Vigyázat, sok karakter, csak kiváló idegzettel bírók részére!
CURRICULUM VITAE
MEGPÁLYÁZOTT POZÍCIÓ: újonc, majd katona
NÉV: bittus
ÉLETKOR: Játékban lassan betöltöm a hármat, valóságban több, mint tízszeresét
CSALÁDI ÁLLAPOT: Két aprótalpúval kiegészítve, ami behatárolja a munkavégzés időkeretét. Van átlag napi 1-1,5 óra napközben fejlesztésre, majd esténként általában 21:00 óra után csapatmunka jöhet minden mennyiségben (na jó, azért jó lenne napi néhány órát aludni is)
ISKOLAI ELŐMENETEL: Az 1. időszak magányos, vagy maximum szakasz csatái kitörölhetetlen foltot hagynak a bizonyítvány amerikai részlegén. A 2. időszakban első klánomban próbálták fejembe verni a tudományt, melynek végére a közepes szint környékén ingadoztam a szovjet részlegen. Az utána következő 3. időszakban a gyorsabb játék felé fordultam, melynek nyomai a francia ágon követhetők nyomon, egyre jobb osztályzatokat elérve. Majd követve a mai kor igényeit a multikulti iránt, beneveztem egy brit ágra, végtére is valami prémium tankot rebesgettek folyamatosan ezzel kapcsolatban. Legújabb tervek között egy újabb szovjet light-med vonal áll, megspékelve egy francia prémium által kínált kreditszerzési lehetőséggel.
KÖZÖSSÉGI MUNKA: Első klánomban több, mint egy évet eltöltve parancsnokhelyettesi pozícióig jutottam, majd utána egy saját klánban kamatoztathattam megszerzett tudásomat. Az élet azonban úgy döntött, hogy a selejtezőkön ugyan túljuttat, de aztán az egyenes kiesés rendszerben gyengének bizonyultunk.
POZITÍV TULAJDONSÁGOK: Kitartó vagyok, szívesen fogadom a nálam jobbak útmutatásait, vevő vagyok a humor és az irónia kulturált formáira
NEGATÍV TULAJDONSÁGOK: Bizonyos elvekből nehezen engedek (nem bírom a csatában, majd privát chatben mások felmenőit emlegető, vagy éppen nemi, faji hovatartozását vitató beszólásokat). Hajlamos vagyok szarkazmussal reagálni, ha szűklátókörűséggel találkozok.
ELVÁRÁSOK A LEENDŐ MUNKÁLTATÓ FELÉ: Kétszer is volt szerencsém épülő klán részese lenni, annak minden előnyével és hátrányával. Ezúttal szeretnék már egy stabil csapat tagja lenni, hozzáértő taktikusok keze alatt játszani, főként hozzám hasonló és nálam jobb képességű csapattársakkal.
BÉRIGÉNY: Legyen Ts szerver, amit a klántagok használnak is becsülettel, SH és CW főként 8as szinten
MIT VÁROK ETTŐL AZ ÍRÁSTÓL: Ha valaki végigolvasta, remélhetőleg szereztem neki pár vidám percet. Bírom a kritikát, nyugodtan ki lehet elemezni, hogy miért irreálisak az elvárásaim. Ha nem találok olyat, aki engem foglalkoztat és nekem is megfelel, akkor sem dől össze a világ, de mégiscsak jobb egy csapat része lenni.
RÉSZLETES ELEMZÉSRE:
wotinfo.net/en/...ver=EU
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...