Bocs Ati,de ha a Te és a saját gondolatainkat kellene ezen az érdekes és ősi nyelven megfogalmaznom,akkor szerintem az így nézne ki (Javítson ki a hozzáértő közönség):Meglátja a fehérnépet és meg is tetszett neki egy ügyibevaló menyecske,el is ment hozzá vizitába.A vizitából csecserészés lesz a csecserészésből meg benderészés.Aztán behuncutkodná a kumagyűjtőjét a fehérnép rokojája alá.A lényeg ennyi,bemásoltam,nem magamtól vagyok ilyen művelt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati
Nem jó,legalábbis ahogy én tudom.Kicsit megtévesztő voltam,mert Bence hozzászólásánál az 5-ösre azt írtam,hogy jó de aztán visszanéztem és akkor vettem észre,hogy mégsem.Tehát eddig 2,3,6,7 jó a 11 meg úgy is evidens.Ezt nem bírom ki,ne haragudj.
Hozzávalók:
Másfél kiló nyersratyli
egy jókora pese
2 csobolyó gönyézde (ha lehet pörögősi)
3 csipet cihánta
4 ölej csikmány
kb. 5 zamecsli
1 suttyonyos petrecel
1 véka vatyek
Elkészítés:
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.
Kisérő ital:
Leginkább a kannásbor illik hozzá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, sebuka, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Hozzávalók:
Másfél kiló nyersratyli
egy jókora pese
2 csobolyó gönyézde (ha lehet pörögősi)
3 csipet cihánta
4 ölej csikmány
kb. 5 zamecsli
1 suttyonyos petrecel
1 véka vatyek
Elkészítés:
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.
Kisérő ital:
Leginkább a kannásbor illik hozzá.
Ez remélhetőleg valami jóféle pálinka vagy bármilyen jóféle szeszes ital receptje,amit ha megiszol,már nem számít milyen kannás bort iszol utána,mert az már nem oszt nem szoroz.
Ui.: Mellesleg ezt találtam hozzá tanácsként:
Mivel az idei cihátatermés a nagy meleg miatt letruttyant, kénytelen voltam a cihátát kaparós locsnival helyettesíteni. Ezzel azért vigyázzatok, mert ettől a pese túl gyorsan solyvad, viszont a teteje gyönyörű zuppant lesz.
Last edit: 9 éve 1 hónapja by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Na jó 11.-nek berakom amit minden férfi szeret kivéve aki a 2-es számúért van oda.Tehát
11.Mindzsó ( na sandorati)? elárulom nem a pájinka az.
látom, elég magasra dobtam azt a bizonyos labdát ...
Egy magamfajta fazonnak biztos,ha rajtam múlna rajtad is ragadna.És így visszaolvasva ezt a mondatot szerintem nem is bánnád.
kicsit megzavarodtam;
mi ragadna rajtam, ha rajtad múlna?
... és mit nem bánnék ?
csak nem a mindzsóra gondolsz ?
Áhh csak szójátékok fordultak meg a fejemben,arra gondoltam hogy Te rád már a P.nci szó kiejtésétől is asszociálnak.És ezzel kapcsolatban nem bánnád ha rád is ragadna,mármint a p..ci.Kicsit kacifántosan működik az agyam,de erre gondoltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...