9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#168167Írta: rizsa
Megválaszolva: rizsa
Sziasztok.
Olyan klánt keresek ahol nem gond ha nem megyek cw-re ( állandó délutános vagyok 13:00-tól késő estig vagy hajnalig dolgozom ) Hétköznap délelőtt késő este és hétvégén szoktam játszani. Közel vagyok a 30k csatához elég sok T10 tankom van. Ha így megfelelek valamelyik klánnak akkor keresetek meg itt vagy csataközben.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#168364Írta: Arnyek4523
Megválaszolva: Arnyek4523
Hali, én klánt keresnék magamnak. Van TS3-am bár előre szólok nem vagyok az a típus, aki egész nap azon csüng.. természetesen osztagoknál, stb használom. Több mint 7k csatám van. 1-től 9-ig mindenhol minimum 2 tankom van, de 10eshez se kell már sok.
Wotos nevem ugyan ez.
Hali, én klánt keresnék magamnak. Van TS3-am bár előre szólok nem vagyok az a típus, aki egész nap azon csüng.. természetesen osztagoknál, stb használom. Több mint 7k csatám van. 1-től 9-ig mindenhol minimum 2 tankom van, de 10eshez se kell már sok.
Wotos nevem ugyan ez.
Sziasztok!
Nem vagyok képzett WOT játékos! Eddig a magam kárán tanultam a játékot és néha el-el olvastam egy-egy cikket!
1300csatán vagyok túl, értékelés 1915, győzelmek 48%!
Tier 5 a legmagasabb tankom és a német vonalon kezdtem játszani!
Szeretnék csatlakozni egy klánhoz, hogy tanuljak, fejlődjek!
31éves vagyok, viszonylag kevés a szabadidőm és nem is tudok minden nap foglalkozni a játékkal! Inkább tanonc lennénk mint használható tag!
Gyakorlatilag szeretnék a klán funkciókkal, lehetőségekkel és a csapat harcal ismerkedni!
A játékban is ez a nevem!
Sida103
Köszönöm!
Sziasztok!
Nem vagyok képzett WOT játékos! Eddig a magam kárán tanultam a játékot és néha el-el olvastam egy-egy cikket!
1300csatán vagyok túl, értékelés 1915, győzelmek 48%!
Tier 5 a legmagasabb tankom és a német vonalon kezdtem játszani!
Szeretnék csatlakozni egy klánhoz, hogy tanuljak, fejlődjek!
31éves vagyok, viszonylag kevés a szabadidőm és nem is tudok minden nap foglalkozni a játékkal! Inkább tanonc lennénk mint használható tag!
Gyakorlatilag szeretnék a klán funkciókkal, lehetőségekkel és a csapat harcal ismerkedni!
A játékban is ez a nevem!
Sida103
Köszönöm!
Annyi észrevétel, hogy :
1k csata után még senki sem látja át a játékot kezdőként.
Próbálj videóból, cikkekből tanulni.
Ha most klanba kerülsz és szeretnél fejlődni, akkor az a rossz hírem van, hogy 5-os tankkal értelmes klán nem visz sh - cw be. Akik esetleg mégis, na azt a klánt inkább hagyd békén.
Ha lenne időm inkább én tanitanalak, mert akkor biztos nem fogsz artyzni . Illetve a kis klanokban elég sok érdekesség terjeng, amit ha most atveszel akkor később nagyon nehéz dolgod lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, Serious_Threat, DarkRaven73, JackassJana, PanzerGunter, Sics
Köszi a tanácsot! De tudod sosem voltam még klántag, nem tudom klántagként milyen lehetőségek vannak! A kevés szabadidőm miatt egyébként se tudok kellő időt ráfordítani!
Köszi a tanácsot! De tudod sosem voltam még klántag, nem tudom klántagként milyen lehetőségek vannak! A kevés szabadidőm miatt egyébként se tudok kellő időt ráfordítani!
Akkor meg nem értem miért kell klán...... Vagy ez már csak nekem túl magas?
Klántagságnak csak akkor van igazán értelme ha időt tudsz fordítani a játékra, mert csak azért ,hogy a neved mellett legyen egy logó nem nagyon érdemes.Klánélet feltételei: minimum 6os tank, de nem véletlenül.Szolózni szakaszozni klán nélkül is vidáman lehet. Amire a klán való : Clan wars/stronghold játék módok.Minden másra ott a Mastercard..
Szerintem 1 kis klánba van értelme belépni, mert a kezdőnek még nincs annyi játékbeli ismerőse akivel tud szakaszozni, akitől tud kérdezni, akitől tud tanulni. Mi is egy ilyen klán vagyunk [HUR].
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: siposbalint0
Azért elc-vel szépen el lehet karistolni tier 6-os sh-ban, de talán még a chaffee-vel is.
Kevesebb HP, semmi dpm, chaffee-vel oi Ellen csak azt fogja hallani hogy, we can't penetrate the armor. Nem látom értelmét. Az meg hogy csak spot..... Pont 1k csataval fog tudni hasznosan és tökéletesen spotolni...
Érdekes felfogás
Azért elc-vel szépen el lehet karistolni tier 6-os sh-ban, de talán még a chaffee-vel is.
Kevesebb HP, semmi dpm, chaffee-vel oi Ellen csak azt fogja hallani hogy, we can't penetrate the armor. Nem látom értelmét. Az meg hogy csak spot..... Pont 1k csataval fog tudni hasznosan és tökéletesen spotolni...
Érdekes felfogás
Nem játékosról, vasról beszéltem, ami kb 270 méterről (bozót nélkül) láthatatlan 6-os tierben, ellenben tud spotolni, aminek a szerepe azért 7vs7-ben eléggé felértékelődik szvsz.
De kinek a pap, kinek a papné (nekem lehetőleg a lányuk).
A tier6 cw tele van "light rusg group"-okkal.. azaz olyan csapatokkal, amik Cromwell,CromwellB,Type64 és T-37 tankokból állnak.
Na most a Type és a T-37 tudják mindazt amit a Chaffé, mármint spot-táv és álca terén, ÉS emellett sebezni is képesek.
És hát CW-ben úgynéz ki a dolog, hogy mindenkinek harcolnia is kell ... ekkor azért egy chaffé hátrányban van: HP-je kevesebb és fegyvere is gyengébb a CW-ben szokásos tier6-os lightokhoz képest... szóval az a csapat is hátrányban lesz, aki ezek helyett Chaffét visz be. (Vagy bármi más ötös vasat.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#168935Írta: b30wu1f
Megválaszolva: b30wu1f
Úgy érzem, félreértettetek engem. Egyetlen szóval sem mondtam, hogy az elc a legjobb választás tier 6 sh-ra, csupán megjegyeztem, hogy el lehet vele karistolni; értettem ez alatt, hogy ha nincs más, és megfelelő hozzá a csapat összeállítása, sztem be lehet hozni. Nyilván egy ideális összeállításban nincs helye. A Chaffee-nél ez már jóval kétségesebb, de jeleztem is.
Tehát még egyszer: nem a 6-os SH összeállításokban való létjogosultságukról beszélek, beszéltem, hanem mint esetleges, hangsúlyozom, esetleges szereplőkről.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...