Sziasztok !
Klánt keresek, elsősorban cw, stronghold érdekel.
Aktív játékot kínálok (azaz cw csatakor ott vagyok), mellé némi tapasztalatot (cw-t az indulása óta játszom, bár az utóbbi pár hónapot kihagytam).
Aktív s ütőképes klánt keresek(pl. a csapat fele ne 2-3 tierel kisebb tankokkal jöjjön játszani) ahol valóban lehetőség is van a játékra.(ne hetekig várjak egy-egy cw csata lehetőségre)
A játékban PzPuma néven találtok meg.
Meghívó előtt mindenképp kérek TS-n egy beszélgetést.
Keresd játékban R03-ot vagy NightWolf_HUN-t szerintem beférsz hozzánk
Sziasztok! Szeretnék egy klán aktív tagja lenni, tankjaim: JagdTiger, Tiger II, JPanther, Nashorn, hamarosan az E-75 is meg lesz. Szakaszozni, és csapatozni szeretnék, TS3-on lezajló folyamatos kommunikációval karöltve. Statiszkáim: www.wotinfo.net...ttis97
Sziasztok !
Aktív játékot kínálok (azaz cw csatakor ott vagyok), mellé némi tapasztalatot (cw-t az indulása óta játszom, bár az utóbbi pár hónapot kihagytam).
Aktív s ütőképes klánt keresek(pl. a csapat fele ne 2-3 tierel kisebb tankokkal jöjjön játszani) ahol valóban lehetőség is van a játékra.(ne hetekig várjak egy-egy cw csata lehetőségre)
Szia! Pár hónapja beszéltünk, ha gondolod, még mindig áll az ajánlatunk, TS jogaid is megvannak. Ha érdkekel, keresd mrg akármelyik toborzót, vagy parancsnokot/helyettest.
Sziasztok! Szeretnék egy klán aktív tagja lenni, tankjaim: JagdTiger, Tiger II, JPanther, Nashorn, hamarosan az E-75 is meg lesz. Szakaszozni, és csapatozni szeretnék, TS3-on lezajló folyamatos kommunikációval karöltve. Statiszkáim: www.wotinfo.net...ttis97
Szia!
Mi szívesen látnánk a tagjaink között. A klánunk neve: DAFC.
Ha érdekel, akkor kérlek jelezz itt, vagy keress meg ingame, és megbeszéljük, hogy tudunk e együtt szórakozni.
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#76043Írta: szabotom
Megválaszolva: szabotom
Ígérem utoljára spammelem magam
Sziasztok. KB 2 év kihagyás után, egy normális klán tagja szeretnék lenni , akikkel lehet napi szinten szakaszozni , közösen játszani, értelmesen "eszmét" cserélni . Nem vagyok pro játékos , csak olyan hétköznapi . 10000 + csatával bírok, aminek a 98% -át randomban egyedül toltam , ami sajnos erősen meg is látszik a statomon. Az életkoromról annyit , hogy sajna közelebb van az 5x hez mint a 4x hez
Attis97 ha nem találtál még magadnak klánt akkor a HAD kláncsalád szívesen látna sorai között!
Ha érdekel akkor a játékban vagy engem (ugyan ez a nevem játékban is) vagy galyzuzo , Csoki16 illetve droid32-t keresd meg!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: galyzuzo
Attis97 ha nem találtál még magadnak klánt akkor a HAD kláncsalád szívesen látna sorai között!
Ha érdekel akkor a játékban vagy engem (ugyan ez a nevem játékban is) vagy galyzuzo , Csoki16 illetve droid32-t keresd meg!
Nini, rögtön 3 ismerős név egy hozzászólásban ))
Az MR_A klán létszámát a jó magaviseletre való tekintettel harmadoltuk. Várunk mindenkit szeretettel, aki rendelkezik tier1 és tier6 járgányokkal, decemberre pedig tier8 csatákban is részt venne.
Követelményünk a havi 200 kocka összegyűjtése (ez gyenge lapjárás esetén is kb. 2 óra közös elfoglaltságot jelent), november végére tier7 elérése, tier6 a garázsban.
Szia szabotom !
talán neked is aktívabbnak kellene lenned hogy klánt találj!Mióta klánt keresel többen is hívtunk klánokba.De te még a játékba sem lépsz be www.wotinfo.net...ver=EU .akkor hogy leszel egy aktív klán tagja ?
( Szia kicsitrash !jólesik hogy még emlékszel ránk 9
Szia szabotom !
talán neked is aktívabbnak kellene lenned hogy klánt találj!Mióta klánt keresel többen is hívtunk klánokba.De te még a játékba sem lépsz be www.wotinfo.net...ver=EU .akkor hogy leszel egy aktív klán tagja ?
( Szia kicsitrash !jólesik hogy még emlékszel ránk 9
Valóban trükkös a hozzászólás, de a játékbeli neve nem szabotom, és még csak nem is Mytixx, hanem: Mityxx.
Ettől függetlenül eddig nekem sem reagált a küldött üzenetre.
Szia! Ha még aktuális a dolog, akkor minket érdekelnél. A klánunk az OHSZ (online harcosok szövetsége) Ha megnézted és úgy gondolod jönnél, akkor küldök meghívót! Nyárra már aktívan szeretnénk CW-zni, ESL kupázni, stb. Saját TS szerverünk is van.
Fire1007 néven keress majd!
Ha fent vagyok írj rám és elmondok mindent a klánról.
Sziasztok !
Szia Puma, az MR_ klán sok szeretettel vár a soraiba. Meghívót küldtem neked, tsen pedig bármikor megtalálsz minket.
Sziasztok. KB 2 év kihagyás után, egy normális klán tagja szeretnék lenni , akikkel lehet napi szinten szakaszozni , közösen játszani, értelmesen "eszmét" cserélni . Nem vagyok pro játékos , csak olyan hétköznapi . 10000 + csatával bírok, aminek a 98% -át randomban egyedül toltam , ami sajnos erősen meg is látszik a statomon. Az életkoromról annyit , hogy sajna közelebb van az 5x hez mint a 4x hez
Annyival egészíteném ki , hogy lehetőleg olyan klánt keresek ahol legalább van 10 aktív ember
Szia Tom
Ha hozzánk jössz, garantálom nem kell többet keresned klánt. Sok idősebb tagunk van, mivel alapfeltételünk a 18as életkor így inkább munkás emberek vannak a sorainkban. Remélem minket választasz és elfogadod a meghívást.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."