Jelenleg 136 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 45 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

11 éve 2 hónapja #51618 Írta: kipeti
Megválaszolva: kipeti
Szia a HUNK klán is szívesen lát. A klán toborzó topicban elolvashatod mit kínálunk és mit adunk. Ha érdekel játékban keresd fel LESIPUSK4S vagy engem.
Én általában meló után 8-10között fel szoktam nézni.

üdv
kipeti

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51674 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive
Sziasztok!

Az utóbbi időben kaptam játékon belül pár pm-et felkéréssel ,hogy csatlakozzam 1-1 klánhoz,amit ezúton is köszönök!Jó érzés ,ha ilyennel írnak rá az emberre!Bizonyítja kicsit,hogy javuló félben van a játék tendenciám! ;)

Amiért viszont írok,az némi infó hiány volna,illetve bizonytalanság,amit szeretnék elsősorban magamnak tisztázni,de lehet segít majd másokat is a döntésben,hogy mennyire éri meg 1-1 klánhoz csatlakozni!

Tehát, ami igazából érdekelne,az az volna,hogy klánon belül optimális körülmények közt,mennyire esélyes a fejlődès?!
Sokan mondták már,hogy a random csaták világában, az az 55-56% nyerési átlag a szélső határ kb;ami egyedül teljesíthető volna és ami ezen felül van valakinél klán nélkül, az a személy valóban nagyon érzi a játékot!

Egy kis konkrétum!
Nekem most kb 11k csatával 50,nagyon lassan talán meglesz az 51% nyerési átlagom ,mellé van egy, 76% -os találati arányom,amit pár játékos találati arányával összevetve mondhatjuk elég jó!(Nem is olyan rég volt nekem 46%-os nyerési átlagom is!)Ha esetleg fontos ,akkor azthiszem olyan 400 körüli win8-ról sikerül lassan feltornásszam egyedül 1000-körülire.Az utolsó pár száz csatán 1100-1300-as win8-at tudok produkálni szinte folyamatosan,ami
A duplája-triplája annak amit pár hónapja tapasztalatlanul tudtam produkálni!
Ami engem érdekelne,hogy ezeket klánban,mennyire jól lehet/ feljebb tornászni?Mennyire tud egy klán fejlődést biztosítani,na persze kellő hozzá állással és nem fanatizmussal részemről is és a csapat részéről is!(Talán egy csipetnyi fanatizmus azért kell bele. :P )
Vagy elegendő 1 vagy 2 fix szakasz társat keresni,akik hajlandóak fejlődni is ,ami persze nagyon kis eséllyel jöhet össze és így próbálni jobb eredményt kihozni magamból!?
Illetve érdekelne mindaz a plusz,amit egy klántól kaphat az ember!Mennyire lehet a tapasztaltabbaktól tanácsokra számítani?( megfelelő hangnemben persze)
Nem a jó társaság ,meg a felhőtlen vidámság ami most érdekel,azthiszem ez volna az alap minden klánban!
Nekem az elsődlges az volna,hogy ügyesebb legyek,és valóban játszva és nevetve!Akkor volna még élvezhetőbb a játék!

Kösz előre is a válaszokat!Sokat számítana a döntésben ,hogy mennyire éri meg klánba lépni és a választásom is megkönnyítené!

11 éve 2 hónapja #51681 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
szia KlicsK0,

hogy mennyire éri meg klánba lépni azt Neked kell eldöntened egyes-egyedül, de szokták volt mondani a puding próbája az evés.

pro:
- szakaszozás: nem kell egyedül "tengődnöd", általában mindig vannak fent klántagok akikkel együtt tudsz szakaszozni
- fejlődés: a tapasztaltabbak ha normálisan kérdezel simán segítenek, gyakorlóba mennek, hogy megmutassanak ezt-azt + persze a szakaszozás /bár itt azért nézd meg hova lépsz be - nézzd meg a noobmeteren a klánok milyen játékosokból tevődnek össze - ha fejlődni akarsz akkor pár klán kihúzva a sorból
- CW, század - azt hiszem ezt nem nagyon kell részletezni

kontra /már akinek/:
- TS használat kötelező szokott lenni
- illendő ha nem éppen kötelező gyakorlóba, CW-re menni /ha éppen nincs kedved akkor is - főleg ha nincs meg a csapat/
- század, CW csaták eltérése a randomtól - nem úgy van, hogy majd én megyek sebzek magamnak eleget, meg én akarom kilőni, stb. - ha azt mondja a vezető Te pedig itt fogsz állni emögött a szikla mögött vagy mittudomén akkor illő teljesíteni a parancsot még akkor is ha neked nem jut sebzés

dióhéjban ennyi - de szerintem ha úgy érzed próbáld ki és majd meglátod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, HighExplosive

11 éve 2 hónapja #51696 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Szia, "eldegor" válaszához adnék hozzá még pár gondolatot:
- olyan klánt keress, ahol a stat alapján a középmezőnyben vagy. Ha túl jó vagy hozzájuk nem fogsz fejlődni, ha túl alul vagy, vagy be se vesznek vagy mindig kellemetlenül érzed majd magad az eltérő teljesítményszint miatt;
- szerintem a statoddal ne a CW-t tűzd ki célul, meglátásom szerint addig még van mit fejlődnöd. Hol lehet ezt a legobban megtenni? Csapat, század, szakasz. Olyan klánt keress ahol aktív a közösség és rendszeresen szerveznek ilyeneket;
- Ha stabilan 52% felett tudsz randonban az már jó szerintem, e szint felett már tudni kell valamit. Ne felejtsd, randbonban sokszor nem rajtad múlik a győzelem hanem amilyen csapatot az MM melléd rak. A tudás ott kezdődik, hogy mennyire tudod ezt befolyásolni;
- A 76% hit ratio összességében jó, de nagyban függ attól milyen tierben és milyen tankokkal játszol;
- A statodból annyi látszik nyilvánvalóan, hogy kevés a kill és gyorsan halsz éppen ezért nem foglalsz ergo alacsony a performance érték - ebben tud egy klán sokat segíteni pl hogy fejlődj;
Amúgy jó úton jársz, szépen fejlődnek azok a számok, de talán eljött az ideje tényleg hogy klánba lépj és begyorsíts :-)
Remélem tudtam segíteni a döntésben.
Üdv

Sziasztok!

Az utóbbi időben kaptam játékon belül pár pm-et felkéréssel ,hogy csatlakozzam 1-1 klánhoz,amit ezúton is köszönök!Jó érzés ,ha ilyennel írnak rá az emberre!Bizonyítja kicsit,hogy javuló félben van a játék tendenciám! ;)

Amiért viszont írok,az némi infó hiány volna,illetve bizonytalanság,amit szeretnék elsősorban magamnak tisztázni,de lehet segít majd másokat is a döntésben,hogy mennyire éri meg 1-1 klánhoz csatlakozni!

Tehát, ami igazából érdekelne,az az volna,hogy klánon belül optimális körülmények közt,mennyire esélyes a fejlődès?!
Sokan mondták már,hogy a random csaták világában, az az 55-56% nyerési átlag a szélső határ kb;ami egyedül teljesíthető volna és ami ezen felül van valakinél klán nélkül, az a személy valóban nagyon érzi a játékot!

Egy kis konkrétum!
Nekem most kb 11k csatával 50,nagyon lassan talán meglesz az 51% nyerési átlagom ,mellé van egy, 76% -os találati arányom,amit pár játékos találati arányával összevetve mondhatjuk elég jó!(Nem is olyan rég volt nekem 46%-os nyerési átlagom is!)Ha esetleg fontos ,akkor azthiszem olyan 400 körüli win8-ról sikerül lassan feltornásszam egyedül 1000-körülire.Az utolsó pár száz csatán 1100-1300-as win8-at tudok produkálni szinte folyamatosan,ami
A duplája-triplája annak amit pár hónapja tapasztalatlanul tudtam produkálni!
Ami engem érdekelne,hogy ezeket klánban,mennyire jól lehet/ feljebb tornászni?Mennyire tud egy klán fejlődést biztosítani,na persze kellő hozzá állással és nem fanatizmussal részemről is és a csapat részéről is!(Talán egy csipetnyi fanatizmus azért kell bele. :P )
Vagy elegendő 1 vagy 2 fix szakasz társat keresni,akik hajlandóak fejlődni is ,ami persze nagyon kis eséllyel jöhet össze és így próbálni jobb eredményt kihozni magamból!?
Illetve érdekelne mindaz a plusz,amit egy klántól kaphat az ember!Mennyire lehet a tapasztaltabbaktól tanácsokra számítani?( megfelelő hangnemben persze)
Nem a jó társaság ,meg a felhőtlen vidámság ami most érdekel,azthiszem ez volna az alap minden klánban!
Nekem az elsődlges az volna,hogy ügyesebb legyek,és valóban játszva és nevetve!Akkor volna még élvezhetőbb a játék!

Kösz előre is a válaszokat!Sokat számítana a döntésben ,hogy mennyire éri meg klánba lépni és a választásom is megkönnyítené!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, DrangHun, HighExplosive

11 éve 2 hónapja #51698 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

....mellé van egy, 76% -os találati arányom,amit pár játékos találati arányával összevetve mondhatjuk elég jó!

Emellett azért nem mennék el szó nélkül, kicsit több az, mint "elég jó". :)

Tehát, ami igazából érdekelne,az az volna,hogy klánon belül optimális körülmények közt,mennyire esélyes a fejlődès?!.....Sokat számítana a döntésben ,hogy mennyire éri meg klánba lépni és a választásom is megkönnyítené!

Teljesen egyértelmű, hogy egy -normális- közösség tagjaként minden tekintetben több esélyed van a fejlődésre, mint magányos farkas üzemmódban.Az eldegor által leírt pozitív-negatív vonzatoknál simán lehet szűkíteni csak a pozitívakra: nem mindenhol vannak kötelezettségek, példának okáért nálunk sincs gyakorlatilag semmi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, HighExplosive

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51700 Írta: HighExplosive

szia KlicsK0,

hogy mennyire éri meg klánba lépni azt Neked kell eldöntened egyes-egyedül, de szokták volt mondani a puding próbája az evés.

pro:
- szakaszozás: nem kell egyedül "tengődnöd", általában mindig vannak fent klántagok akikkel együtt tudsz szakaszozni
- fejlődés: a tapasztaltabbak ha normálisan kérdezel simán segítenek, gyakorlóba mennek, hogy megmutassanak ezt-azt + persze a szakaszozás /bár itt azért nézd meg hova lépsz be - nézzd meg a noobmeteren a klánok milyen játékosokból tevődnek össze - ha fejlődni akarsz akkor pár klán kihúzva a sorból
- CW, század - azt hiszem ezt nem nagyon kell részletezni

kontra /már akinek/:
- TS használat kötelező szokott lenni
- illendő ha nem éppen kötelező gyakorlóba, CW-re menni /ha éppen nincs kedved akkor is - főleg ha nincs meg a csapat/
- század, CW csaták eltérése a randomtól - nem úgy van, hogy majd én megyek sebzek magamnak eleget, meg én akarom kilőni, stb. - ha azt mondja a vezető Te pedig itt fogsz állni emögött a szikla mögött vagy mittudomén akkor illő teljesíteni a parancsot még akkor is ha neked nem jut sebzés

dióhéjban ennyi - de szerintem ha úgy érzed próbáld ki és majd meglátod.

Köszi!

Igazából ez a CW dolog azért nem érdekel(t),mert nem volt alkalmam soha kipróbálni!
De ki tudja,lehet bejönne!De oda még eléggé zöldfülűnek érzem magam!
Ts...na itt viszont nekem is vannak igényeim!Nem mindíg tudok,illetve egyszerűen nem akarok mikrofonnal-fejhallgatóval gép előtt ülni.Család...háttér zajok..tv ,gyerek stb,stb...Egy 30-40 vagy több fős klánnál még szobák esetén is nagy lehet a hangzavar.. :) ,ami néha tud zavarni a koncentrálásban!Gondolom ezzel nem vagyok egyedül?!Ez nem azt jelenti,hogy ha kellek,akkor nem volnék elérhető!Mondjuk azt ,hogy amolyan passzív Ts-es vagyok többnyire...hallgatom mit mondanak .. :)
De ez is olyan dolog,amit meg lehet beszélni!

A gyakorlókról meg annyit,hogy igen,valami ilyesmire gondoltam,ahol megbeszélhetünk stratégiákat lejátszhatjuk azt,harckocsi használat,pálya elemzések ,mit miért és hogyan...vannak 10-es tankjaim,de nem nagyon használom őket,mert az okoz/okozott élményt,hogy más ágakat is kifejlesszek!
Biztos vagyok benne,ha csak 1,max 2 tankkal mennék csatákat,az eredményeim is jobbak lennének.
Csapat csata!Azzal sincs gond,ha T1-es harckocsival kell tövig rombolni a bázis körüli házakat,ha azt mondják!A lényeg a stratégián volna,amit ha sikerül elsajátítani,illetve rutinosabbá tennem,akkor már nyertem!

Na igy már kicsit én is jobban körbenézek a klánok hàza táján!Ki tudja hátha...

Edit:

....mellé van egy, 76% -os találati arányom,amit pár játékos találati arányával összevetve mondhatjuk elég jó!

Emellett azért nem mennék el szó nélkül, kicsit több az, mint "elég jó". :)

Tehát, ami igazából érdekelne,az az volna,hogy klánon belül optimális körülmények közt,mennyire esélyes a fejlődès?!.....Sokat számítana a döntésben ,hogy mennyire éri meg klánba lépni és a választásom is megkönnyítené!

Teljesen egyértelmű, hogy egy -normális- közösség tagjaként minden tekintetben több esélyed van a fejlődésre, mint magányos farkas üzemmódban.Az eldegor által leírt pozitív-negatív vonzatoknál simán lehet szűkíteni csak a pozitívakra: nem mindenhol vannak kötelezettségek, példának okáért nálunk sincs gyakorlatilag semmi.

Esetleg ha volnál szíves és írnál egy játékos nevet,akivel majd a kora esti órákban kicsit tudok beszélni ,azt megköszönném!
Vagy írhatok esetleg játékban majd neked is?Persze csak ha van még hely egy magam fajtának nálatok!
Nem feltétlenül írnék ide fórumra önéletrajzot! ;)

11 éve 2 hónapja #51745 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
@KlicsK0:
Azt tudom mondani, hogy nézd meg pl. az én statom. Szintén 51% körüli. Ha átváltasz a "csapat" fülre, ott meg 63%. Kb ennyi a különbség, ha nem ész nélkül rohangáltok a pályán, hanem valaki utasításai alapján működtök.
Megkereslek a játékban. Szintén ezen a néven futsz?

Üdv: kicsitrash az MR_ klánból

11 éve 2 hónapja #51747 Írta: GAgyiXyXy
Megválaszolva: GAgyiXyXy
KlicsK0-t és a hasonlóan fejlődő játékosokat várjuk szeretettel a PPD-ben. Jelenleg nem vagyunk ugyan cw képesek, de ami késik nem múlik.
Keressetek a játékban: GAgyiXyxy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 2 hónapja #51749 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Esetleg ha volnál szíves és írnál egy játékos nevet,akivel majd a kora esti órákban kicsit tudok beszélni ,azt megköszönném!
Vagy írhatok esetleg játékban majd neked is?Persze csak ha van még hely egy magam fajtának nálatok!
Nem feltétlenül írnék ide fórumra önéletrajzot! ;)

Nos, meghívóval kapcsolatban a következő Nagyvezír harcostársak zaklathatók:
joczika, tigershark71, Axekiller01, Tiger205_Bp, Emerich37, tigris0430 és LuzerPanzer.
Rájuk írhatsz a játékban, vagy akár itt a fórumon, a Tankos Apukák Fóruma topikban is jelezheted a szándékod.Valamelyik főmufti szerintem mindig gépközelben van :).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, HighExplosive

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51757 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
KlicsK0

Ha komolyan gondolod a fejlődést, mindenképpen jobb klánoknál próbálkozz ahol stat alapján sereg hajtó vagy (akár chip katona ként próbálj be kéredzkedni a jobb klánokhoz, hátha sikerül). Csak ott tudsz igazán látványos fejlődést produkálni.

Ez a TS inkább a kis és közepes klánoknál jellemző, hogy kötelező ha a WOTban vagy(általában az ilyen TS-en meg lehet bolondulni a sok szó fosótól), viszont jó szakaszhoz elengedhetetlen .

Keresd szakaszban a jó kátékosokat mert tőlük tudsz trükköket el lesni. (Tapasztalt[20-30k csata] játékos nem ugyan az mint a jó játékos[1800+WN8])
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Kismutyur, Szete58, HighExplosive

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51761 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Mir4g3-nak igaza van - mikor nem? Vannak komoly klánok, s vannak olyan komolytalanok pl. mint mink, tele komoly (s persze elszórva pár komolytalan v. komolyan nem vehető - mint pl. szerénytelenségem) emberekkel. Vannak köztünk sokan, akiktől lehet tanulni s sokat, s tanítanak is szívesen, péntek esténként pl. szervezett, bár kötetlen formák között... s járnak hozzánk át komoly emberek komoly klánoktól taní-tani, s vissza-visszajárnak... Ebben a klánban a kötetlenség dívik - a lényeg a játék... ha jössz, jössz, ha nem, nem, semmi nem kötelező, van még hat helyünk... talán... :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, DrangHun, HighExplosive, DarkRaven73

11 éve 2 hónapja #51783 Írta: HighExplosive
Köszi mindenkinek a bátorítást és a tanácsokat!
Meg fogok keresni közületek valakit/mindenkit?! :) ,amint gépnél leszek!
Mindenképp az elsődleges szempont nálam a fejlődés !
Ne értsetek félre,nem vagyok stat mániás,csak vannak játékon belül szorult helyzetek,amikbe sűrven bele tudok bukni ...jól esne ha sikerülne olykor-olykor "nyertesként" kikerülni a hurokból,vagy legalább is kevesebb veszteséggel!!!Van némi alap ismeretem,amit bővítenék szívesen,de ezt sajna egyedül már nagyon nehezen fogok tudni,mindenképp kell egy kellőképpen ütős csapat!
Szóval amint tudok ,jelentkezni fogok valakinél a felsoroltak közül!
Ja és igen ugyan ezen a néven vagyok játékban is,szóval nyugodtan nézhettek statokat :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 2 hónapja #51900 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Akik benne vannak a klánban - üdv. a fedélközben! - szerintem mind tudtak fejlődni - na jó, van pár renitens, mint én pl., akik kivételként erősítik a szabályt -, szerintem Te is megtalálod a számításodat. Amikor pedig már úgy érzed, h. tovább akarsz lépni, lesz hová, ebben - is, mint annyi másban - biztos vagyok. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 2 hónapja #51950 Írta: romboy75
Megválaszolva: romboy75
Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni egy klánba ahol aktívak a játékosok és sokat jókat lehetne csapatban szakaszban bárhogy együtt játszani.Sajnos a jelenlegi klán amiben vagyok nemigen aktív és egyedül mégsem olyan jó mint társakkal egymásért küzdeni az az igazi.

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51951 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni egy klánba ahol aktívak a játékosok és sokat jókat lehetne csapatban szakaszban bárhogy együtt játszani.Sajnos a jelenlegi klán amiben vagyok nemigen aktív és egyedül mégsem olyan jó mint társakkal egymásért küzdeni az az igazi.

szia,

ha gondolod, hogy megfelelünk Neked keress rá toborzóinkra a játékban:

Odin22, ndee12, Khaleesi89

De szerintem lépj ki a jelenlegi klánodból előtte + jelezd nekik miért távozol, így kóser. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 24 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.