Mivel én nem vagyok járatos az online játék vásárlásban kérlek tekintsük át a menetét.
Telepítem a steam-t, megvásárolom a játékot-kapok egy aktiváló kódot, letöltöm a játékot, aktiválom és a gyerek játszik.
Mivel én nem vagyok járatos az online játék vásárlásban kérlek tekintsük át a menetét.
Telepítem a steam-t, megvásárolom a játékot-kapok egy aktiváló kódot, letöltöm a játékot, aktiválom és a gyerek játszik.
Eddig egyszer csináltam ilyet, már rég elfeledtem, hogyan, a steam-fiókom jelszavát is, de arra emlékszem, hogy simán ment. Ha én meg tudtam oldani, Te aztán ne aggódj!
Egy kicsit idegen téma.
Keresek egy régi játékot pc-re:
Ha valaki tud segíteni sok örömet okozna.
Természetesen megvásárolnám, ha van rá mód.
Köszí
Az Electronic Arts-os játékok főforgalmazója az Origin. Az első részt mi is ott vettük meg pár hónapja egy fél áras akcióban.
Persze megveheted a Steam-en keresztül is, nekem is van Steam account-om is, elég sok mindent szereztünk be azon keresztül, ott is minden rendben szokott lenni.
Az Origin-nél még annyi alternatíva van, hogy vehetsz amolyan prémium accountot, akkor a régebbi játékok zöméhez a prémium időszakod alatt korlátlanul hozzáférsz. Ha csak ki akarsz próbálni valamit, azt is meg lehet fontolni.
Mindenesetre ha a 2. részt megvetted, akkor én már nem költenék a helyedben az első részre.
Last edit: 8 éve 3 napja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ
Ebédidő lévén tolok egy képet, ami illik a tegnap elkövetett ISU-152-es "hőstettemhez", (emberes munka volt) aminek a linkjét is osztani fogom valamikor.
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Rallyefan81, Potrien, DarkRaven73, Katjaton, Leopardusz, Sztyepan65
Battlefield 2D style