Jelenleg 114 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 53 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58183 Írta: jehoss
Megválaszolva: jehoss
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy cw képes klánhoz, amely 1 időben minimum 2 csapatot felsorakoztat.
wotinfo.net/en/efficiency?serv...ame=jehoss
unokaöcsém beléptetett egy olyan klánba ahova nem igazán mentem volna
9db 10 tier van
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MARCELL2005

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58192 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Kicsitrash múltkor rámköszöntél játékban. Megkaptad a válaszomat? Szeptember végén keressük egymást!

Én játszom a köszöngetős játékot :)

Nem emlékszem privátra, de beszéljünk.

Látom komolyan veszed a toborzást, ezért természetes, hogy nem emlékszel mindenkire, akivel komunikáltál. Nálam kompikálja a helyzetet, hogy nem ezen a néven játszom, mert még annó a játékra regisztálásánál elszúrtam valamit, és a játék nevem majdnem azonos a privát mail címemmel. Márpedig nem szívesen cserélnék eszmét magánban mondjuk, ilyen Crlson77 nevű kritikusokkal. / lásd: dühöngő. /
Egy májusi beírásom során azonban kiléptem az inkognítóból és, ezt követően voltál kedves magkeresni, hogy volna-e kedvem csatlakozni hozzátok?
Akkor időt kértem. A napokban rámírtál játékban, mire válaszoltam, hogy szeptember végén térjünk vissza a dologra - a még hátralévő szabi miatt.
Azóta vettem fülest, és fel van telepítve a Teamspeak is.
Hogy tisztázzuk: a válaszomban én kértem, hogy majd szeptemberben találjunk valami módot a privát eszmecserére, mert én mindíg csak randomban játszottam, így nekem a csatlakozás módját, a teamspeak használatát is el kell magyarázni.
Szeretném megkérdezni, hogy mi a klánotok neve? Ugyanis, az elmúlt időszakban több olyan kép került fel a fórumra, ahol különböző klánok, különböző tagja minősíthetelen hangnemben nyilvánultak meg más játékosokkal szemben. Én a szokásos noobozáson kívül ilyesmivel még nem találkoztam. Egész tegnapelőttig. Karelián, egy HUN valamilyen nevü klán Hellcat-es tagját kilőtte egy szintém magyar T49 el játszó játékos. Teszem hozzá ellenfelek voltak. Azt a trágár, személyeskedő, ordenáré megnyilvánulást, ahogy erre reagált, nem idézném. Természetesen nekem is vannak indulataim a játék hevében, de igyekszem mederben tartani őket. Én a klántól jó társaságot, közös okuláson alapuló élményeket, randomban pedig egyfajta példamutatást várok el. Olyan klánhoz, még véletlenül sem szeretnék csatlakozni, mely ilyen tagokat megtűr.

11 éve 1 hónapja #58232 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Kicsitrash múltkor rámköszöntél játékban. Megkaptad a válaszomat? Szeptember végén keressük egymást!

Én játszom a köszöngetős játékot :)

Nem emlékszem privátra, de beszéljünk.

Látom komolyan veszed a toborzást, ezért természetes, hogy nem emlékszel mindenkire, akivel komunikáltál. Nálam kompikálja a helyzetet, hogy nem ezen a néven játszom, mert még annó a játékra regisztálásánál elszúrtam valamit, és a játék nevem majdnem azonos a privát mail címemmel. Márpedig nem szívesen cserélnék eszmét magánban mondjuk, ilyen Crlson77 nevű kritikusokkal. / lásd: dühöngő. /
Egy májusi beírásom során azonban kiléptem az inkognítóból és, ezt követően voltál kedves magkeresni, hogy volna-e kedvem csatlakozni hozzátok?
Akkor időt kértem. A napokban rámírtál játékban, mire válaszoltam, hogy szeptember végén térjünk vissza a dologra - a még hátralévő szabi miatt.
Azóta vettem fülest, és fel van telepítve a Teamspeak is.
Hogy tisztázzuk: a válaszomban én kértem, hogy majd szeptemberben találjunk valami módot a privát eszmecserére, mert én mindíg csak randomban játszottam, így nekem a csatlakozás módját, a teamspeak használatát is el kell magyarázni.
Szeretném megkérdezni, hogy mi a klánotok neve? Ugyanis, az elmúlt időszakban több olyan kép került fel a fórumra, ahol különböző klánok, különböző tagja minősíthetelen hangnemben nyilvánultak meg más játékosokkal szemben. Én a szokásos noobozáson kívül ilyesmivel még nem találkoztam. Egész tegnapelőttig. Karelián, egy HUN valamilyen nevü klán Hellcat-es tagját kilőtte egy szintém magyar T49 el játszó játékos. Teszem hozzá ellenfelek voltak. Azt a trágár, személyeskedő, ordenáré megnyilvánulást, ahogy erre reagált, nem idézném. Természetesen nekem is vannak indulataim a játék hevében, de igyekszem mederben tartani őket. Én a klántól jó társaságot, közös okuláson alapuló élményeket, randomban pedig egyfajta példamutatást várok el. Olyan klánhoz, még véletlenül sem szeretnék csatlakozni, mely ilyen tagokat megtűr.

Csinálni valamit csak komolyan érdemes, vagy sehogy. Az én szintemen a jelenlegi tevékenységem komolynak számít. Nem vagyok epic játékos, nem én vagyok a világ legjobb deputy-ja, de megteszem amit tudok. Tudom hova tenni magam a térképen, nincs önértékelési zavarom, ami miatt másokon vezetném le a felgyülemlett frusztrációt. Néha lehet nyers vagyok, s kikövetelem a rangnak járó figyelmet, de máshogy nem lehet rendet tartani. Nem kocsmában vagyunk kérem :)

MR_ , vagyis Majd Rádöbbensz! a klánunk neve. Szivesen látunk mindenkit, aki elmúlt 18 éves, használja a teamspeaket, illetve van legalább tier8as tankja.
worldoftanks.eu..._since

Múlt hétvégén megalapítottuk az MR_A (Majd Rádöbbensz Akadémia) nevű alklánunkat. 30 fős létszámot sikerült elérnünk (9 nap alatt). Ide bárkit várunk, nincs elvárás a tagokkal szemben. Azért jött létre, mert senkit nem szeretnénk elutasítani (alacsony tier, vagy ts hiánya). Jelenleg inkább fiatalok alkotják a csapatot. Itt a cél a szórakozás, fejlődés, s az alapok lefektetése. Megpróbálom átadni azt a keveset amit tudok a játékról.

Keressetek bátran a játékban, a cseten, fészbúkon...

kicsitrash

11 éve 1 hónapja #58315 Írta: Nostromo2
Megválaszolva: Nostromo2
Ajánlom figyelmetekbe a Stronghold alatt tett bejegyzésemet.

Klánba lépés előtt célszerű ezt letisztáznod magadba.

11 éve 1 hónapja #58437 Írta: diabloswing
Megválaszolva: diabloswing
Szevasztok.
Ezzen a néven játszok.Átlagos játékos vagyok az eredményeim alapján,kissé rutinos.Mostanában valamiért gyengébben megy,de remélem javulni tudok.Jelentkeznék egy magyar klánba mivel semilyen szakasz ill csapat eredményem nincs.Voltam már klántag ,valamelyik Patton csapatban de ott nem volt élet.Jelenleg még nincs mikrofonos fejhallgatóm,de a fiamtól kölcsön tudom venni. ;) Munkámtól függően tudok játszani,azért napi szinten itt vagyok.
3 tier9-s a legnagyobb járgányom,E100 kifejlesztve de sajnálom eladni az E75-t.Orosz artym ill ill VK4502B a másik2 9-s.Mausra gyúrok de fene tudja,ez sem olyan mint régen.
Várom az ajánlatokat,jó vadászatot.

11 éve 1 hónapja #58440 Írta: Kismutyur
Megválaszolva: Kismutyur
Szia Diabloswing!

Nemsokára leszek a játékban, és kereslek.

Üdv : Kismutyur

11 éve 1 hónapja #58442 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Szevasztok.
Ezzen a néven játszok.Átlagos játékos vagyok az eredményeim alapján,kissé rutinos.Mostanában valamiért gyengébben megy,de remélem javulni tudok.Jelentkeznék egy magyar klánba mivel semilyen szakasz ill csapat eredményem nincs.Voltam már klántag ,valamelyik Patton csapatban de ott nem volt élet.Jelenleg még nincs mikrofonos fejhallgatóm,de a fiamtól kölcsön tudom venni. ;) Munkámtól függően tudok játszani,azért napi szinten itt vagyok.
3 tier9-s a legnagyobb járgányom,E100 kifejlesztve de sajnálom eladni az E75-t.Orosz artym ill ill VK4502B a másik2 9-s.Mausra gyúrok de fene tudja,ez sem olyan mint régen.
Várom az ajánlatokat,jó vadászatot.

Helló! Ha gondolod keress meg a játékban, avagy ha nem vagyok fent akkor keresd Nostromo2-őt.

Üdv: silean2

11 éve 1 hónapja #58446 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna
[/quote]

Múlt hétvégén megalapítottuk az MR_A (Majd Rádöbbensz Akadémia) nevű alklánunkat. 30 fős létszámot sikerült elérnünk (9 nap alatt). Ide bárkit várunk, nincs elvárás a tagokkal szemben. Azért jött létre, mert senkit nem szeretnénk elutasítani (alacsony tier, vagy ts hiánya). Jelenleg inkább fiatalok alkotják a csapatot. Itt a cél a szórakozás, fejlődés, s az alapok lefektetése. Megpróbálom átadni azt a keveset amit tudok a játékról.

kicsitrash[/quote]

Ez az akadémiás dolog érdekelne feltétlenül. Biztosan jelentkezni fogok majd.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58449 Írta: kicsitrash

kicsitrash[/quote]

Ez az akadémiás dolog érdekelne feltétlenül. Biztosan jelentkezni fogok majd.[/quote]

Fél órán belül fent leszek a játékban, s megbeszélhetjük :)

Szerk: mi a játékbeli nicked? Keresd mackosajt19 -et...

11 éve 1 hónapja #58477 Írta: MARCELL2005
Megválaszolva: MARCELL2005
Szia Jehoss!! Akkor nálunk a helyed a GMCH klánba várlak a ts-en a nevem a játékban Roxxko parancsnok vagyok !!És jó kis klán vagyunk!!

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58647 Írta: Gyilokzóna
Szia! Ne haragudj de nem tudtam fellépni.
Stevetigris a felhasználónevem. Nem ér nevetni a statom láttán. :whistle:
Van fülesem bárkivel szívesen szakazozom illetve szívesen fogadom az instrukciókat is. Együttműködő vagyok. Kinőttem az ifjúkorból 34 vagyok.

Kicsitrashnek üzenem.

11 éve 1 hónapja #58911 Írta: kicsitrash

Van fülesem bárkivel szívesen szakazozom illetve szívesen fogadom az instrukciókat is. Együttműködő vagyok. Kinőttem az ifjúkorból 34 vagyok.

Kicsitrashnek üzenem.

Semmi gond. Ha látlak a játékban, kereslek...

11 éve 1 hónapja #59104 Írta: Gyilokzóna

Kicsitrashnek üzenem.

Hétvégén többet vagyok fent. Hétközben általában 14 óra után. Valamikor biztosan sikerül egymást elcsípni. B)

11 éve 1 hónapja #59133 Írta: kicsitrash

Kicsitrashnek üzenem.

Hétvégén többet vagyok fent. Hétközben általában 14 óra után. Valamikor biztosan sikerül egymást elcsípni. B)

Eltérő a bioritmusunk :))) Holnap viszont szabin leszek, elképzelhető hogy délután online találsz...

11 éve 1 hónapja #59203 Írta: stierblut
Megválaszolva: stierblut
Sziasztok.
Szeretnék egy olyan klánba jelentkezni ahol nem szükséges a napi aktivitás, kötelező cw-n való részvétel.
35 éves apuka vagyok, aki most várja a 3. babáját, ezért lehetséges hogy 2-3 napig esténként fel se nézek. Ts-t használtam már párszor. Beszélni viszont a fenti indokok alapján nem fogok. kivételes esetben szólok hozzá, 99.9% ban hallgatom az utasítást, és betartom.
statisztikám elmegy, taktikákat közzel, távol ismerem, bár ez csapat függő.
Olyan klán érdekel, akik nem kezdenek el vitatkozni, veszekedni, még egy 10 szériás vereség után sem.
Játszom a játékot, nem életforma, hanem életstílus. Nagyon nem szeretem a rövidítéseket, és a veszekedéseket.
MFT tagja voltam, gondolom az ingaktivitásom miatt dobtak ki.
Amit nem tudok: helyesen írni.:P :whistle:
profilom: worldoftanks.eu...rblut/
kedvenc tankom t-49
"most pénzszerző üzemmódba pakoltam a gépem. ha online is vagyok se biztos én vagyok"
amire büszke vagyok, az a pool's medal.
statomat az üzemmód erősen rombolja. van több fullos 8. szintű tankom, de a legszívesebben 6. szinten játszom, ott még van pörgés, és néha értelmesebbek is az emberek, mint 10. szinten.
Akadémiába is szívesen megyek, ha megfelelő a létszám.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 31 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.