Nem tudom ez milyen stat, mert 2 csatától azért jóval többet mentem szerintem. Volt az vagy 15 is..
Eleve csak Szetével gurultunk vagy 4-5 kört egyszer, csak Szete nem lomantikus típus, így nem akart kiscsónakkal útnak indulni velem. Ő hozta a nagy anyahajóit én meg csak úgy lóbáltam a lábam a vízbe egy szörfdeszkáról you know...
Nem töröltem le, csak nem volt rá idő-energia hogy foglalkozzam vele, ha már van időm még mindig inkább a páncélosokkal szaladgálok.
Pedig tenger, napsütés (ha épp nem havazik... ), "mácsó" matrózok (na jó, csak mi... )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Katjaton
Köszönet Axénak, aki összerakta és Toydolls Tibinek, aki szabadsága ide meg oda, kihozatta! A kisebbik fiammal pár napig nem lesz gondom!
Használjátok egészséggel! Nagyon remélem, nem lett semmi baja szállítás közben, és a kolléga is normális volt.
És nem kell köszönni nekem semmit, segítek ahogy tudok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73
A kolléga nem így hozta ki! Dobozban volt, meg minden... én vetettem le a fiammal az oldalát, hogy a lyányom tudja fotózni... és tökéletesen megy minden rajta, ahogy kell, s ahogyan Axe összerakta és megálmodta! Max. respect, Uraim! ?)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Battlefield 2D style