Lehet benne pontatlanság, de azért megnézném azt a klánt, ahol több játékos is rajtavan.
Attól, hogy 1-2 játékos egy klánban büntetve lett, általánosan nézve rossz az adott klánnak, de ez az ő belső ügyük; a külső szemlélődők pedig maguk ítéljék meg a helyzetet, és ha lehet ne vonjanak le egyből eseteiben téves következtetéseket.
Ahol a magyar klánok közül több játékos is rajtavan a listán, ott pont a parancsnok és/vagy a parancsok-helyettes is érintett - mint azt korábban már kifejtettem. Nem tudom, hogy milyen téves következtetésekről lehet itt szó szerinted.
Ezeknél, ha szigorúan belső ügyként kezeljük, a klán részéről megtisztulás nem várható és csak az lesz, hogy a pk flangál az újoncai előtt, hogy ő micsoda fasza játékos -- még rosszabb esetben még rá is szoktatja őket a tiltott modok használatára. Úgyhogy fenntartom, hogy ezen klánok jobbérzésű játékosai jobb, ha menekülnek onnan - és fontos, hogy láthassák, honnan kell menekülni.
Ahol 1 vándormadár pár napra "boldogította" az adott klánt, ott a klán részéről nincs sok tennivaló. Ha csak az nem, hogy ne állandósítsák a vendégszereplőt, de gondolom ennyi eszük nekik is van - láttam klánt, ahol ez az elválás véletlenül vagy tudatosan már megtörtént. Részemről le a kalappal az ilyen korrekt klán előtt.
A nagy kérdés ott merül fel, ahol az adott klán 1 db érintett játékosa már hosszabb ideje klántag. Na, itt kellene tudni a megítéléshez, hogy mikortól és milyen célzatú modot használt --- és ezt tényleg csak a klán tudja kideríteni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...