Olyan klánt keresek, ahol tudnak segíteni a fejlődésben és van klánélet közös programokkal (sh, csapatcsata, cw, akár esl). A jelenlegi klánomban sajnos a létszám és az aktivitás is nagyon lecsökkent. A játékban Moncsi néven vagyok megtalálható.
Ha kérdésetek van, keressetek nyugodtan akár itt, akár a játékban.
Külföldi kirándulások után itthoni klánt keresek.
Aktív CW (napi, ha lehet), lehetőleg tier 8+.
SH is érdekel, illetve ESL, ha elég jónak találtatok.
Amit nem szeretek:
- 12.5 éves átlagéletkor (nem bántás, csak 45 fölött egyszerűen nem jön be)
- fakabát hozzáállás
- sírós szájú tagok
- idegbeteg / hisztis FC
Fejlődni szeretnék és közben jól érezni magamat.
És mielőtt valaki megkérdezi: igen a hülye nick a WOT nevem is...
Igen, kicsit sok volt a holland beszéd (hivatalosan angol volt a nyelv) és kevés a Jacky...
Szinte nem is lehetett látni egyáltalán már, CW-t nem vezetett.
Volt egy kitűnő FC-nk, de őt elcsaklizta egy nagy klán.
Aztán leléptem.
Sziasztok!
Azzal a céllal kezdtem el keresgélni, hogy csatlakozni szeretnék egy klánhoz.
A "Klánok bemutatkozását" kezdtem el olvasni, ahol is az utolsó cikkben olvastam egy HAC-L nevű klánról. Szimpatikusnak találtam amit írtak, ezért az ott megadott ts címen felvettem velük a kapcsolatot. Jelentkezni szerettem volna. Miután rákerestek a nevemre, statisztikáimat látva (csak 1200 meccset játszottam), a továbbiakban nem voltak rám kíváncsiak, szóba sem akartak állni velem. Ennek egyértelműen az volt az oka, hogy nem rendelkezek olyan tankkal, amit ők elvárnak. Azt az esélyt sem adták meg, hogy megismerhessenek, hogy képes vagyok-e megszerezni azokat a képességeket amik nekik fontosak. Ha az lett volna az indok, hogy "épp nem vesznek fel új klán-tagokat" az teljesen érthető és elfogadható lett volna, de ez így elég felháborító számomra. Egy jó társaságot szerettem volna, szeretnék találni, ahol megerősödhetek, tanulhatok a többiektől. Magamról annyit szeretnék csak mondani bemutatkozásként, hogy 40 éves, két gyerekes Apa vagyok, a játékot komolyabban gondolom (Seafight-tal 4 évig játszottam, ahol a TOP100-as játékosok között voltam évekig), erős számítógépet is kifejezetten ez a játék miatt vettem. Számomra fontos, hogy ezt a játékidőt egy jó társaságban töltsem el, akik aktív ts használók. Igyekszem megfelelni minden kívánalomnak és természetesen ahogy időm engedi részt veszek minden fontos harcban.
Ezek alapján ha valaki érdemesnek tart arra, hogy kapcsolatba lépjen velem, azt megköszönöm.
Jó játékot mindenkinek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Emerich37
Szevasztok!
Meguntam már,hogy egyedül játszom,csatlakoznék egy normális klánhoz mely aktív tagokkal rendelkezik, és nem "gyerekekkel". Magamról: kevés szabadidőmben nyomom a csatákat,több kevesebb sikerrel..! Ha van egy olyan klán akinek megfelel akkor jelezze felém..! Előre is köszönöm.
Jó játékot mindenkinek!
Sziasztok!
Azzal a céllal kezdtem el keresgélni, hogy csatlakozni szeretnék egy klánhoz.
A "Klánok bemutatkozását" kezdtem el olvasni, ahol is az utolsó cikkben olvastam egy HAC-L nevű klánról. Szimpatikusnak találtam amit írtak, ezért az ott megadott ts címen felvettem velük a kapcsolatot. Jelentkezni szerettem volna. Miután rákerestek a nevemre, statisztikáimat látva (csak 1200 meccset játszottam), a továbbiakban nem voltak rám kíváncsiak, szóba sem akartak állni velem. Ennek egyértelműen az volt az oka, hogy nem rendelkezek olyan tankkal, amit ők elvárnak. Azt az esélyt sem adták meg, hogy megismerhessenek, hogy képes vagyok-e megszerezni azokat a képességeket amik nekik fontosak. Ha az lett volna az indok, hogy "épp nem vesznek fel új klán-tagokat" az teljesen érthető és elfogadható lett volna, de ez így elég felháborító számomra. Egy jó társaságot szerettem volna, szeretnék találni, ahol megerősödhetek, tanulhatok a többiektől. Magamról annyit szeretnék csak mondani bemutatkozásként, hogy 40 éves, két gyerekes Apa vagyok, a játékot komolyabban gondolom (Seafight-tal 4 évig játszottam, ahol a TOP100-as játékosok között voltam évekig), erős számítógépet is kifejezetten ez a játék miatt vettem. Számomra fontos, hogy ezt a játékidőt egy jó társaságban töltsem el, akik aktív ts használók. Igyekszem megfelelni minden kívánalomnak és természetesen ahogy időm engedi részt veszek minden fontos harcban.
Ezek alapján ha valaki érdemesnek tart arra, hogy kapcsolatba lépjen velem, azt megköszönöm.
Jó játékot mindenkinek!
Csak megerősíteni tudom , a Faterok, mindenkit várnak aki szeret játszani, de nem feltétlen szuper hiper zseni, és amúgy is csak kikapcsolódni akar, aki Fater az meg használja a Tankos Apukák Fórumát. Már amit hagytak belőle az idióta viharok.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...