Miért is írok ide?
Nos azért mert 4 nap alatt a dühöngőbe több mit 30 hozzászólás történt, míg ide egy sem. Csak kérdezem, ha ennyire dühítő a játék számotokra miért játszotok vele? Miért öltök több 10.000 forintot bele ?
L
Azért válaszolok neked - mert bár tudom, hogy felesleges, mert nem fogod megérteni - azért él bennem egy kicsit a remény, hogy hátha mégis, és akkor nyertünk egy újabb tagot a sötét oldal elől. Meg azért is, mert valahogyan elégedettséget ad nekem az a tudat, hogy azért kaptál normális választ is.
Nem a játék az idegesítő és a dühítő, mert akik ismerik a szabályrendszerét, és a feltételeit a működésének, azok pontosan tudják, hogy benne van a pakliban a sikerélmény is, meg a bukás is, és megtanulják kezelni ezt, és tovább tudnak lépni.
Az idegesítő mind a játékban és mind a mai világban az az emberi idiótaság, nemtörődömség, és az, hogy egyre jobban és jobban lefelé süllyed az emberek értelmi szintje.
Az az idegesítő, hogy olyan teljesen fogalmatlan játékosok is mint te, csak bejönnek lövöldözni, meg - én úgy játszom ahogy akarok - holott nem biztos, hogy nem lenne képes megérteni ezt az egészet, csak pusztán szarok bele alapon, mert nekem "jogom van" cseszik el mások játékát is.
Gondolod hogy érdekelne, ha a Witcher 3 ban szétk*ratja magát egy Lesii-vel? Pont nem.
De hogy egy csapatjátékban annyit sem tud megtenni, hogy lő 3 találó lövést, és KÖRÜBELÜL oda megy, ahol hasznát is látja a csapat?
Mert ahhoz értelmezni és követni illene a térképet és a dolgok alakulását?
Mert akarni is kéne valamit kezdeni ezzel az egésszel?
És senki nem várja el tőle, ahogy hozzon egy unikum szintet, csak egy MINIMÁLISAT?
Hogy a végén ne hat-nyolc ellenfél húzzon f*szra hanem legyen esélyem nekem is?
Hogy a SAJÁT SZINTJÉHEZ KÉPEST próbáljon meg valamit csinálni?
Ugyanígy a való életben is beáll a kocsijával ferdén 3 parkolóba?Mert neki szabad? És leszarja a másikat? Pont ugyanaz a mentalitás, 0 munka, 0 beletett "erőlködés" de jog az van dögivel.
Ezt a prémiumtankos ki mennyit költ a játékra hülyeséget meg felejtsük már el könyörgöm.
Ez a mai metában abszolute nem mérvadó és nem is reális. Végülis kondenzcsíkok is vannak az égen.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...