Azt hallottam klántársaktól, aki megvette Scorpion G-t, hogy nagyon ammorack és legénységérzékeny. Nem ritka hogy egyszerre a töltő és egy modul is elszáll. Alig gyorsabb a borsingnál. Sok a miss is. Azt hiszem jól tettem, hogy kivártam és nem vettem meg. Nem értem mi a vonzó ebben a TD-ben a csodás egyedi festésén kívül ? Ugyanaz, mint a borsig, picit gyorsabb csak, ráadásul a pénzt sem keresi olyan jól. Miben ad többet egy borsing menetnél? 
Terjed egy szóbeszéd. Linkin uninstallálta a gametröl. Sok UV-csekket kellett befizetnie mostanában, ösztöndíjat sem kapott annyit amennyit gondolt és nem tette be a szokásos casht a játékba, erre az normál (nem kiemelt prémiumos) MM-eket és RNG-et adott. Ez felcseszte Linkint, mert sosem játszott még így és rage uninstall lett. Ebből mi igaz?
igen, szetesik a celkereszt ha mozogsz, es ha nncs teljesen beszukulve akkor hord. DE
melyik t8as tankkal csinalsz ilyen lazan 2-3k atlagsebzest?

en aki kicsit jobb az atlagos jatekosnal, hozom a 2.4k atlagsebzest, ami a hp 2x-ese:D ugy h. folyamatosan csokit hasznalok , 50-70k / kor. de ha megyek egy jobb kort az ugye 3-4k dmg korul kezdodik ami azert nem ritka ennel a tanknal akkor 100k. Egyaltalan nem ammo rack erzeken, 130 csata alatt 1x se voltam ammorackes, 1x se lottek el fullhprol ammorackkel. Moduljaira teljesen atlagosan erzekeny. neha kilvoik ezt azt, de semmi tobb. amugy lassabban tolt asszem mint az rhm, de pontosabb az agyu messzire. 60km/h nyilt palyakon meg lehet virgonckodni, odamesz losz2-3at elmesz masik iranyba.
penzkereseshez: miota hazaertem nullaztam a szamlalot:
szerintem hoz ez penzt rendesen:D
mellesleg a 2.3k atlaggal meg szarul is jatszottam.
Pzoli: rudyba a radios helyen van egy kutya. Maga a legenyseg pedig teljesen kompatibilis a 10es medekkel. nekem uult benne mind3 10es med legenysege. Haa jol emlekszem ha spotolnak ugat a kutya:D meg a garazsba ha rakattintasz akkor is. ez tuti:D
Jo tank a rudy, es szep a HE sebzese, amit strongholdba a type64ek imadnak:D
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."