Napi bónusz küldi: szerezd a legtöbb XP-t a csapatodban. Bedobtam régi kedvencemet, a tripla kávét (offline nem kávézok, csak WoT-ban). Minden összejött: háromszintű csatában top tier, noob ellenfél, közelharcos pálya. Az 5. skilles, teljesen harctéri módosított tank pedig pusztított.
Replay itt
,
videó itt
. Ha nem foglal be két csapattársam, akkor még a Pool medálra is lett volna esélyem. Bár az RBFM kilövése 11:30-nál így is piszok nagy RNG volt.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, Slandyke, harakiri, Bulcsu
3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja#304651Írta: DonGattoHUN
Megválaszolva: DonGattoHUN
Későn érő típus vagyok, de inkább később mint sose. Tényleg nem csak duma, hogy kis oda figyeléssel a tomatókból is lehet egyszer jó játékos. Ennyi csatával mint nekem ez hosszú folyamat lesz, de jól alakul
Mellékletek:
Last edit: 3 éve 8 hónapja by DonGattoHUN.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, bhaalhun, fabyzol3, Slandyke, Bulcsu
Uhh, azt észre sem vettem, de most látom, hogy no gold, hogy a T7-es csatákban is remekül helytállhasson. Fel nem tudom fogni, főleg, hogy évek óta mondják neki a tutit. Bár a periszkóp a térképen elfoglalt pozíciójából kiindulva passzolhat a játékstílusához.
Uhh, azt észre sem vettem, de most látom, hogy no gold, hogy a T7-es csatákban is remekül helytállhasson. Fel nem tudom fogni, főleg, hogy évek óta mondják neki a tutit. Bár a periszkóp a térképen elfoglalt pozíciójából kiindulva passzolhat a játékstílusához.
A periszkóp lehet nosztalgia.
De apcr-t használta a kép alapján szerintem, csak elfogyott.
Későn érő típus vagyok, de inkább később mint sose. Tényleg nem csak duma, hogy kis oda figyeléssel a tomatókból is lehet egyszer jó játékos. Ennyi csatával mint nekem ez hosszú folyamat lesz, de jól alakul
Én is tomatoként kezdtem 3,5 éve. Kb. 5000 csata után ért fel, hogy hogyan is kell(ene) játszani. Ekkor olyan 700 volt a WN8-am... utána még 5000 csatát elcsesztem a sok grindeléssel... Szóval kb. 10k csata után kezdtem odafigyelni a játékomra, de ekkor meg a személyes küldetések miatt pörgettem a csatákat. Persze azért lassan ment felfelé a WN8... Most 30k csatám van, 22 tankom 3 kiválóságjellel, 1450 össz-WN8 és már majd egy éve 2000 körüli az aktuális WN8. Engem is szopat a játék szinte minden második nap, de még nem vesztettem el a türelmem és a kék WN8-cal már nagyon elégedett leszek. További jó játékot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
3 éve 8 hónapja - 3 éve 8 hónapja#304660Írta: kakszi.lajos
Megválaszolva: kakszi.lajos
5-ös csatában jó átütésű heavy-vel full gold? Nice.
A megsebzett célpontok közül egyikre sem kell, nincs a célok között egyetlen heavy sem, vajon hová pozicionálta magát csatában, hogy papírkutyákat lőtt végig?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...