Jelenleg 104 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 7 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 12 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 14 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 15 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 1 hónapja #206249 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

Te megbíznál bennük?

Én 4 év alatt kb. 10-12 banki vásárlást végeztem náluk bankkártyával soha semmilyen probléma nem volt.
Nagyobb kárt okozna nekik egy csalás, ha híre menne, mint amit elcsalhatnának. Gondosan ügyelnek a tisztaságra különben oda a vásárlók.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 hónapja #206251 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano
Na jó, megpróbáltam. Azzal se lehet fizetni.

9 éve 1 hónapja #206253 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Te megbíznál bennük?

Én 4 év alatt kb. 10-12 banki vásárlást végeztem náluk bankkártyával soha semmilyen probléma nem volt.
Nagyobb kárt okozna nekik egy csalás, ha híre menne, mint amit elcsalhatnának. Gondosan ügyelnek a tisztaságra különben oda a vásárlók.

Én jóval többet, és soha semmi gond nem volt. Mindig megérkezett amit rendeltem (ráadásul nagyon gyorsan).
Mindenkinek ajánlom a kártyát, szerintem jobb mint a PayPal meg a többi.

9 éve 1 hónapja #206254 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Mi az, hogy nem lehet fizetni? Nem lehet, hogy a bankod, vagy a számlád nem enged ilyen netes levonást?

9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #206255 Írta: jamon_serrano

Mi az, hogy nem lehet fizetni? Nem lehet, hogy a bankod, vagy a számlád nem enged ilyen netes levonást?

Nem, valami más volt a gond. 3. próbálkozásra sikerült.

Szerk.: Viszont meg is lett vele az első nagy kaliber 5 kill-lel fűszerezve.

9 éve 1 hónapja #206273 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
Amúgy fele anyni csatám van a T34-el, mint a T54 proto-val, és mégis ugyan úgy 80%-on áll a 3. skilljük a fiúknak mindkét vasban. Összelőtt XP miatt lehet ez?

9 éve 1 hónapja #206276 Írta: jamon_serrano

Amúgy fele anyni csatám van a T34-el, mint a T54 proto-val, és mégis ugyan úgy 80%-on áll a 3. skilljük a fiúknak mindkét vasban. Összelőtt XP miatt lehet ez?

Én arra tippelnék.

9 éve 4 hete #206313 Írta: Sasvári
Megválaszolva: Sasvári
Azt hallottam klántársaktól, aki megvette Scorpion G-t, hogy nagyon ammorack és legénységérzékeny. Nem ritka hogy egyszerre a töltő és egy modul is elszáll. Alig gyorsabb a borsingnál. Sok a miss is. Azt hiszem jól tettem, hogy kivártam és nem vettem meg. Nem értem mi a vonzó ebben a TD-ben a csodás egyedi festésén kívül ? Ugyanaz, mint a borsig, picit gyorsabb csak, ráadásul a pénzt sem keresi olyan jól. Miben ad többet egy borsing menetnél? :huh:

Terjed egy szóbeszéd. Linkin uninstallálta a gametröl. Sok UV-csekket kellett befizetnie mostanában, ösztöndíjat sem kapott annyit amennyit gondolt és nem tette be a szokásos casht a játékba, erre az normál (nem kiemelt prémiumos) MM-eket és RNG-et adott. Ez felcseszte Linkint, mert sosem játszott még így és rage uninstall lett. Ebből mi igaz?

9 éve 4 hete #206314 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
Miért nem linkint kérdezed? Ennek az oldalnak semmi köze linkinhez, és ahogy rövid regem alatt tapasztaltam, itt nem is nagyon kedvelik. 1-2 hónapja már én is hallottam linkin stream közbe, hogy haverja botinfózik ö meg csak röhögött rajta. Így itt nem menő figura.

9 éve 4 hete #206315 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

Azt hallottam klántársaktól, aki megvette Scorpion G-t, hogy nagyon ammorack és legénységérzékeny. Nem ritka hogy egyszerre a töltő és egy modul is elszáll. Alig gyorsabb a borsingnál. Sok a miss is. Azt hiszem jól tettem, hogy kivártam és nem vettem meg. Nem értem mi a vonzó ebben a TD-ben a csodás egyedi festésén kívül ? Ugyanaz, mint a borsig, picit gyorsabb csak, ráadásul a pénzt sem keresi olyan jól. Miben ad többet egy borsing menetnél? :huh:

Terjed egy szóbeszéd. Linkin uninstallálta a gametröl. Sok UV-csekket kellett befizetnie mostanában, ösztöndíjat sem kapott annyit amennyit gondolt és nem tette be a szokásos casht a játékba, erre az normál (nem kiemelt prémiumos) MM-eket és RNG-et adott. Ez felcseszte Linkint, mert sosem játszott még így és rage uninstall lett. Ebből mi igaz?

Téves, inkább JPII-re hasonlit sebességie több a JPII-nél viszont páncélzata roszabb és nem patintoss mint egy JPII , viszont van 1 nagy elönye a forgo tornya. JPII nél kicsivel lassabban tud löni, viszont a forgo tornya miatt ez szerintem kompenzálva van, mondjuk ventitt nem lehet rá tenni, de az biztos hogy 4-5 jol betalált lövéssel jobban keres mint egy borsig, de még 2 betalált lövéssel is.jobban keres, lehet hogy legéynség érzékeny és ammorack érzékeny viszont. nyitot tank igy spec ezt reálisnak is találom, az egyéni festés más , mert igy meg van sporolva az álca festés , nem kell venni semilyen évszakra , mert örök álca van rajta, már ezen is van sporolva. .
Én személy szerint nagyon utálom amikor elelnem van, pont a forgo tornya miatt mert jobbhelyre tud beálni mint egy JPII mert ugye a JPII csöve van rajta mint a Maus-on is csak kicsit lassaban lö-jpII-höz képest. Szerintem már emiatt meg éri, még 10-es tierben is tud alkotni, mivel mint irtam, a Maus-nak is ugyan ez az ágyuja van tehát amit a maus belö tier10ben azt ez is belövi. viszont a hp-ja kevés mondjuk pont egál a JPII-vel. inkább ez a baja tier10-ben de 9-ben 8ban simán meg álja a helyét haszni kell tudni és akkro jön a pénz.

9 éve 4 hete #206316 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

Miért? Mi lesz ha megadod az adatokat? Mesélj kérlek.

A legendák szerint, ha a WG megszerzi az adataidat, akkor azt szado-mazo party rendező cégeknek adja ki, akik 15 éven belül rád fognak uszítani egy nagy, benga négert. A következményeket ne részletezzük....:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII

9 éve 4 hete #206329 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
na melto csataval lett meg a 2. jelecske:D

Mellékletek:

9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #206334 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

igen, szetesik a celkereszt ha mozogsz, es ha nncs teljesen beszukulve akkor hord. DE

melyik t8as tankkal csinalsz ilyen lazan 2-3k atlagsebzest?:D en aki kicsit jobb az atlagos jatekosnal, hozom a 2.4k atlagsebzest, ami a hp 2x-ese:D ugy h. folyamatosan csokit hasznalok , 50-70k / kor. de ha megyek egy jobb kort az ugye 3-4k dmg korul kezdodik ami azert nem ritka ennel a tanknal akkor 100k. Egyaltalan nem ammo rack erzeken, 130 csata alatt 1x se voltam ammorackes, 1x se lottek el fullhprol ammorackkel. Moduljaira teljesen atlagosan erzekeny. neha kilvoik ezt azt, de semmi tobb. amugy lassabban tolt asszem mint az rhm, de pontosabb az agyu messzire. 60km/h nyilt palyakon meg lehet virgonckodni, odamesz losz2-3at elmesz masik iranyba.

penzkereseshez: miota hazaertem nullaztam a szamlalot:
szerintem hoz ez penzt rendesen:D
mellesleg a 2.3k atlaggal meg szarul is jatszottam.

Pzoli: rudyba a radios helyen van egy kutya. Maga a legenyseg pedig teljesen kompatibilis a 10es medekkel. nekem uult benne mind3 10es med legenysege. Haa jol emlekszem ha spotolnak ugat a kutya:D meg a garazsba ha rakattintasz akkor is. ez tuti:D
Jo tank a rudy, es szep a HE sebzese, amit strongholdba a type64ek imadnak:D
Mellékletek:

9 éve 4 hete #206335 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Olvastam valahol a Rudy-ról, hogy a négy legénységi tag közül a töltő az egy kutya, amit nem lehet eltávolítani, tehát így elég nehéz képezni benne más tank legénységét, mert más töltőt nem tudsz belerakni. Ez tényleg így van vagy csak valami tréfa?

A kutya a rádiós, így tökéletesen illik a legénysége a 10-es ruszki medekbe.

9 éve 3 hete #206791 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Állítólag a Krupp-the Steyr Waffenträger az év végén érkezik majd ;)

Egy kis infó :

tank-compare.co...82I103

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 21 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.