Ez világos,mivel a szerzett XP alapján a legjob 10-ben kell lenni ahhoz,hogy megkapjuk a bónuszt.És ez tegnap minden esetben a duplája volt.Ma viszont egyszer sem,és ez már a hetedik.
Ez világos,mivel a szerzett XP alapján a legjob 10-ben kell lenni ahhoz,hogy megkapjuk a bónuszt.És ez tegnap minden esetben a duplája volt.Ma viszont egyszer sem,és ez már a hetedik.
Tegnap még 2x harci xp-t adtak.Ma viszont már 2x legénységi xp van.A kettő nem ugyanaz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: slitya77
Csak, ha jól tudom, tegnap még nem a harckocsizók Xp együtthatója volt! Az mától indult!
Tegnap még a 2x-es harci xp volt minden csatában! Más a kettő!
Könyörgöm,ez nem a hagyományos szorzó,hanem a "Vissza a rendes kerékvágásba"-Küldetés.És tegnap minden olyan csatában,ahol teljesítettem a feltételt,megkaptam a kétszeres XP-szorzót...És ez a küldetés január 18.-ig él.
Nem tudom, hol lehet érdekes bugokról írni, remélem itt is jó lesz. Ma tapasztaltam Fisherman's bay-en, hogy a hangár tűzijátéka átjött a csatába is. Készítettem két shot-ot hozzá.
Nem tudom, hol lehet érdekes bugokról írni, remélem itt is jó lesz. Ma tapasztaltam Fisherman's bay-en, hogy a hangár tűzijátéka átjött a csatába is. Készítettem két shot-ot hozzá.
azon a pályán 10/8-szor kifagyok C1-3/D1-3 területen, modok nélkül...
Mostanában elég sok tűzijáték van mindenhol, majd gondolom egy micropatchel eltávolítják ezt az igen fontos fejlesztést.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerGrey
Probálom megérteni a játékot de egyszerüen nem megy mikor 9es tank 4 skiles 121%legénységnél 5 tank szenböl szarálövi a tankot és ezt szó szerint értendö te meg egyszeruen nem tudod eltalálni 10 méteröl 5 álló tankot mert lepatan sérülés nélkul átmegyrajta, él találod a tornyát és csak a lánctalp sérül ha ezek a dolgok nem furák akkor mi?
Probálom megérteni a játékot de egyszerüen nem megy mikor 9es tank 4 skiles 121%legénységnél 5 tank szenböl szarálövi a tankot és ezt szó szerint értendö te meg egyszeruen nem tudod eltalálni 10 méteröl 5 álló tankot mert lepatan sérülés nélkul átmegyrajta, él találod a tornyát és csak a lánctalp sérül ha ezek a dolgok nem furák akkor mi?
Ne megérteni akard, hanem játszani. Megérteni ezt sose fogod, mivel ez már a fantasztikum világában játszódik. Itt kérem bármikor, bármi előfordulhat mint a mesében. Attól függően hogy a mesemondók (játék készítők ) éppen milyen bődületes marhaságot találnak ki és tesznek bele sutyiban.
Idővel hozzászoksz majd, ha nem is teljesen, mert teljesen nem lehet, ahhoz fanatikusnak kell lenni.
https://tanks.gg/tank/chi-se