12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja#2713Írta: Pitya78
Megválaszolva: Pitya78
Sziasztok, valaki hasznàlt màr egyszerre cèlzàs gyorsìtòt ès. ver. stab.-ot? Mert nem tom eldönteni,hogy a szellőzès helyett a màsikat tegyem-e be a töltès gyorsítò mellè. Semelyik haverom nem hasznàlta a kettőt együtt, itt mègis a modulok rovatban ezt olvastam, hogy ìgy jò.
Tehàt?
Ha a kettőt együtt használod, kisebb körből gyorsabban szűkül. Ennél jobban nem tudom leírni. SPG-nél van értelme. Egyébként a szellőzés, töltésgyorsító, célzásgyorsító kombó minden tanknál javasolt.
Sziasztok!
A worldoftanks.eu oldal elképzelhető, hogy a 8.5 verzióváltás miatt nem üzemel?
Hogyha nem amiatt, akkor pedig kérdezem, hogy nem-e tudjátok mikor jön már végre a 8.5
Ha a kettőt együtt használod, kisebb körből gyorsabban szűkül. Ennél jobban nem tudom leírni. SPG-nél van értelme. Egyébként a szellőzés, töltésgyorsító, célzásgyorsító kombó minden tanknál javasolt.
Ez meg van, arra vagyok kivàncsi, hogy mondjuk a szellőzèst megèri e lecserèlni egy vetr.stabra a töltès gyorsító ès cèlzàs gyorsító mellè. Vagy a töltès gyorsítót cserèljem le... Mert mondjuk alap cèlzó rendszernèl nem làtod a töltèsi időt, csak a Jimbo ès tàrsainàl. Szóval ekkor csak placebo a töltès gyorsitò. lehet hogy nem is szàmít egy 6-7s reloadnàl annyit...
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja#2724Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
122 mm-es ágyúnál töltésgyorsító, szellőzés, célzásgyorsító.
A vertikális stabilizátor inkább akkor számít, ha a 100 mm-est használod, mert olyankor nem feltétlenül kell (és célszerű) megállni lőni, mert gyorsan tölt, és szlalomozni kell vele. Ilyenkor nagyon nem árt, ha kisebb a kör.
Ez általában véve is igaz. Nagy kaliberű ágyúknál a töltés hosszú idő, ezért azoknál arra kell rámenni. Mivel ezek annyira pontatlanok néha még állva is, hogy mozgás közben csak közvetlen közelről érdemes őket elsütni, ezért vagy a stabilizátor, vagy a célzás gyorsító kell rá, de nem mindkettő. Igazából itt akkor számítanak ezek az alkatrészek, ha mozgatni kell a tornyot a lövéshez. Ha előtte kell, akkor nyilván a célzás gyorsító a jobb, mert gyorsabban beáll. Ha toronyfordítás közben (gyors célpont) akarunk lövöldözni, akkor a stabilizátor jobb, mert kevésbé nyúlik meg a kör. Igazából kinek mi tetszik.
Én minden harckocsimon Szellő+Célzás+Gyorsító kombót használok, és nekem be is jött (+ mindenhol ki van húzva a BiA skill).
Igazándiból a medium ágat most tolom az amcsiknál, nagyon komoly tapasztalataim heavyvel illetve TD-vel vannak. Lighttal meg SPG-vel is játszogatok, de az a két játékstílus amit igényelnek nem jön be. Persze kell a batchat, úgyhogy az AMX békát le kell nyelnem.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja#2732Írta: tinger
Megválaszolva: tinger
Mindent ki kell fejleszteni, az összes modult, és az összes tankot. Ha egy tankból van például két kijárat, illetve fejlődés magasabb tierbe, akkor mindkettőt. Magyarán az adott tankon már nem maradhat semmi fejleszteni való.
Sziasztok!
Az alábbi problémában kérnék segítséget: az imént, a 8.5-ös frissítés után kifejlesztettem a VK2801-et (német könnyű tank). Viszont bármit próbálok meg rajta kifejleszteni, vagy megvenni és felrakni rá, egyszerűen kidob a játék az asztalra!!! Többször is, több modullal is kipróbáltam és mindig kivág.
Ötlet?
Köszi!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...