@Watashino:
1. egy szóval nem említettem, hogy felérnék hozzád tudásban, ilyen sztárok azért nem születnek minden nap
De komolyra fordítva a szót, azt gondolom, a 15% és 40% winrate-nél többet érdemelne a befektetett munka, mert azért csak 2k+ WN8-al jöttem ki még így is, ami az én olvasatomban már nem a gáz kategória tiertől függetlenül. Átlag spot? Mentem TD-vel, arty-val, csiga tankokkal, pl. Pershing, AT vonal, hát nem nagyon dobták meg a spot szorzót. Tierátlag: az 5,4 nem 1-5-ig jön ki, mert az 3 körül lenne. Sebzés: épphogy lesebzem a hp-m? Ez miből jött ki? Tierátlagra adtál egy dmg értéket? Csak mert a havi, heti, napi azért magasabb és azért volt itt egy komoly hp emelés 1-6-ig, ami az átlag hp-t, eléggé megdobta, főleg ennyi csatára vetítve most rosszabbul állok, de még így is + sztem. Ennél szvsz sokkal relevánsabb adat a hasznosság megítélésére a dmg ratio, ha már matematika, ugyanis nem vesztem el minden csatában a full hp-mat, hogy le is kelljen azt sebeznem, tehát amíg ez a hányados 1-nél több, addig nekem úgy tűnik, hogy talán nem vagyok a csapat hátrányára.
2.az unikumok eloszlása a tierekben biztos lehetsz, hogy nem arányosan oszlik meg, leginkább T6-T10, bár erre nincs adatom. Abból indulok ki, hogy az én csatáimban 90%-ban kiegyenlített az MM, picit billen egyik oldalra a mérleg. Nekem mindig jut a túloldalra ugyanolyan értékelésű ellenfél. Unkiummal sosem találkozom, vagy anonymizert használnak, illetve párszor láttam szakaszban, de akkor veéletlenül full bot platoont kaptunk ellenük. Véletlenül! A maradék 10% az a szopatás kategória, amikor vmelyik félhez bekerül 4-5 zöld, túloldalon egy se, vagy 10 piros egy oldalon, másikon csak 5, pl., ezt néha egyszerrre is. Na erre jó az xvm, hogy lássam, "belenyúlt"-e az MM aznap, mert a 15% winrates nap is ebbe a 10%-ba tartozott, végig röhögtem kínomban látva a leosztást és ezt még fokozta a pályák rotációjával, hogy a light-jaimat mindig Tundra, Ensk, Himmelsdorf, Ruinberg, stb. helyekre küldte. Ezért is érdekelne a matek, hogy mennyi az esélye 2 unikum találkozásának, de ez sztem kicsit összetettebb annál, mint ahogy számoltad a kezdő adatokat.
3. fent leírtam mire jó, a többiről szó sem volt.
4. tök mindegy, ahhoz elég, hogy be tudjon tenni az MM egyneletesen elosztva és ne kelljen órákat várnotok.
5. ez a kör döntően a szerencsén múlott, ha nem lövik le a cap-et pár mp-el az idő lejárta előtt, 2 perc alatt vége a csatának jelenlétedtől függetlenül. Könyörögve írtad, hogy "stop cap", de nyilván a botok leszarták. De ez nem érdekel, szép kör volt, gratulálok.
6. én láttam ebből jópárat, szóval azt gondolom beszólt volna csata elején, hogy "ne arra menj fateros, a tankod nem alkalmas azokhoz a terepviszonyokhoz!", de amiket láttam, mindig leokézta, hogy "az jó lesz, nézzük meg", tehát nem egy világtalant vezetett, akin nem lehetett segíteni, a célzás rendben volt, eltalálta a delikvens, amit kellett, egyszerűen nem jött szembe 10 nyomorék, aki "véletlenül" (kifordítja neki a tankját, stb.) orbitális hibák elkövetésével hagyta volna farmoltatni magát.
Ebben mi a tanács? Amúgy már túl vagyok ezen, hidd el odafigyelek, hogy mikor adjak ingyen sebzést
Most pedig szeretnék pár videót feltenni, hogy lássa mindeki tegnap is minden csatámban benne volt a kiemelkedő szereplés, csak elbénáztam a teljesen vállalható szórás és teljesen normális modulsérülések mellett. Az első 4 kör bemelegítés T2-3-ban, utána Leo PTA. Lehet anyázni, meg noobozni!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...