Jelenleg 245 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 7 órával ezelőtt
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 19 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 19 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 2 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #162711 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Barki barmit mond,3000-4000 lejatszott csata utan batran kijelenthetem h az FCM a legjobb prem tank a jatekban

Egyetértek, de Te mit csinálsz akkor, amikor a csata közben 10-ből 10-szer föld/lánc/fölé?

Én tovább próbálkozom vagy megpróbálok közelebb menni :D
De értem mire akarsz kilyukadni, kicsit franciás az ágyú.
Ilyen a WG, mindig maszírozza egy kicsit a tankokat, hogy másik legyen OP, különben azok nem fogynának.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 9 hónapja #162725 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Ez megint szubjektív dolog. Kinek mi tetszik. Milyen szempontból? Játék élmény? Pénz? Carry? Wn8?
Nekem pl. az IS6 és a T34 is jobban tetszik, de tökéletesen elfogadom, hogy másnak nem. FCM is megvolt de eladtam, mert nem élveztem vele a játékot.

Lefordítom kajzoo-t bár közel sem játszom olyan szinten a játékot mint Ő.
Az FCM-hez tartozó játékstílus áll a legközelebb ahhoz, amit egy unicum szintű vagy ESL játékos játszik (nézve meccseket vagy stream-et) Itt rá vagy kényszerítve, hogy hp-t spórolj az elején és folyamatosan pozíciót válts, ha a csata megkívánja - illetve úgy próbálj játszani, hogy nem lőnek meg.
Ha megfigyeled 8-as ESL tankokkal vagy 10-es tankokkal is így játszanak a jobbak még a troll páncélzatú tankokkal is. A többi hasonló árú/kredithozamú 8-as prémiummal erre kevésbé vagy rákényszerítve.

Nem értelek miért láttad szükségét, hogy ezt leírd, hiszen amit mondtam ettől tökéletesen igaz.
Az, hogy a medes játékstílus kell az FCM-hez, ami az unikum játékosoknál mindig megvan, hiszen a meddel lehet a legkönnyebben statot húzni, legalábbis nekem is azzal megy a 2500-3000 átlag wn8 az utóbbi hónapokban, attól még nem mindenki élvezi azt a játék stílust vagy nem tudja jól alkalmazni. Arra akartam rávilágítani, hogy ez szubjektív dolog. Kinek mi tetszik. Egy közepes játékosnak lehet, hogy sokkal jobban fekszik egy IS6, tierlimites, amit az ellen arcába lehet tolni. Ennyi volt csak a mondanivalóm.

"Itt rá vagy kényszerítve, hogy hp-t spórolj az elején és folyamatosan pozíciót válts"
Amúgy még egy gondolatot fűznék hozzá, ehhez kellenek a többiek is. Sűrűn látni publikon, hogy a lila játékos semmi mást nem csinál, csak mindig hátrább megy, hogy más vegye fel a lövést, ő meg hátúról néha kinézve lő egyet. Általában még akkor is, ha pl ő full HPn van a csapattárs meg mindjárt meghal, nem áldoz HP-t érte, hiszen a stat a fontos.
Egyik barátommal ha szakaszozunk és épp mérlegeljük merre menjünk, ő mindig azt mondja, menjünk a "Zöldekkel", mert a tomato nem tudja mit csinál, a Lila meg otthagy a szarban, csak hogy több sebzést adjon le.

Ez nem kajzoo ellen szól, fogalmam sincs, hogyan játszik pusztán az eddigi tapasztalataim alapján 95%, így történik.

9 éve 9 hónapja #162731 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Barki barmit mond,3000-4000 lejatszott csata utan batran kijelenthetem h az FCM a legjobb prem tank a jatekban

Ha a legjobb lenne,akkor credit farmolás céljából mindenki ezzel rohangálna. :P
De ez egy bátor kijelentés.
Egyébként a T34-en valahogy nem érzem,-buff óta-h többet vagy kevesebbet bírna.
Ugyanúgy sidescrapelek vele,tornyozok,és ha kell,akkor beütnek. :P
Talán max annyit,hogy szemből a tier 7-ek,néha nem ütnek be.(frontlemez)
De ez inkább az RNG-nek köszönhető. :P

9 éve 9 hónapja #162736 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Ha a legjobb lenne,akkor credit farmolás céljából mindenki ezzel rohangálna. :P
De ez egy bátor kijelentés.

Szerintem játékosok tudása alapján könnyen belőhető, hogy melyik tankcsoportot részesíti előnyben. Magas szinten csak az FCM megy, már csak azért is, mert kisebbek az elvárásai és mégis jól lehet vele keresni. Mindamellett, hogy mozgékony, tierlimites, és jó átütése van.
Egy rosszabb játékos jobban fogja szeretni a jt8.8-at, T34-et, löwe-t, mivel abban tovább tud életben maradni és nem csak 2-3-at, de már talán 4-5-öt is tud lőni meccsenként.
A játékosok képességein múlik az egész. Most egy 600wn8-as srácnak 20000 meccs után nem fogod tudni bebizonyítani, hogy az FCM a legjobb, mert képtelen arra, hogy azt úgy használja ahogy kell. Ő megszokta, hogy beáll a bokorba a TD-vel ezért a jt8.8-ra esküszik majd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Ergil

9 éve 9 hónapja #162742 Írta: Medden_EU

Én nem ismertem előtte, most vettem meg, de meglepődtem, hogy tornyozva mennyire OP. 95% 8-9 tiert kap, szinte tierlimites, ahol szinte mindent célzás nélkül is beüt ezzel a pennel. A tornyot nehezen lövik be ha mozgatod.
És persze azt meg sem említem, hogy golddal majdnem 300 a penje!!! egy 8-as heavy tanknak.

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #162743 Írta: Medden_EU

A játékosok képességein múlik az egész.

Meg szoktam nézni az unikumok adatlapját meccs után, azért vannak bőven akik pl Type-al vagy T34-el prémeznek és nem FCM-mel.

Aki unikum, az amúgy is minden tankkal kiemelkedő tud lenni.

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #162746 Írta: Ergil

Ez megint szubjektív dolog. Kinek mi tetszik. Milyen szempontból? Játék élmény? Pénz? Carry? Wn8?
Nekem pl. az IS6 és a T34 is jobban tetszik, de tökéletesen elfogadom, hogy másnak nem. FCM is megvolt de eladtam, mert nem élveztem vele a játékot.

Lefordítom kajzoo-t bár közel sem játszom olyan szinten a játékot mint Ő.
Az FCM-hez tartozó játékstílus áll a legközelebb ahhoz, amit egy unicum szintű vagy ESL játékos játszik (nézve meccseket vagy stream-et) Itt rá vagy kényszerítve, hogy hp-t spórolj az elején és folyamatosan pozíciót válts, ha a csata megkívánja - illetve úgy próbálj játszani, hogy nem lőnek meg.
Ha megfigyeled 8-as ESL tankokkal vagy 10-es tankokkal is így játszanak a jobbak még a troll páncélzatú tankokkal is. A többi hasonló árú/kredithozamú 8-as prémiummal erre kevésbé vagy rákényszerítve.

Nem értelek miért láttad szükségét, hogy ezt leírd, hiszen amit mondtam ettől tökéletesen igaz.

Pontosan azért fejtettem ki, mert ezt írtad röviden:
Milyen szempontból? Játék élmény? Pénz? Carry? Wn8?

Az, hogy a medes játékstílus kell az FCM-hez, ami az unikum játékosoknál mindig megvan, hiszen a meddel lehet a legkönnyebben statot húzni, legalábbis nekem is azzal megy a 2500-3000 átlag wn8 az utóbbi hónapokban, attól még nem mindenki élvezi azt a játék stílust vagy nem tudja jól alkalmazni. Arra akartam rávilágítani, hogy ez szubjektív dolog. Kinek mi tetszik. Egy közepes játékosnak lehet, hogy sokkal jobban fekszik egy IS6, tierlimites, amit az ellen arcába lehet tolni. Ennyi volt csak a mondanivalóm.

Teljesen egyet értek abban, hogy kinek mi tetszik. Véleményem szerint a páncélozottabb tankok mint IS-6 jobban tűrik a hibákat, viszont egy lassabb T34/Löwe nem tud poziciót váltani, ha szorult helyzetbe kerül, vagyis a csata eleji választásod nagyban befolyásolja mi fog történni később. Ráadásul, ha sokszor futhatsz a sebzés (és bevétel után)

"Itt rá vagy kényszerítve, hogy hp-t spórolj az elején és folyamatosan pozíciót válts"
Amúgy még egy gondolatot fűznék hozzá, ehhez kellenek a többiek is. Sűrűn látni publikon, hogy a lila játékos semmi mást nem csinál, csak mindig hátrább megy, hogy más vegye fel a lövést, ő meg hátúról néha kinézve lő egyet. Általában még akkor is, ha pl ő full HPn van a csapattárs meg mindjárt meghal, nem áldoz HP-t érte, hiszen a stat a fontos.
Egyik barátommal ha szakaszozunk és épp mérlegeljük merre menjünk, ő mindig azt mondja, menjünk a "Zöldekkel", mert a tomato nem tudja mit csinál, a Lila meg otthagy a szarban, csak hogy több sebzést adjon le.

Ez nem kajzoo ellen szól, fogalmam sincs, hogyan játszik pusztán az eddigi tapasztalataim alapján 95%, így történik.

Nos nem vagyok lila, de ahogy látom sokszor nem azért maradnak hátul, hogy más vegye fel a lövést, hanem azért mert
- sok még a felderítetlen ellenséges tank. FCM/CDC sebessége arra vonza az embert, hogy előre rohanjon egy jó pozícióért, aztán befordulva a sarkon belenézzen pár lövésbe ami sokszor egyenes út a garázsba
- azért nem rohan előre, mert kihasználja a terepet. Páncél nélkül rejtve kell maradnia, vagy fedezékbe kell tudnia vonulnia.
Nem kétlem, hogy sok statpadder ott hagy a szarban, bár abba sokszor egy rossz döntésem miatt mászom

Egy szó mint száz Nekem az FCM csak egy éve van meg és használatával úgy érzem sokat fejlődtem játéktudásban és szerintem ha valaki fejlődni akar akkor az ilyen no armor tankokkal kell megtanulnia játszania (FCM, CDC, Cromwell B, lightok) ettől függetlenül a páncolos tankokkal talán egy fokkal könyebb játszani, ha ráérez az ember hogyan használja ki az előnyüket.

9 éve 9 hónapja #162754 Írta: MrWolfiee
Megválaszolva: MrWolfiee
Köszi a válaszokat a kérdéssel kapcsolatban srácok! :)

Kajzoo, neked az elején nem volt az álcájával? És szerinted skilles legénység nélkül és használható lenne? (jelenleg csak az ARL-ben van komolyabb legénység, de ott viszont egy fővel kevesebb van, mint amennyi az FCM-be kell és az ARL alatt sem éppen 5 skilles legények dolgoznak. :D

Amúgy végre sikerült nagyjából döntenem, először mindenképp az egyik franciát veszem, aztán ha marad elég keretem rá, akkor egy mod 1-et is beszerzek. Az úgy is jól jön az orosz medek legénységéhez. Már csak azon gondolkodom, hogy melyiket? :D

Az FCM-et mindenképp megpróbálom újra. Van pár ismerősömnek akik odaadnák pár körre. Talán csak a teszt szerver miatt indult rosszul a dolog.

9 éve 9 hónapja #162756 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Az FCM egy háztömb, nem kell az álcára építeni és akkor nincs vele gond.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MrWolfiee

9 éve 9 hónapja #162774 Írta: Ergil

És szerinted skilles legénység nélkül és használható lenne? (jelenleg csak az ARL-ben van komolyabb legénység, de ott viszont egy fővel kevesebb van, mint amennyi az FCM-be kell és az ARL alatt sem éppen 5 skilles legények dolgoznak. :D

Mindenképpen kell egy extra legénység az FCM-be, mert az AMX50-100 - 50B vonalon csak 4 fős legénységek vannak, az FCM-be pedig 5 kell, ráadásul az AMX töltő rádiósa itt rádiós lesz, vagyis az extra crew-nak ki kell tanítani a biztonságos elhelyezést.

9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #162782 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

A T-54 first prototype nekem eddig így dolgozott:

Figyelem: Spoiler!

ezeket a statokat melyik oldalon lehet elérni?? :)

9 éve 9 hónapja #162797 Írta: tankos5
Megválaszolva: tankos5
Amerikában elérhető lesz az új prémium IS3.. szerintetek milyen tank? Pl egy IS6-nál jobb lehet? Mondjuk jó drága,,,
$59.99
IS-3A

9 éve 9 hónapja #162798 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

9 éve 9 hónapja #162800 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911

Amerikában elérhető lesz az új prémium IS3.. szerintetek milyen tank? Pl egy IS6-nál jobb lehet? Mondjuk jó drága,,,
$59.99
IS-3A

Én nem látom az NA shop-ban... Hol találtad?

Amúgy elképesztő, hogy az NA szerveren tudják adni a premium tankokat 100%-os legénységgel, az EU-n erre teljesen képtelenek... Ha megveszed a tankod 8-12 ezer HUF-ért még költs a legénységre is egy ezrest, hogy egyáltalán értelmesen el tudj indulni a frissen vásárolt tankoddal... Az NA hozzáállása sokkal korrektebb ezen téren, még ha ezt csak "special", event jelleggel is teszi.

9 éve 9 hónapja #162803 Írta: tankos5
Megválaszolva: tankos5
Lesz ott minden..
worldoftanks.co...-2015/

amúgy remélem tényleg lesz valami küldi azért a német tankért amit mások írtak már itt
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 48 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 3 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 2 hete 1 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.