Jelenleg 182 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

12 éve 5 hónapja #2412 Írta: Leggio
Megválaszolva: Leggio

Sziasztok.
Kérdezném a tapasztalt játékosoktól, hogy hetes szinten a német és orosz
ágon milyen közepes és nehéz tankot érdemes kifejleszteni?
A német ágon tetszik a VK3002 DB. Érdemes beleölni a pontokat és a kreditet?

Erre a kérdésre pedig én nem vagyok tapasztlt, de kv-3mal nem vagyok megelégedve IS-t nem probáltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Zsolt740
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2414 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar

Sziasztok.
Kérdezném a tapasztalt játékosoktól, hogy hetes szinten a német és orosz
ágon milyen közepes és nehéz tankot érdemes kifejleszteni?
A német ágon tetszik a VK3002 DB. Érdemes beleölni a pontokat és a kreditet?

Erre a kérdésre pedig én nem vagyok tapasztlt, de kv-3mal nem vagyok megelégedve IS-t nem probáltam.

KV-1S -> Jó, ha tudsz játszani.
IS -> Ha a KV-1S ment, akkor ez még jobban fog menni (ugyanaz, csak erősebb és gyorsabban lő)
IS-3 -> :kiss:
IS-8 -> Meh (felfejlesztve azért nem rossz)
IS-7 -> :kiss:
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2415 Írta: HNA30
Megválaszolva: HNA30
A tigris remek járgány, de nem a közvetlen tűz közelbe való. Itt is lövés után rögtön fedezékbe kell vonulni, inkább a város fekszik neki. Láttam a statodon, hogy Tigris P-re is hajtasz. Sajnos két hátránya van: Az egyik a vastag páncélzatából eredően lassabb mint a tigris, a másik pedig a parancsnoki torony, ami annyira magas, hogy ideális célpont az ellenfélnek. Hellcat-tel szedtem ki Tigris P, úgy hogy csak a parancsnoki tornyot lőttem.

KV-1S-nél túlságosan elragadtattam magam, nem a kredit farm a jó szó rá. Egyetértek veled Leggio.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2417 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Akkor mondjátok meg skacok, melyik tankokat tartjátok front közeli tankoknak. Annyiszor említitek hogy a tigrissel el kell , meg a német tankokkal mindig el kell jó messzire kerülni a csatákat és hátul a bokorban kempelve tüzelni, mikor egyértelműen szar az az ágyú sniperkedni. Volt x egy tigris-p.-m, 3 különböző időszakban, de a végére már elfáradt az az ágyú.... Mert ugye valljuk be ami messzire jó, közelre is...tehát várom a listát. Az való a frontra aminek brutál páncélja van? ( van egyáltalán ilyen tank a játékban? )vagy tök mindegy csak ne épp téged lőjenek azért írjátok ezt? Valaki kapcsolja fel nálam azt a bizonyos lámpát, hogy megvilágosodjak kérem.

A Tigris. :
- sokkal több élete van mint bármelyik tier7-nek
- gyorsan mozog, ahhoz képest hogy heavy,
- van átütése omg 203mm
- adott idő alatt sokkal többet sebez mint egy orosz
- erről sem pattanik le értelmes tank, meg a többiről sem
- annyira jól manőverezhető hogy el tud menekülni, oda tud menni valahova, valami mögé.
- és ez nem való a frontra? akkor mire használjátok? elmondom. Mint minden tankot, hátul kempel a legtöbb vele, és onnan ordibálja , hogy ratyi noobok vagyunk mindannyian mert nem teremtünk neki olyan helyzetet ahol ő jól elsebezgetheti a tankokat, miközben minket szénné lőnek. Ez az igazság. AZ itt felsorolt tulajdonságok felével nem rendelkezik egy kv3, és avval még is ott vagy a csatában. Vagy pl egy t29-el.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2420 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Annyi igazság van a dologban, hogy a tigris elég magas brutál egy dög és bizony a sok HP-ja se menti meg ha nem tud elbújni. Cserébe az az ágyú bizony jó messziről. És persze ha kell közelről is. Az IS-nek viszont nincs választása, muszáj a frontvonalban lennie, különben nem talál el semmit. Ki-be ugrálós vagy mostnekedmegyekagyonlőlek harcmodorra jó, tök mindegy ha kicsit tovább tölt vagy nem pontos.
Lényeg hogy ha toptier ne rohangáljon egyedül, ha meg nem jobban jár ha a második vonalban van (nem, az nem a bázis melletti bokor).
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2421 Írta: dozer00
És az említett IS-t közelharcban mi menti meg? a szentlélek? nem hanem a tigris társa aki össze vissza bujkál meg nem mer kinézni mert óh isten lövést kap, és ha ki is mer nézni vagy eltalálja a tankot vagy nem....ha 2en vannak ott akkor 2en élik túl fél élettel, ha meg a tigris kilométerekre bujkál akkor az IS meghal, az ellenség is, de utána mehetsz egyedül kóborolni tovább.... lehet dönteni mi a jobb. az 1 ágyú az egy ágyú, a fél életes társad meg még tudna lőni, csak néhány lövést neked se árt bekapni. Ezért főbelövés jár erre felé, ha valaki nem mer előre menni , mert ne adj isten lesz a tankjának javítási költsége. Nem egyedül kell menni, de a többi nemzet tankja sem bírja jobban , meg a tigris se. Azt a baj én túl rosszul képzelem el a helyzetet, és mindig látom , amint valaki lemaradva akar sniperkedni, és lő is egy 6-800 dmg-t mire kihal a csapat, aztán ő is elhal... Ha meg mentél volna társaddal meg odavertek 2-3 ezret is....
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2422 Írta: kakashi93
Megválaszolva: kakashi93
szerintem igen is a tigris maradjon le 100-150m-el mivel sokkal pontosabb az ágyúja mint az említett is-nek. az is meg azért jobb közelharcba mert a páncélja döntött több irányba is könnyebb beforgatni mint a tigris 90°-os páncélját. Persze ehhez az is kell hogy ne 2 tök hikomat gyerek legyen ott mert abból téll nincs semmi jó.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2423 Írta: s2firestar
Fajkusz... a 90 fokos páncélt pont hogy sokkal könnyebb beforgatni. Ha egy alapból döntött páncélt beforgatsz, akkor az veszít az effektív értékéből, míg a 90 fokos csak nyer rajta.

Sniperkedni az maradjon hátul, aki tud sniperkedni. Aki egy mozgó tankot is eltalál 150-200 méterről magabiztosan. Hiába pontos a gun, ha ratyi a user mögötte.

Az IS is lehet jó sniper, ha jó a sofőr, és tudja kezelni a gunt... sőt. Az már majdnem egy kisebb SPG...

Amúgy meg jó lenne nagyon, ha végre leszokna a sok butaarcú ember arról, hogy félti a festéket a tankján. Annak mindig az a vége, hogy egyenként mennek neki az ellenfélnek, és szépen meghalnak. Rohadtul elegem van már abból, hogy support tankkal kell támadást vezetnem, mert a beszari M103 nem mer megindulni. Én meg 0 gun depressionnal bukjak át elsőnek a hegyen, szopjak be 8000 lövést, és még lőjjek is ki 2-3 embert, amire a többiek képtelenek. Vagy mert a Maus nekiáll hegyet mászni. Azt hiszem ide mindenki tudna 10-20 példát írni. Holott, ha 3-4 tank egyszerre támad, csúnya irtást lehet csinálni. Szerencsére egyre többször bejön, hogy elszámolok a chatben 3-ig, aztán indulnak velem együtt a többiek.

Persze hiába dühöngök itt, ettől még semmi nem fog változni, mert valószínűleg akik ezt olvassák, maguk is hasonló helyzetben vannak. Bár ha néhány újonc tanul belőle, akkor már megérte.

Na mindegy, ezért van az, hogy gyakorlatilag csak szakaszban játszok, mert ott legalább van még két ember, akire lehet taktikát építeni, plusz úgy választjuk meg az összeállítást, hogy kiegészítsük egymást. Így is van bőven loss idióták miatt, de legalább van esélyünk egy nagyobb csapat ellen is.

Összefoglalva: Mindenki a képességeinek (és a tank adottságainak) megfelelő szerepet válasszon magának. Jobbat mondok - a képességeihez válasszon harckocsit magának. Ha nem képes használni a célkereszten az oldalirányú jelölőket, akkor ne sniperkedjen. Ha nem képes 1v1-ben megverni egy hasonló tierű tankot, de célozni jól tud, akkor meg maradjon hátul, és segítse a csapatot. Ha nagy a baj, akkor meg azért menjen előre segíteni. Ennyi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Siprick
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2424 Írta: dozer00
Az Is páncéljáról semmi sem leszokott pattanni , de ha egy tigris lemarad, mert ő messziről is betalál címszó alatt, nem oszt ki annyit mint én ott közelharcban, mit ért el...ja hogy nem sebződött...., mikor engem kinyírtak, te jössz, még 2 lövés -t leadsz és meghaltál. Jó taktik....... 2-en meg fél életünket elvesztve meg behúztunk volna 2-3 tankot. fejenként 1-2000 sebzéssel. Van közte különbség. Akinek nem tetszik heavyvel támadni, annak a TD-való kempelgessen csak. Ebben a játékban nem a túlélés a cél, főleg mikor fejlesztessz, mikor meg tier 10-ed van akkor meg leginkább a győzelem..... még ha 0 dmg-el is.

s2firestar baromi jól leírta..... Szerintetek egy Amx-50b-t hogy használ a legtöbb ember... kimész egy lövést kapni, mert nem halsz bele, majd 1600dmg-et meg kiosztassz. Megérte?? és kit érdekel 10k javítás, az a tank már meghalt előtted valszeg. Nem szabad félteni a tankot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Siprick
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2426 Írta: s2firestar
Pontosan. Egy ellenfél csak egyfele tud lőni, míg hárman három irányból. Valaki kapni fog. De jó eséllyel túléli az összes támadó. Amúgy IS-nek a tornya kemény, amúgy puhácska :/ Sajnos egyébként ezt még a mediumok is elfelejtik, amiknek az lenne a feladata, hogy 2-en 3-man gangbangeljék az ellenfelet.

Jó taktika amúgy, ha van rá lehetőség, hogy az egyik támadó leláncoltatja magát, ugyanis a track hit mindig bekövetkezik, ha oda lő az ellen, és mindig 0 hull damage-t okoz. Ezalatt a másik két támadó akár 8-900 sebzést is be tud vinni (ha Tier 7-nél maradunk), mire az ellenfél újratölt + meg tudják kerülni, úgyhogy még a tornyot is forgatni kell. Ilyenkor meg jönnek a lepattanó lövések, miközben mi kigyújthatjuk őt. Ha a harmadik fél ilyenkor gyorsan javít, beviheti a saját lövését, és vége az ellenségnek, miközben 0 sebzést kaptunk. És a tracket szinte mindig beszopják... :D

TD játékstílus sajnos sokaknak nem fekszik. Nem tudom, hogy miért :D Nekem direkt azért van, hogy tudjak néha campelni is :D Ja, tudom, hogy miért nem. Mert ha egy T-50-2 egy picit is közelebb jön a kelleténél, már nem tudják megvédeni magukat, mert hogy jajj nincs torony...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BAGETT
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2427 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Bocs dozer00, nem erre akartam kilyukadni. Annak tényleg semmi értelme nincs, ha jó messziről sniperkedik a tigris, bár néha azt is kell. A cél, hogy ne lemmingmenet módjára egy kupacban próbálják letarolni a pályát, mert például a fél csapat nehezen fér be egy kő mögé. Vagy ha mégis, akkor zavarni fogják egymást lövésnél. (de jót szoktam röhögni rajtuk) Aztán persze szépen meg lesz a banda kerülve és a szélrózsa minden irányából péppé lövik őket.

Szerintem 2-3 (ahova kell 4-5) fős csapatokban érdemes vonulni, így még össze lehet dolgozni és alaposan szét lehet szóródni, ezzel több irányból lőni az ellenséget. És bizony jó ha az egyik kicsivel hátrébb van az előző fedezéknél, de még bőven a hatásos lőtávon belül. Így nehezebb a csoportot megkerülni és plusz egy szög ahonnan lőni lehet. És bizony ha az IS sérült, hátramegy és ő lesz a hátvéd. Többnyire inkább az a gond, hogy inkább löveti magát péppé az utólsó dmg-ért.

Tetszik a módszer s2firestar. Ha lesz alkalmam kipróbálom.
A TD nekem se fekszik. Nagyon szar vele ki-be ugrálni egy fedezék mögé és tuti letalpalnak közben. ha meg campelnék folyton lepotyog az álcaháló és a periszkóp, mert mocorog célzás közben.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2428 Írta: dozer00
:P Hát igen. Én szeretek td-ni. De én avval is megyek előre, de mindig van előttem valaki.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2429 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger
dózer00
A Tigris. :
- sokkal több élete van mint bármelyik tier7-nek
senkit se érdekel, hiszen arrafelé (tier 7+) egy-két lövésessé válik, hála a ruszki td-knek (ld isu-152 800-at sebző csövét), és 500-at sebző heavyknek, vagy akár a kv-2-őt

- gyorsan mozog, ahhoz képest hogy heavy,
ami jó, mert nem marad le mint a fölötte lévő néemt heavy tierek, de nem gyorsabb a ruszkinál, szóval ez nem előny

- van átütése omg 203mm
igen, ez tényleg előny, az az ágyú... csak azt a sebzést tudnám feledni

- adott idő alatt sokkal többet sebez mint egy orosz
persze, ha egymással szemben állnak ás lövik egymást, és nem bújik el az orosz egy házfal mögé, magyarán feldughatja magának a gyors töltést, ha nincs kire lőni, mert a lassú töltők nincsenek lőhető pozícióban (hisz éppen töltenek)

- erről sem pattanik le értelmes tank, meg a többiről sem
ebben egyetértünk

- annyira jól manőverezhető hogy el tud menekülni, oda tud menni valahova, valami mögé.
azért medet még ne csinálj belőle

Ezzel együtt én szerettem azt a tankot, de ha sniperkedtem, sokkal eredményesebb voltam vele. Első sorban tolva az eleje ugye tudjuk full átlőhető, meg a tigrisekre ált. igaz, ha sebzik, akkor vagy kigyullad, vagy a cső esik szét, vagy megdöglik valamelyik legény, és még sorolhatnám. Az a tank (és kb a németek jó része) natúr sebzést kb utoljára kap, mikor minden modul rossz, a legénység meg döglött.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: granatveto
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2431 Írta: Ivorybrown
Megválaszolva: Ivorybrown

:P Hát igen. Én szeretek td-ni. De én avval is megyek előre, de mindig van előttem valaki.

Bácsi maga azt se tudja mi az a TD ;-)
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #2432 Írta: clxing
Megválaszolva: clxing
Üdv!

Lenne egy eléggé kezdő kérdésem az okosabbakhoz. Nem vagyok egy stat/frag-huszár előre leszögezem, normális mentalitással játszok. Szóval megvan már a Ferdi-elefántom, aminek a Jagdpanther-ről hozott top lövege van fent. Ennek már megvan az a hátránya, hogy a lövések egyenként 1000+ kreditbe kerülnek. Tehát nem szabad vele akárhova lőni. Kérdésem pedig az lenne, hogy múltkor az egyik csata alatt merült fel bennem, hogy láttam egy medium tankot, aki olyan pozícióban volt, hogy teljes egyszerűséggel ki tudtam volna lőni. Csupán 3 HP-ja volt, tehát gyakorlatilag biztos lett volna a kivégzés, de elgondolkoztam, hogy ha kilövöm, okozok neki gyakorlatilag 3 egységnyi sebzést plusz ebbe bele is hal, vajon megtérül-e nekem az az egy lövésem. Tehát krediteket nézve ez az egy lövés minuszos lett volna nekem?
Annyit méláztam ezen, hogy közbe más ki is lőtte...De a kérdés megmaradt bennem...
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 14 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.