Egyébként nagyon szép magas szárú napraforgóhoz hasonló virága van.
Azért a hasonlóság, mert a csicsóka a napraforgónak a rokona. Mégis a gumóját esszük
A burgonyának pedig a paradicsom a rokona, mégsem a gumóját esszük ...
Szerintem Gaia egy troll
Egy időben voltak páran, akik viszont a burgonya termését próbálgatták megenni...nem túl sok sikerrel (élték túl)...
Ha termés alatt nem a gumót érted akkor ok.
Bár a gumójában is van némi mérgező szolanin, de az nem jelentős
A zöld paradicsomban is szolanin van ... rokonok ázz
Nagyon OFF,
DE termés az mindig virágból vagy virágzatból fejlődik...jól gondolod, egy mini zöld paradicsomot kell elképzelni a növény tetejére a virágok után (már, ha megköt)...akartam linket, vagy képet berakni, de ez a **** win 10 jpe formátumba menti le őket automatice....én meg nem értek hozzá annyira/mostb túl lusta vagyok, hogy átalakítsam...
Ne is törődj vele.
Az ilyennek meg kell nézni a szolgálati feljegyzését, kiröhögni hogy 2k csata alatt egy csillagot festett a T29-ére, 800 alatt nem rakott az IS-7-ére, majd továbbmenni.
Tegnap egy random GWE100 ragelt rám, hogy hátul kempelek a statomért TX heavyvel. Neki 0.45 spotja van IS-7-tel, nekem 1.4 majdnem...a szakasztársammal röhögtünk rajta 2 percet, aztán továbbmentünk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, sandorati
Téma zárolva.
Sat_Okh
Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja#205220Írta: Sat_Okh
Ui.: Mellesleg ezt találtam hozzá tanácsként:
Mivel az idei cihátatermés a nagy meleg miatt letruttyant, kénytelen voltam a cihátát kaparós locsnival helyettesíteni. Ezzel azért vigyázzatok, mert ettől a pese túl gyorsan solyvad, viszont a teteje gyönyörű zuppant lesz.
Igen, ki mint ropja lámpilláját úgy pödri a bidercét!
Hogy hívják az ejtőernyős indiánt?
- ???
- Aaa... paccccs.
Elmegy az indián a sámánhoz, hogy nevet szeretne változtatni. Kérdi a sámán : - Miért, mi a neved?
- Vonat, amely kétszer dudál amikor hajnalban befordul a síneken. - Hm, jó, ez tényleg elég hosszú, mire szeretnéd változtatni?
- Tüüüütűűűűű!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Sat_Okh, dotty
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...