Egy klán tagja szeretnék lenni, ahol tanulhatók és fejlődhetek. Nem veszem túl komolyan a játékot,főleg szakaszozni és erődítmény csatákba szeretnék részt venni.
29 éves vagyok,a héten 3 max. 4 alkalommal van lehetőségem játszani főként az esti órákban.(20:00-24:00).
Bakker már segget csinálok a számból,de bocsesz holland földön vagyok.Sőt elcsesztem a mod telepítést,ennek dacára újra kell raknom a WOT-OT.Ami jelenleg is folyamatban van sry.
Egy klán tagja szeretnék lenni, ahol tanulhatók és fejlődhetek. Nem veszem túl komolyan a játékot,főleg szakaszozni és erődítmény csatákba szeretnék részt venni.
29 éves vagyok,a héten 3 max. 4 alkalommal van lehetőségem játszani főként az esti órákban.(20:00-24:00).
Olyan csapatot keresek ahol tanulni, fejlődni tudok és ahol végre használhatom a 10-es tankjaimat.(CW)
Amit ajánlani tudok:
-heti 3 alkalommal CW képes vagyok
-rendelkezem T10-es tankokkal (T62A,OBJ140, E100, Bat.Chat 25t, T57 Heavy, T110E5, T110E4)
-csapatjátékos vagyok és elmúltam már 18 …… 2x.
-rendelkezem TS-sel.
Hátrányaim:
-T10-es sebzésem hagy némi kívánnivalót, köszönhetően a random csatáimnak (90%),
és természetesen saját játékbeli tudásomnak.
-nincs lehetőségem a mindennapi játékra (családos vagyok).
Játékosnevem: tigrincs00
Szeretnék egy klánhoz csatlakozni.
Személyes értékelésem pont alapján: 3484 pont
Abszolút csapatjátékos vagyok. 24 éves (ha ez fontos)
Napi 2-3 órát játszom körülbelül.
A nevem ugyan úgy: Jocccoka
Szeretnék egy klánhoz csatlakozni.
Személyes értékelésem pont alapján: 3484 pont
Abszolút csapatjátékos vagyok. 24 éves (ha ez fontos)
Napi 2-3 órát játszom körülbelül.
A nevem ugyan úgy: Jocccoka
Szia, ha van tier8-as vagy nagyobb tankod* akkor keresd Hunter9956-ot, ő majd bevesz, hivatkozz rám, hogy én "találtalak". Én most elfoglalt vagyok, sajnos nem tudok ezeknek utánanézni, ezt is most csak futtában írtam...
ja és ha lehet akkor majd szerezz be egy jó tier6-os tankot (cromwell, kv85, hellcat, 12t, ilyesmi) erődhöz
* ha közel állsz a tier8-hoz pl. az is jó, csak akkor mond hunternek h én kértem h vegyen be...
Ha esetleg aktuális még a klánkeresés akkor ingame irj rám este fennt leszek.
Játékbeli nevem ue.
Keresheted imruszkát paxton84 bazsalikom nevü játékosokat és hivatkoz rám.
ja és ha lehet akkor majd szerezz be egy jó tier6-os tankot (cromwell, kv85, hellcat, 12t, ilyesmi) erődhöz
Bocsesz,de az,hogy jó tier6 és hellcat már nem fér el egy mondatban(respect)!Anno a fiam gépén toltam vele párat,aztán a közelmúltban megint,háááát.Idézem "apa ne kínozd magad,ez már egy rakat sz.....ar!Valamikor egy zseniális fegyver volt,DE mára annyira lebutították,hogy félelmetes.(Bocs az off-ért)
Sziasztok.
A nevem Gergő 23 éves vagyok. Szeretnék csatlakozni egy klánba, szeretek csapatban dolgozni. Sajnos a legnagyobb tankom most egy tier4-es. Napjában többször is fent tudok lenni, akár több órát is:) Sokat kell még tanulnom és fejlődnöm és ez csapatban könnyebben megy:)
Sziasztok.
Aktivan cw-t, strongholdot játszo klánt keresek. Atompanzer néven játszom, általában 16 után fenntvagyok a játékban ott rámirhattok. A garázsban majdnem az összes 10-es kivéve artyk és obj 430. Plussz a 6 és 8-as strongholban preferált tankok.
Üdv Zoli
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."