Jelenleg 55 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Dühöngő

1 éve 8 hónapja #308720 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain
Srácok csak annak lehet segíteni, aki akarja, hogy segítsenek. Bagónak annak idején sokat próbáltam segíteni, teljesen eredménytelenül. Elmondtam neki a mondókámat, küldtem neki replayeket, elmagyarázatam nagyon sok mindent. Egyszerűen nem éri meg vitázni vele, mert úgysem lesz igazatok. Engedjétek el, jobb lesz mindenkinek! Boldog új évet mindenkinek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Mikroby, karnevalkupa@gmail.com
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308723 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, egy kis önkritika nem kéne?
Eddig leszóltad a periszkópot, de, látod, hogy Skill használja és elkezdesz vele példálózni, rákérdezel, mire használja, nyilván arra, amire én is használtam, nem mindegy neked, ha úgysem használod?
Az első két helyen egyező a felszerelés.

Lehet ti nem csatáztok 50%-os legénységgel, mi meg csatázunk, egyébként már kis híján 100%-osak.
Honnan lett volna bele más?
Nyilván átugrottam a hetes vk-t és a nyolcas indiánt, amúgy is gyengének találtam őket a csatákban az ellenfélnél.
A hatos meg évekkel ezelőtt volt meg.
Régebben egyszer kétszer legénységet költöztettem volna, de mindig hadovált valamit a program, hogy tele a barakk, ezek után nem is izgatott különösebben a továbbiakban a probléma.
Majd a tízes leóba meg a Vinnit és néhány ajándék tagot ültetek, ennyi.

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308725 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Mikroby, egy kis önkritika nem kéne?
Eddig leszóltad a periszkópot, de, látod, hogy Skill használja és elkezdesz vele példálózni, rákérdezel, mire használja, nyilván arra, amire én is használtam, nem mindegy neked, ha úgysem használod?
Az első két helyen egyező a felszerelés.

Lehet ti nem csatáztok 50%-os legénységgel, mi meg csatázunk, egyébként már kis híján 100%-osak.
Nyilván átugrottam a hetes vk-t és a nyolcas indiánt, amúgy is gyengének találtam őket a csatákban az ellenfélnél.
A hatos meg évekkel ezelőtt volt meg.
Régebben egyszer kétszer legénységet költöztettem volna, de mindig hadovált valamit a program, hogy tele a barakk, ezek után nem is izgatott különösebben a továbbiakban a probléma.
Majd a tízes leóba meg a Vinnit és néhány ajándék tagot ültetek, ennyi.

Látom "átment" a lényeg. 
Hagyjuk Bagó az életbe nem fogod felfogni.
Önkritika? Hová? Miért?
Továbbra sem szólom le a periszkópot, azt mondom, hogy 10-ből 9-szer van értelmesebb választás. Még az álcahálódnál is értelmesebb a periszkóp, ha már....
De ezt már kiveséztük ezerszer.
Nem azt kérdeztem hogy MIRE, hanem MIÉRT! Olvasni, értelmezni anyám fog?
Gondoltam megpróbálod megérteni, hogy miért választotta a periszkópot, de nem....
Írtam neked egy oldalnyi "gondolatébresztőt" reménykedve, hogy felfogod végre, és azt mondod: Ahá, értem.
Ez helyett kiragadod az EGYETLEN DOLGOT AMIT NEM MONDTAM" és megállapítod hogy igazad van. Gratulálok!
Továbbra is a felszerelés címén az EÜ doboz hiányára gondoltam még mindig.
Ugyanis mint említettem AZ IS FELSZERELÉS, csak azt a kis elméd már nem fogta, mert nem passzolt a mondandódhoz.

Mondjuk onnan hogy befizetsz komoly 4 szer 20.000.- kreditet és egyből 75%-osan indulsz.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308729 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Norton parancsnok!

"Szeretnék egyszer mondjuk halványzöld recent wn8 értékeket látni nálad, az egy jó visszacsatolás lenne nekünk, hogy érdemes téged tanítani és tényleg profitálsz is abból amit olvasol. "
Íme a kért halványzöld wn8 érték:

Sajna csak most vettem észre, az elmúlt hét, ahol csak hülyéskedtem, leronthatta.
Na de még így is a kért zöld.
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308730 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, kicsit unalmas már, hogy teljesen hülyének próbálsz beállítani, mert nem feltétlenül követem a tanításaitok.
Ahhoz képest, tele a garázsom tankokkal, nagy tierrel is és a 377 forintot leszámítva ingyen volt minden.
Ez annyit jelent, hogy elég ügyesen gazdálkodom.

Nem dobok ki az ablakon 4x20k kreditet, mikor a leo1-re gyűjtök.

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308731 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Sziasztok! Bocsáss meg wot.bagó, hogy beleszólok, de hozzád hasonlóan nem fizetek és nem jók a statjaim. viszont mostanában elég sok mindent ad a játék, farmolni, úgy lehet, hogy egy kötvénytankot kiveszel. Én most az is-6-al megyek. nem nagy szám, de nekem jól termel. az ünnepekben napi 5-700 ezret. így vettem most egy rakás tankot. megnézheted az adatlapom nevem werzzz. Tényleg nem vagyok jó játékos, de megvan ami kell. Ennyi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308732 Írta: Mikroby

Mikroby, kicsit unalmas már, hogy teljesen hülyének próbálsz beállítani, mert nem feltétlenül követem a tanításaitok.
Ahhoz képest, tele a garázsom tankokkal, nagy tierrel is és a 377 forintot leszámítva ingyen volt minden.
Ez annyit jelent, hogy elég ügyesen gazdálkodom.

Nem dobok ki az ablakon 4x20k kreditet, mikor a leo1-re gyűjtök.

Kedves Bagó!
Nem én "próbállak beállítani".
Te csinálod egyfeszt a hülyeséget, ezzel komplett idiótának állítva be magad. Én csak megjegyzem, ami nem tetszik neked.
Látod, most is megmagyarázod, hogy te jól csinálsz mindent, mert "ügyesen gazdálkodsz". 
Pedig nem. 
(Példaként említem, hogy te nem fektetsz be 4x20K kreditet a játék legofntosabb valutájába a legénységbe. Nem tudom a 2M-s könyv vásárlása helyett tökönszúrnád magad? Pedig én azzal indítok, ha 100%-os legénységem van és van rá 2M, mert az instant 1.5 skill 0-ról indulva)
Nem feltétlen követed? Nem is az lenne a baj. Tudod vannak alapvető dolgok amiket minden épeszű játékos - ha magasabb szintet megüt a játékban mint egy bázisfestés - egyféleképpen csinál. Pl tesz eücsomagot a tankjába. Itt nincs, és nem is lehet sok variáció.
Javító, eücsomag, tűzoltó vagy pótkaja. Ennyi. Lehet azt mondani, hogy "majd te eldöntöd", de tudod minden döntésed ettől csak rosszabb lehet. Azért, mert nincs több variáció ami jobb. Ennyire egyszerű, ki van ez találva.
Meg vannak olyan dolgok amiket a játékstílusodhoz mérten eldönthetsz. Pl. hogy a type 64-re periszkóp helyett teszel e inkább töltésgyorsítót v ventit. Mert mennyire spotolsz vagy lősz. Mindkettőnek megvan az értelme.
Veled az a baj, hogy te kiválasztod a legrosszabb lehetőséget, majd megmagyarázod, hogy ez így jó, és kikéred magadnak hogy miért nézlek hülyének. Hát ne csinálj hülye dolgokat  ember!
Én lennék a legboldogabb, ha egyszer azt látnám, hogy volt értelme a sok pofázásnak.
És nem azért nem dicsérlek meg, mert nem szeretnélek, hanem mert egyszerűen midig csinálsz valamit amitől az ember falra mászik, és amikor az ember szól, hogy ez így nem jó, akkor kioktatod, meg megmagyarázod  a vélt igazadat.
Hidd el, nem, nincs igazad, és nem, nem kötekvésből szánom rád a feleslegesen "elköltött" energiát, és időt. 
Szerintem ember nincs, aki 50%-os legénységgel megy csatába, max csak véletlenül.
Te meg megmagyarázod, hogy ez így jó, mert nehogymár elköltsél 4x20K-t. 
Ember, nem gondolod, hogy megéri? Meddig fogod haszálni ezt a legénységet? Nem gondolod, hogy visszatermelik? Hány és hány csatában fogsz lassan tölteni bénán célozni mint egy kv2 mire felhúzod 100%-ra? És csendben megjegyzem, hogy a 100% tizes tierben lófasz. A minimum a 3 skill de inkáb 4+.
Meg az se feledjük el, hogy mivel szar a legénységed, ezért kevesebb XP-t kapsz amitől még lassabban fejlődik. Mintha magadat szopatnád. És ne magyarázd meg hogy pikk pakk megvan, mert mostanában húztam fel 2 legénységet is 75%-ről 1, 1,5 skillre szóval tudom hogy megy.
Nem, nem szólok bele többet, és az előttem szólónak igaza van, az egy elég egyszerű módja a farmolásnak.

szerk:
Még egy gondolat, 4x20000=80e kredit.
Beülsz egy hatos tankba és 3 csata alatt megvan, de legyen négy, vagy 5. 
ennyit sajnálsz rákölteni, de mész 40-60 csatát bot legénységgel....és én vagyok a hülye, ja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Bianconeri80
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308733 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Werz, köszi, bár kicsit álszerénynek tűnsz a spenót színeiddel, meg a löwétől kezdődő tank állományoddal.
Nincs 5000 kötvényem se most és a foch155-öt néztem ki.

Mikroby, láthattad a Norton parancsnoknak címzett képet, ott az értelme a tanításoknak.
Ez az eü csomag a mániátok, ha azt a tapasztaltam volna, hogy sűrűn kell, akkor lehet nem felejtettem volna el használni is.
A type-on, gyorsító és periszkóp volt alapból, azt változtattam meg a kedvetekért a kipuffogóra és a színházi látcsőre.
Meglepődnél, hányan veszik semmibe a legénységet és csak lőnek.
Céloztam rá, hogy eddig még nem ültettem át egyik tankból a másikba, mert kiírta a program, hogy tele a barakk és nem szántam rá több időt.
Ha esetleg elárulod, mi a módja, megköszönöm!
A leo pta-nál, meg nem annyira sok xp kellett, hogy bármit is költsek pluszba, bár még elválik, lehet megtartom a tankot.
Nyilván azért nem ültettem bele ajándék legénységet, mert nem akartam, hogy beragadjanak.

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308734 Írta: Mikroby

Nincs 5000 kötvényem se most és a foch155-öt néztem ki.

Megveszed jóval több kötvényért a legszarabb tankot, ahelyett hogy választanál egy 8ast farmolni, de a te "gazdaságod" rendben van. Ez is egy példa.
Az is6 tökéletes farmolásra, mivel tierlimites, könnyű vele megtanulni a Ht játékot, mert jó a páncélja, az egyetlen hátulütője a kevés átütés, szóval azt is meg kell tanulni hová lőjj vele. Én is ki fogom venni.
A foch 155 ha jól emlékszem 12E kötvény, amiből kis ráhagyással (+4k kötvény)két 8ast ki tudsz venni farmolni.
A legénységet illetően nem megyek bele a kérdésbe, mert az egy újabb oldal mire elmagyarázom, és mint mondtam nem szólok bele.
Inkább tolom a "The Surge"-t annak több értelme van.

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308735 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Mikroby, én úgy vettem észre, hogy ez a foch undorító, aljas, pár másodperc alatt belém lő vagy ötöt és nehéz eltalálni elölről.
Neked megvan ez a tank és tapasztalataid alapján ilyen lesújtó a véleményed vagy hallottad valahol?
A legénység átültetése éppenséggel nagyobb kaliberű infó, mint, hogy van e eü doboz vagy sem, de nem probléma, eddig is megvoltam e hercehurca elmulasztásának dacára is.

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308736 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Ne 10-est vegyél farmolásra. Csábító, de nem jó. A Fosh meg olyan, ha nem tudod a gyenge pontokat pontosan, megbosszulja. Csak ráfizetés. Alig játszom tier 10- el. Inkabb 7- es, 8- as. Az nekem a fun
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308738 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com

Mikroby, én úgy vettem észre, hogy ez a foch undorító, aljas, pár másodperc alatt belém lő vagy ötöt és nehéz eltalálni elölről.
Neked megvan ez a tank és tapasztalataid alapján ilyen lesújtó a véleményed vagy hallottad valahol?
A legénység átültetése éppenséggel nagyobb kaliberű infó, mint, hogy van e eü doboz vagy sem, de nem probléma, eddig is megvoltam e hercehurca elmulasztásának dacára is.

Bár nem Mikroby vagyok, segítek Neki kicsit. A kötvényboltban kapható Foch 155, NEM  a tech tree Foch B tank. Úgyhogy szokásodhoz híven megint hülyeségeket beszéltél.
Foch 155 3 lövés a tárban 5 sec intrával 750 alfával. 
Foch B 6 lövés 2 sec intrával 400 alfával.

Namármost hiába nézted te azt ki bot bagó, a kötvényboltossal te nem fogsz gyorsan 5-t belelőni az ellenfélbe. Plusz goldigényes is, amire te nem költesz. Szerintem fogadd meg az értelmes emberek tanácsát és ne 10-est vegyél kötvényboltban.
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja #308739 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Kösz werz, úgy tűnik tévedés volt.

Karnevál kidnek igaza van, bár a jelenlegi kötvényeim megtriplázása az idő kérdése csupán, de nem a közeljövő.
Legkésőbb a vétel előtt, a jármű átvizsgálásánál kiderül, hogy csak 3-at lő.

Ha már ennyire segítőkész vagy idén, elregélhetnéd a legénységcserét is.

Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308740 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Persze bot bagó kiderült volna.... Jó vicc.

Bemész a barakkba jobb felül asszem megmutatja hány fő ül bent, és hány fő lehet a max. És szép lassan elkezded kikukázni a felesleges embereket egyesével, amíg a bent ülő kevesebb lesz, mint a maximum. Opció még, hogy veszel 1-es tankokat (ingyen, mielőtt hiszti lenne), és szépen belepakolgatod az adott nemzethez tartozó felesleges legényeket, ha sajnálnád őket kidobni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 8 hónapja - 1 éve 8 hónapja #308741 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Ha te elhiszel mindent a kereskedőnek, a te dolgod, én átnézem a járművet.

Na de karnevál kid, áruld már el, hogy miért van a következő (csak pár példa) legénységekkel tömve a barakkom, mikor még közöm nem volt hozzájuk?

Mellékletek:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 14 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.