Ne haragudjatok, ha részben tartalmazni fogja a leírtakat, de a rövidebb hszeket kihagytam
Szóval ban:
Részemről a bant úgy kellene csinálniuk, hogy abszolút random. Így nem lenne az, hogy a játékosok tudják, hogy "Aha! Jön a CW, akkor most mod nélkül játszok és majd visszateszem". Ezzel sajnos az lenne a baj, hogy a mostani "keresem a tankom elejét" játékosok annyit sem tudnának tenni a csatákban, mint eddig.
Viszont, mivel a wg csak a wot mappán belüli fájlokat tudja úgymond átellenőrizni, ha valaki egy *.exe modot futtat, arra nincs behatása a WG-nek. Ezt azzal lehetne kiküszöbölni, hogy naponta új micropatch és a pályákra új/megkevert kódsorokat kellene tenni. Ez érthetően nem gazdaságos a WG-nek.
A kibannolt játékosokról pedig:
Annyira, de annyira poén ez a "én nem használtam semmit és nem is fizettem, biztos ezért bannoltak" szöveg, hogy már szinte unalmas. Egyszerűen nem hiszem el, hogy hasraütésre megismertem a játékban 200 embert és őket még soha nem bannolták, pedig itt-ott játszunk már 6-7-8 éve. És hozzáteszem nem a "keresem a tankom elejét" játékosokról van szó. A saját példámmal élve, kb 14 cw kampányon vettem részt. Megvan az összes jutalomtank a játékban (early a kivétel, de már az is a nyakamon) és mindezt úgy, hogy 2019 decemberében volt először, hogy vettem egy 11 packos ládát. Ennek ellenére még csapatsebzésért is max 17x kaptam 1 óra pihit a 7 év alatt...
Szóval aki azt mondja, hogy "én nem használtam pedig semmit", az olyan, mintha én azt mondanám, hogy enyém az egész Wargaming, csak együttérzésből szopatom magamat esténként a sok "keresem a tankom elejét" játékossal
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...