csatára, szóval most is sikerült elég nagy hülyeséget mondanod.

Érdekes, én le tudom sebezni a hp-mat egész jól, általában bőven többet is és 56%-os a winratem. Nyilván nincs köze a kettőnek egymáshoz...

Köszönjük bot bagó a megszakértést újfent.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 6 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.