Helló!
Szívesen belépnék egy aktívabb klánba, ahol néha tudnék normálisan szakaszolni, századozni, csapat csatázni. Kipróbálnám a CW-t, illetve régebben ESL csapatokban is versenyeztem heti rendszerességgel, csak az akkori klán amiben voltam megszűnt, és a jelenlegi nem igazán nyújtja, amit egy klántól elvárok.
Magamról: 33éves vagyok, TS nem akadály, jelenleg 5db T10-es tankom van. Elég sokat játszok, a prémium tankot érő küldetéseket fanatikus módon csinálom. IS6 óta az összeset sikerült megszerezni. Egyébként elég rendszertelen időközönként tudok játszani munka és egyéb elfoglaltságok miatt, de átlag napi 2-3 óra össze szokott jönni.
Kifejezetten agresszív stílusban játszok, de azért amelyik tank megköveteli, akkor vissza tudom fogni magam
Elvárásaim: - ESL 3-as és 7-es csapatban hely (garázsban: AMX 50-100, 13-90, Is3)
- Rendszeres CW részvételi lehetőség, lehetőleg olyan csapattal, ahol nem Tier 6-os csapattársakkal kell égni (garázsban: Mause, GW E100, IS7, Leopard 1, JP E100)
- Legyen a klánnak aktív online felülete, ahol az aktuális akciók, történések megjelennek, pl.: Facebook csoport, honlap.
- Lehetőleg ne legyen tele idiótákkal, aki miatt égő a klán logóját viselni.
Egy kis infó:
www.noobmeter.c...16147/
Üdvözlettel: Mohácsi Bence, Benitro
u.i.: Megtaláltam az új klánom
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."