Amúgy elképesztő, hogy az NA szerveren tudják adni a premium tankokat 100%-os legénységgel, az EU-n erre teljesen képtelenek... Ha megveszed a tankod 8-12 ezer HUF-ért még költs a legénységre is egy ezrest, hogy egyáltalán értelmesen el tudj indulni a frissen vásárolt tankoddal... Az NA hozzáállása sokkal korrektebb ezen téren, még ha ezt csak "special", event jelleggel is teszi.
??????????
Ha prém tankot veszel, azt lehetőleg hozzaigazitod a már meglevő tankjaidhoz, s azoknak a legénységét használod a prémben, nem ujat inditasz.
Eddig nincs egy orosz heavy tankod sem????/ kv1 is is3 is4 kv4 is6 is7 is8???
Ebben igazad van, és nem is a rengeteget kérdőjel miatt. Ha vki prémium tankot vesz, ésszerűbb ha a már meglévő nemzet adott ágához igazítja.
Azonban mi van ha vki úgy akar elkezdeni egy ágat, hogy előtte prémium tankkal képez bele legénységet?
Na ilyenkor jól jön az a 100% crew például.
Az orosz heavy tank példád nem tudom hogy jön ide. Attól tartok sehogy.
Sziasztok! Szerintetek T-54 mod. 1 vagy AMX CDC? A mostani teszt szerveren megvettem mindkettőt és gurultam velük pár kört, de nem igazán tudom eldönteni melyik lenne jobb választás a normál szerverre. mod 1-nek jó a páncélja, az ágyúja hasonló a T-54 éhez, csak kevesebb pennel, (a T-54 3 skilles legényeivel próbáltam ki) a CDC elég pontosnak tűnt, csak rohadtul papír és sajnos nem volt bele legénységem így 6. érzék nélkül kellene boldogulni vele. A bevétele elvileg a CDC-nek jobb, ami azért elég komoly szempont lenne, mivel elsődlegesen kredit farmolásra vennék tankot, viszont azért az is számít, hogy mennyire van fun faktora a gépnek.
Az egyik replayben amit néztem a mod. 1-nek pl.: 5500 dmg-re csak 28,000 kredit jött be tisztán, ami elég sovány.
Várom a tapasztalatokat a tankokról, remélem könnyebb lesz a választás.
Esetleg egy átlag bevételt is írhatnátok.
Az elején még nagyon gondolkodtam az FCM-en is amúgy, de miután mentem vele eléggé nagyot csalódtam benne, mert a camoja az valami kegyetlen.... A pálya másik végéből is spotot kaptam. Olyan helyeken voltam spoton pozíciófelvétel közben, ahol az életben még heavykkel sem spotoltak a csata elején, de az FCM-et sikerült... Lehet, hogy csak a teszt szerver miatt volt, de nagyon elment tőle a kedvem.
A T-54 first prototype nekem eddig így dolgozott:
Tudom kérdezték, de nem láttam, hogy arra reagált volna bárki. Ezért én is megkérdezem.
EZT melyik honlapon nézed? Hol találtad ezeket a statokat?
Jah... csak ne felejtsd el, hogy az ágyúja rosszabb a klónjánál, pontatlanabb és lasabban szűkül. Az hogy ma még nem vetted észre lehet az RNG miatt van. Holnapra lehet szidni fogod. Az meg hogy magadra maradtál a tank lassúsága miatt van, mert bizony ez lasabb is.
Az hogy tankászt mentél, pedig azért van, mert még kevesen játszanak vele, kicsi a minta.
Te tényleg csak trollkodni jársz ide? Kiemelted a negatívumokat, de elfelejted, hogy jobb a páncélja, az AP-nak nagyobb az átütése és majd' kétszer akkora a sebzése. És beleteheted a sok skilles legénységedet, ami sokat számít..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bogancs79