Az volna a csoda, ha nem esne vissza valamennyit is. A kérdés, mennyi az átlag FPS és mennyi az abszolút minimum? Ha 25 felett marad, akkor a játék normálisan játszható, ha meg azt is hozzáveszed mennyiért szerezted... 
Marad 25 felett...egész frankón elfut,majd dobok fel képeket a beállításokról!
(pitt600 irta hogy igénybe vette a segítségedet,lehet majd táp,vagy hűtő témában megkereslek én is,mindent kiakarok hozni a masinából amit lehet
)
Nyugodtan keress, ha szükséged van valamire, de itt. Ez a fórum erre van. Félreértések elkerülése végett, Pitt600 keveselte az FPS-t, és feldobott egy összeget, hogy ezért kéne új lap és proci a gépébe. Az összeg kevés volt ahhoz, hogy jelentősen gyorsabb processzort és hozzá alaplapot tudjunk venni belőle. Ráadásul a gépét átnézve, kiderült, hogy kellene oda még táp és egyéb kiegészítő, nem elég lap és proci. Az is kiderült, hogy a jelenlegi procijában van még tartalék, mert alapjáraton ketyegett a szorzózár nélküli Black Edition. Ezért volt a javaslatom egy új normális táp és hozzá egy értelmes hűtő. Ezeket a következő pc konfigjához fel lehet és kell is használni. Hogy miért most lett megvéve? Mert a segítségükkel a PHENOM II X2 rögtön 3.8Ghz-en üzemelt. Tehát míg nincs elegendő zsetonja a következő gépre, már addig is kényelmesebben játszik, halkabb lett a gép mellékesen, és nem dobta ki a pénzét, csak egy részét előrehozta a vásárlásnak. Azért írom ezt, hogy ne legyen csalódás, a Te új masinádon +15 FPS-t nem fog hozni sem a táp csere sem a hűtő csere. Ráadásul garanciális, így ha nem érzed hangosnak (ez egyén függő kinek mi a hangos) és gond nélkül üzemmel, akkor maradjon is így az a gép amíg garanciális. Én ezt javaslom. (Illetve, egy SSD-n elgondolkozhatnál, az a gép általános sebességén nem kicsit tudd növelni. Inkább ez legyen az első bővítésed majd.) A beállításokról a kép, pedig nagyon jó lenne, így aki hasonló összeállítást tervezz vagy tudd venni, láthatja mit várhat el tőle. Ezt szerintem megköszöni itt mindenki neked.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...