Én most Jacktor Mod v3-at használom, mig a buggok eltünnek. Így eddig amit észrevettem hogy ott is jelentkezik ez a képernyős gond néha, de legalább visszaállitható. Egyenlőre más hibát nem vettem észre. De ha találok jelzem. Igaz a célkereszted crosshair hiányzik, de legalább jacktornál van csapat hp csikom kárpotlásként. Ott bekapcsolható az alap
De köszönöm a munkádat megint tudom hogy kell pár nap mire minden helyreáll.
Amugy még egy észrevétel: Kesumisuét fogom használni majd, mert jacktoré csak aelejént lesz jó. Mivel utána nem nagoyn szokta frissitgetni és a buggok még jobban előjönnek. Így ezért váltottam az előző frissitésnél is De ez saját véleményem. De megjegyzem míg mennek mindkét pack tökéletes
Sziasztok!
Nálam rendesen működik a pack! Csak a carousel.xc kerül módosításra mert nekem 1 soros tanklista kell!
A többi zökkenőmentesen üzemel, hibák nincsenek!
Köszönöm a munkát amit beleöltél ...
Szia!
A csomag jó, mint mindig. A teamhp bar-ra nincs szükségem. Ha kitörlőm a sima mods mappából a mod_battle_observert, akkor eltűnik, vagy máshól is kell buherálni?
Előre is köszönettel: Hofipapa
Szia!
A csomag jó, mint mindig. A teamhp bar-ra nincs szükségem. Ha kitörlőm a sima mods mappából a mod_battle_observert, akkor eltűnik, vagy máshól is kell buherálni?
Előre is köszönettel: Hofipapa
Hali!
A ...\World_of_Tanks\mods\configs mappából töröld az egész mod_battle_observer mappát, illetve a ...\World_of_Tanks\mods\0.9.17.1 mappából töröld a battle_observer.wotmod fájlt.
Ha kell az xvm-es csapathp számláló:
akkor az ...\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default mappában a battleLabelsTemplates.xc fájlban, a "totalHP" résznél az "enabled": false,-t írd át "enabled": true,-ra.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...