A fiúknak gondoltam valami olyat, amivel nem kín a játék. A 6-os gépet meg akarom tartani, mert nagyon tetszik, abban maradnának a mostaniak és mondogathatnák, hogy ányeg bonyíj.

Viszont mennék tovább értelemszerűen és oda is kellene hozzáértő személyzet, mert a takarítónénivel nem úgy muzsikálna a gép.[/quote]
Először is sorry ha rosszul idéztem telórol vagyok...
Van aki leszólja a Skoda T 40-t pedig van fantázia a tankban szerintem egyáltalán nem kínlódós tank nem vagyok egy pro játékos de 8 csata alatt sikerült mesterelni egyebek...
Mondjuk már írtam de akkor újra

Olyan 5.6 a töltés idő ha 100%-os a legénység és töltésgyorsítóval bia még nincs meg előső skillre a 6.érzéket és állcát raktam.
Ez tovább csökkenthető prém fogyó eszközzel (én nem használom) és majd ugye a BIA
Átütést most kapja a buff-ot 145 penre az ap, mondjuk én a 132 pen miatt sem sírtam de így külön öröm

A gold sajnos HEAT ami kb csigalassusággal szál ez tud érdekes dolgokat csinálni ha megveszed élmény lesz mikor ellövöd magad azt hiszed nem találtad el aztán egyszer csak betalál a lövedéked

Szerintem a camoja is elég jónak mondható
Pontossága érdekes ugye ott az rng is amikor az istenért nem tudsz eltalálni semmit, jelenleg azt mondom rá hogy ha távolról szedegetsz akkor várd ki a szűkülést vele mert képes félre hordani, ezen majd javítani skillekkel
Ami viszont szép az a sebzése ami egy tier 6os tanktól nagyon jó
Én legénység húzás miatt vettem farmolni nekem is ott vannak a nyolcasok és nem bántam meg.
El is kezdtem a vonalat mert a Skoda lesz a top of tree májusban, szerencsére csak tier 5ig tudtam free tp-zni így játszanom kellett a Skoda T 24-el hát valami kegyetlen jó tank nagyon megérte nem átugrani rajta
De am úgy is hamarosan lesz megint teszt szerver ki tudod előtte próbálni hogy fekszik e.
Battlefield 2D style