11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#57015Írta: J_Hetfield
Megválaszolva: J_Hetfield
Hello,
Egy (legalább) középkategóriás klánt keresek.
Jelenleg 7es a legnagyobb tankom,(mire ír valaki, 8as.), de volt már 10es is csak egyszer az összes tankom eladtam. TS-en beszélni nem nagyon szeretek, persze, ha muszáj, tudok.Egyébként nagyon jó hallgatóság vagyok.
Egy (legalább) középkategóriás klánt keresek.
Jelenleg 7es a legnagyobb tankom,(mire ír valaki, 8as.), de volt már 10es is csak egyszer az összes tankom eladtam. TS-en beszélni nem nagyon szeretek, persze, ha muszáj, tudok.Egyébként nagyon jó hallgatóság vagyok.
Sziasztok! Szeretnék a stronghold mod miatt egy klánhoz csatlakozni. Olyan klánba, amelyik aktív lesz ezen a terepen. CW nem érdekel. Ami fontos még, hogy nem én szeretnék a klán legjobb és legrosszabb játékosa lenni.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#57059Írta: Joey9204
Megválaszolva: Joey9204
Sziasztok kedves tanktársak.
Keresek egy klánt ahol az új módot is használhatom de elsősorban a csapatjáték motivál. Voltam már klánban ami sajnos megszűnt mert a vezetőnek nem volt elég ideje. Nem vagyok egy kiemelkedő játékos de fejlődni akarok és társakkal könnyebb. A legmagasabb szintű tankom egy Tiger II de igyekszem feljebb lépni de az alapok fontosabbak. Remélem van olyan klán ahova beillek. ( Ts meg ilyesmiket nem igazán használok mert nem vagyok annyira komoly szinten )
Sziasztok!
Szeretnék egy klánhoz csatlakozni, részben a Stronghold okán.
Sokszor vagyok fent leginkább késő este (meló okán). Top tankjaim IS-7, T-62A. Leginkább olyan klánok érdekelnek ahol a tagoknak már van munkahelye, így a WoT-ot tudják játéknak tekinteni .
Elöre is köszi
13 éves vagyok, egy olyan klánt keresek, ahol hasonló korúak játszanak.
Teamspeaket használom.
A legnagyobb tankom a KV-1S.
Este és hétvégén vagyok a legaktívabb.
Sziasztok kedves tanktársak.
Keresek egy klánt ahol az új módot is használhatom de elsősorban a csapatjáték motivál. Voltam már klánban ami sajnos megszűnt mert a vezetőnek nem volt elég ideje. Nem vagyok egy kiemelkedő játékos de fejlődni akarok és társakkal könnyebb. A legmagasabb szintű tankom egy Tiger II de igyekszem feljebb lépni de az alapok fontosabbak. Remélem van olyan klán ahova beillek. ( Ts meg ilyesmiket nem igazán használok mert nem vagyok annyira komoly szinten )
Előre is köszönöm!
Szia !
A ts nem függ attól milyen szinten vagy ! Csak előnyöd származhat belőle !
Bocsánat későn reagáltam
1,5 k csata után szívesen kipróbálnám magam egy klán tagjaként is. Elsősorban olyan klán érdekel, ahol a játékélmény a lényeg. TS-t csak ritkán tudom használni.
Magamról: 40 felé közeledő, családos fickó vagyok, többnyire esténkénti játéklehetőséggel - kivéve a mostani szabadságos időszakot Egyelőre leginkább 5-6-os tankokkal kergetőzöm (és olyanokkal amihez éppen akkor kedvem is van), átlagos tudással wotinfo.net/en/...e_Beer
Klánbeli tapasztalatom nincs, abszolút kezdőnek számítok, így előre is elnézést
orsimr888 vagyok a HULK klán parancsnok helyettese az ajtónk nyitva áll, várunk minden játszani, fejlődni és nem utolsó sorban beszélgetni és ismerkedni vágyó játékost.
Kimondottan a stronghold modhoz keresünk játékosokat.
A felvételi követelmények:
Érett felnött gondolkodás, mert mi is azok vagyunk.
Feszültségmentes rendszeres játék.
Magabiztos játéktudás tier 6-8 szinten
Legalább 1 tier 10 tank
Minimum heti 150 építési pont.(egyenlőre)
TS használat kötelező.
Játékidők naponta 4-10-ig törzsidő 6-8h-ig "ezalatt biztosan megy a sronghold"
Jelentkezni lehet a weblapon: borg-clan.eu/recruit
Természetesen a CW kérdéshez a stronghold érdeklődést írd. (szabin van a programozónk)
Vagy a játékban:
Tesunko
RockyHorror
Nostromo2
LS_Paul
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...