Valaki segítene!! A Type-62-höz milyen felszereléseket ajánlotok?
En is most vettem meg, a kerdes mire akarod hasznalni:
1. Felderiesre/penzszerzesre: Remek alcaja van, amit meg tudsz fokozni a szokasos negyes kombojaval: Venti, Tavcso, Periszkop, Alcahalo.
2. Sebzesre/wn8 huzasra: Venti, Vert.Stab, Toltesgyorsito. Igy jo legenyseggel 4mp tudsz loni. 5 loves mar 1900 wn8, onnantol hatar a csillagos eg. Ebben az esetben kivsrasra kell jatszani es csak biztos helyzetben kerulni. Amikor mar nincs felderitetlen TD vagy barmi. Sajna eleg sokszor egyloveseznek, ha nem figyelsz.
Mégegyszer köszönöm a választ!!
Te felderítésre vagy a sebzésre voksoltál???
Olvastam valamelyik fórumban, hogy egy alkalommal visszaigényelhetsz egy már eladott prémium tankot. Valaki szépen le is írta, hogy mit kell írni a supportnak. Tudja esetleg valaki, hogy hol találom ezt meg?
Illetve melyik tankot lenne érdemesebb visszakérni? T7 Car vagy Pz. II D?
Az egyszerű lélek számára ha a WG azt mondja nincs személyre szabottam manipulált RNG akkor a WG hazudik..
De ha azt mondja nem ad vissza prémtankot...akkor igazat mond.
Azok figyelmébe akik szerint a t-54 proto rossz tank:
Tier 8-ban e5 szinten op, meccsenként 1,5-2k potenciális sebzést lehet lepattintani, különben meg apcr is life
És milyen az MM-je? Kb milyen arányban megy 8-9-10be? Kredit szorzó? Reálisan, figyelembe véve az átütés miatti gold használatot?
Az hogy valakinek van rajta 3 csillag nem azt jelenti, hogy az átlag usernek könnyen és hasznosan használható, csak azt, hogy te jó vagy vele
Amúgy én azért nem vettem meg mert iszonyat lassú. Nálam a med ismerve a legalább közepes mozgékonyság. De az olyan medek, amik nem gyorsabbak, mint egy heavy, az értelmetlen.