Jelenleg 62 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 9 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 22 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Örömködő

5 éve 3 hete #298973 Írta: sziszifuszi
Megválaszolva: sziszifuszi

1700 base xp,
7500 kombinált
Replay

milyen felszereléssel használod a kis gépet?
Téma zárolva.
5 éve 3 hete #298976 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing

1700 base xp,
7500 kombinált
Replay

milyen felszereléssel használod a kis gépet?

Emlékeim szerint távcső, v.stab, szellőzés van rajta. Pótkaja, fullos legénység, és sok APCR. 12t gun egy az egyben 1 tierrel feljebb, kevés már ebbe az AP.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi
Téma zárolva.
5 éve 3 hete #298986 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Megválaszolva: T_A_N_K_M_A_N_I_A
A mai nap jól kezdődik.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi
Téma zárolva.
5 éve 3 hete #299012 Írta: AssistKing
Type 64 Carry, 1766 base xp-vel. Ezt már szeretjük maratonkor B)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Tank_szemelyzete, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299055 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Ma kész lett a Battle Pass. Végre. Most már csak ki kellene toborozni magamnak pár tankot.
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hete - 5 éve 2 hete #299056 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
További elmaradt örömködések: az IS-2S becserélésével kapott SuperPershing tűrhetően muzsikál, kihúztam az STB-1-et és működik, illetve ma a nehéztankos diplomához való (szerintem félrefordított vagy bugos) 3-as küldi teljesítése közben E 75-öm megcsinálta az Obj. 279e Blokk-12-t meg az Obj 260 HT-12-t kitüntetéssel. (A másodikhoz 6610 felfogott, 4810 kiosztott sebzés és 3 kill vezetett.) És ha már E 75: pár napja volt egy csata, ahol T71 DA-val többet sebeztem, mint az E 75-ünk. Meg amúgy mindenki más a csapatomban... Unikumokat kérdezném: szerintük videó-érdemes?
Replay

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299057 Írta: AssistKing
AMX 13 75
100%-os gun mark

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299064 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Alakulóban lenne valami? Netalán megtanultam végre játszani?

Figyelem: Spoiler!

Egyébként meg:
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299075 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu
10. csatára bejött egy jó random csapat. Külön öröm volt a kerekest ezzel a lasssú döggel kiszedni. :)
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299092 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
ELC Eleven 12k spot

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, sziszifuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, Bulcsu
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299093 Írta: sziszifuszi
Megválaszolva: sziszifuszi
szeretem ezt a kis műszert :blondy:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, Bulcsu
Téma zárolva.
5 éve 2 hete #299096 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu
Téma zárolva.
5 éve 1 hete #299142 Írta: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Megválaszolva: T_A_N_K_M_A_N_I_A
Miért is írok ide?
Nos azért mert 4 nap alatt a dühöngőbe több mit 30 hozzászólás történt, míg ide egy sem. Csak kérdezem, ha ennyire dühítő a játék számotokra miért játszotok vele? Miért öltök több 10.000 forintot bele ?
Lassan még is igazuk lesz azoknak akik csak úgy el vannak a játékban.
Ha nem tetszik a helyzet nem kell játszani vele, főleg nem privátba sírni , hogy ki milyen béna.
Megértem hogy egyesek több 10 ezret öltek a játékba értelmetlenűl , hiszem mára már szintre semmilyen prémium tankkal nem lehet hozni a statisztika függőség által hozott szintet.
Naponta kapok 20-30 privát üzenetet ahol ecsetelik milyen szar a staisztikám.
Hát pont leszarom...nem staisztika csinosítgatás miatt játszom itt.
Gyűjtögetem a tankokat, lehozom a könyebb küldetéseket. Nekem ennyi pont elég , hogy számomra napi szinten élvezetes legyen a játék.
Már rágen hozzá szoktam a 3-4 perces csatákhoz. Sőt ha látom, hogy értelmetlen a csata már is irány a víz.
Nem dühöngök és nem érdekel ki mit irogat a játékban melyik pozicióba kelle állnom szerinte.
Oda megyek és oda állok ahol épen kedvem tartja játszani. 10 év óta sírnak emberek az MM miatt. Egyetlen egyszer sem érdekelt a csapat leosztás...más meg még 10 év után is ezzel kezdi a csatát.
Amin nem tudsz változtatni miért kell görcsölni rajta. A WG él és virúl továbbra is... jó páran vannak akik havonta 40-50 ezret tolnak a játékba., Ez nem is fog változni a WG meg magasról szar az egyesek által áhitott játék élmlényre. Cél hogy jó sok fizető vendéget csábítson el. Abból meg volt van és lesz is mindíg. Lesznek új játékosok akik hisznek abban ha 20-30 ezerért vesznek egy prémium tankot egyből megtanulnak játszani is.
Tehát mi a célom itt a játékban. Minimális. Napi küldetések és az általam megszerezni kívánt tankok kihúzása. Ha ez 3 hónapig tart az se gond.
Örülök, hogy nem kell aggódnom amiatt nyerünk e vagy sem mert nem érdekel a csata végkimenetele régóta.
Nem kell izgulnom amiatt se , hogy elfogynak a tankjaim amivel tolhatom, hiszen közel 100 tankom van.
"és egyikkel se tudsz játszani " írják sokan. Pont annyira játszom jól velük amennyit a képességeim engednek. Nem akarok senkinem és semminek megfelelni.
Számomra még sokáig kikapcsolódást fog jelenteni a wot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HondaCB1300SA, SUNDI1968
Téma zárolva.
5 éve 1 hete #299144 Írta: Kriminalis
Megválaszolva: Kriminalis

Miért is írok ide?
Nos azért mert 4 nap alatt a dühöngőbe több mit 30 hozzászólás történt, míg ide egy sem. Csak kérdezem, ha ennyire dühítő a játék számotokra miért játszotok vele? Miért öltök több 10.000 forintot bele ?
Lassan még is igazuk lesz azoknak akik csak úgy el vannak a játékban.
Ha nem tetszik a helyzet nem kell játszani vele, főleg nem privátba sírni , hogy ki milyen béna.
Megértem hogy egyesek több 10 ezret öltek a játékba értelmetlenűl , hiszem mára már szintre semmilyen prémium tankkal nem lehet hozni a statisztika függőség által hozott szintet.
Naponta kapok 20-30 privát üzenetet ahol ecsetelik milyen szar a staisztikám.
Hát pont leszarom...nem staisztika csinosítgatás miatt játszom itt.
Gyűjtögetem a tankokat, lehozom a könyebb küldetéseket. Nekem ennyi pont elég , hogy számomra napi szinten élvezetes legyen a játék.
Már rágen hozzá szoktam a 3-4 perces csatákhoz. Sőt ha látom, hogy értelmetlen a csata már is irány a víz.
Nem dühöngök és nem érdekel ki mit irogat a játékban melyik pozicióba kelle állnom szerinte.
Oda megyek és oda állok ahol épen kedvem tartja játszani. 10 év óta sírnak emberek az MM miatt. Egyetlen egyszer sem érdekelt a csapat leosztás...más meg még 10 év után is ezzel kezdi a csatát.
Amin nem tudsz változtatni miért kell görcsölni rajta. A WG él és virúl továbbra is... jó páran vannak akik havonta 40-50 ezret tolnak a játékba., Ez nem is fog változni a WG meg magasról szar az egyesek által áhitott játék élmlényre. Cél hogy jó sok fizető vendéget csábítson el. Abból meg volt van és lesz is mindíg. Lesznek új játékosok akik hisznek abban ha 20-30 ezerért vesznek egy prémium tankot egyből megtanulnak játszani is.
Tehát mi a célom itt a játékban. Minimális. Napi küldetések és az általam megszerezni kívánt tankok kihúzása. Ha ez 3 hónapig tart az se gond.
Örülök, hogy nem kell aggódnom amiatt nyerünk e vagy sem mert nem érdekel a csata végkimenetele régóta.
Nem kell izgulnom amiatt se , hogy elfogynak a tankjaim amivel tolhatom, hiszen közel 100 tankom van.
"és egyikkel se tudsz játszani " írják sokan. Pont annyira játszom jól velük amennyit a képességeim engednek. Nem akarok senkinem és semminek megfelelni.
Számomra még sokáig kikapcsolódást fog jelenteni a wot.

Szerintem meg a leírtak alapján a tökéletes minta vagy arra, akik miatt kiégnek sokan a WoT-ból
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zics911
Téma zárolva.
5 éve 1 hete #299145 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Hmm nekem valahogy másképp jön ez át..."Kedves" Vivaldi, Gomolan, P_Zolee.

Te tipikusan az a mentális...dementális egyén vagy, aki évekig képes eljátszani egy gyufaszállal, mert "Jééé piros a teteje".
Illetve függőséged mi sem mutatja jobban, hogy ez a nem tudom hanyadik re-reged, ahol "te csak játszol". Pedig mindenki tudja, hogy az ártalmatlan és szende-szundi gomolan/vivaldi/p_zolee eléggé véresen veszi ezt a játékos és menten beleszáll abba, aki ellentmond neki :)
wot-life.com/eu...78910/

Ha gondolod keresek pár FB csoportos képet, ahol leoltod a csapattársad, mert nem azt csinálta, amit te írtál neki :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 4 órája 33 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 6 órája 5 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.