De ha élvezed a játékot, nem feltélenül számolgatod a kreditet. És hát T34-el élvezni a játékot.... fura perverzióta utal..
Én szeretek vele játszani. Meg ha egyszer megtalálod a hulldown helyed akkor béke poraikra... Meg az enyémre is, ha az arty talál meg. De mostanában olyan tuningok ezek a camper genyák, hogy lighttal cikázva döngetek felé, azt rámfordul és buuumm garázs. Szóval én emiatt nem bánkódom... Még.
T34 megvan illetve van egy E-25 .... Gondolkodom egy esetleg két másik prémiumon, hogy tudjak legénységet húzni, illetve kreditet szerezni, mert abból ugye sosem elég.
Tudom a franciák jól hoznak kreditet, viszont papir, szóval, ha betalálnak, akkor azonnal vége. általában random csatákban megyek...
T54 csak X sek közzé tesz be, de én vagyok egyedül mindenki X es... Vagy jobb esetben van még egy VIII as velem.. A T26E4 csak VIII sokhoz tesz, és valahogy ugyanolyan pattanós, mint a T54..
T54 csak X sek közzé tesz be, de én vagyok egyedül mindenki X es... Vagy jobb esetben van még egy VIII as velem.. A T26E4 csak VIII sokhoz tesz, és valahogy ugyanolyan pattanós, mint a T54..
T26E4 SuperPershing kontra T-54 first prototype
T34 kontra Löwe
melyik a jobb???
Mai fejjel már elgondolkodnék a T26E-t melett, Sőtt, talán meg is venném a T54 helyett... szemből a T26 immortal. Ugyanakkor a szovjet T10es medek meg mégiscsak a szovjet opé medek... Szóval csajok/legények húzására nagyon megéri. Meg kreditfarmra is.
"Nagyvasra" meg T34. Nagyobb a penje, az alfája. A Löwe meg kicsit gyorsabban céloz, meg egy kicsit pontosabb. Ugyanakkor a tornyuk már ég és föld a T34 javára. A kreditet meg ugye sebzésre adják...
De itt a tesztszeró, valamelyiket a négy közül megtudod venni, kitudod próbálni.
T34 kontra Löwe
melyik a jobb???
Mai fejjel már elgondolkodnék a T26E-t melett, Sőtt, talán meg is venném a T54 helyett... szemből a T26 immortal. Ugyanakkor a szovjet T10es medek meg mégiscsak a szovjet opé medek... Szóval csajok/legények húzására nagyon megéri. Meg kreditfarmra is.
"Nagyvasra" meg T34. Nagyobb a penje, az alfája. A Löwe meg kicsit gyorsabban céloz, meg egy kicsit pontosabb. Ugyanakkor a tornyuk már ég és föld a T34 javára. A kreditet meg ugye sebzésre adják...
De itt a tesztszeró, valamelyiket a négy közül megtudod venni, kitudod próbálni.
Mai fejjel T26E4 helyett KV-5 öt vennék.
Gyorsabb, jobb a dpm-je, és ugyanolyan páncélozott.
Üdv. Jgtig 8.8at iszonyatosan megbántam hogy megvettem még tavaly karácsonykor leárazáskor. nincs olyan funkció hogy eladom és azért az aranyért veszek egy mozgékonyabb 8-ast ?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: d2f463311e248255e6682aab05d0b976
Üdv. Jgtig 8.8at iszonyatosan megbántam hogy megvettem még tavaly karácsonykor leárazáskor. nincs olyan funkció hogy eladom és azért az aranyért veszek egy mozgékonyabb 8-ast ?
T34 kontra Löwe
melyik a jobb???
Mai fejjel T26E4 helyett KV-5 öt vennék.
Gyorsabb, jobb a dpm-je, és ugyanolyan páncélozott.
Ne haragudj, de elég nagy butaságot írtál. A KV-5 páncélja lényegesen rosszabb mint a SP páncélja. Akkora gyenge pont van a KV-5 elején, és olyan rosszul páncélozott R2D2, hogy azt egy 6-os tank is belövi szemből. Az SP-t meg nem nagyon lövöd be 6-os tankkal szemből.
Lehet hülyeséget írtam, de nekem mindkettő van, és kb. ugyanolyan effektív páncélzatban. Kv5 is simán megpattintja a 2000-et csak nem az ST1 elé kell beállni.
Az a gond, hogy te egy tapasztalt, jó játékos vagy, és elfelejted, hogy a wot játékosok fele nem az, magyarul olyan a KV5 el játszani, mintha nem is lenne rajta r2d2.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."