Ez megint szubjektív dolog. Kinek mi tetszik. Milyen szempontból? Játék élmény? Pénz? Carry? Wn8?
Nekem pl. az IS6 és a T34 is jobban tetszik, de tökéletesen elfogadom, hogy másnak nem. FCM is megvolt de eladtam, mert nem élveztem vele a játékot.
Lefordítom kajzoo-t bár közel sem játszom olyan szinten a játékot mint Ő.
Az FCM-hez tartozó játékstílus áll a legközelebb ahhoz, amit egy unicum szintű vagy ESL játékos játszik (nézve meccseket vagy stream-et) Itt rá vagy kényszerítve, hogy hp-t spórolj az elején és folyamatosan pozíciót válts, ha a csata megkívánja - illetve úgy próbálj játszani, hogy nem lőnek meg.
Ha megfigyeled 8-as ESL tankokkal vagy 10-es tankokkal is így játszanak a jobbak még a troll páncélzatú tankokkal is. A többi hasonló árú/kredithozamú 8-as prémiummal erre kevésbé vagy rákényszerítve.
Nem értelek miért láttad szükségét, hogy ezt leírd, hiszen amit mondtam ettől tökéletesen igaz.
Az, hogy a medes játékstílus kell az FCM-hez, ami az unikum játékosoknál mindig megvan, hiszen a meddel lehet a legkönnyebben statot húzni, legalábbis nekem is azzal megy a 2500-3000 átlag wn8 az utóbbi hónapokban, attól még nem mindenki élvezi azt a játék stílust vagy nem tudja jól alkalmazni. Arra akartam rávilágítani, hogy ez szubjektív dolog. Kinek mi tetszik. Egy közepes játékosnak lehet, hogy sokkal jobban fekszik egy IS6, tierlimites, amit az ellen arcába lehet tolni. Ennyi volt csak a mondanivalóm.
"Itt rá vagy kényszerítve, hogy hp-t spórolj az elején és folyamatosan pozíciót válts"
Amúgy még egy gondolatot fűznék hozzá, ehhez kellenek a többiek is. Sűrűn látni publikon, hogy a lila játékos semmi mást nem csinál, csak mindig hátrább megy, hogy más vegye fel a lövést, ő meg hátúról néha kinézve lő egyet. Általában még akkor is, ha pl ő full HPn van a csapattárs meg mindjárt meghal, nem áldoz HP-t érte, hiszen a stat a fontos.
Egyik barátommal ha szakaszozunk és épp mérlegeljük merre menjünk, ő mindig azt mondja, menjünk a "Zöldekkel", mert a tomato nem tudja mit csinál, a Lila meg otthagy a szarban, csak hogy több sebzést adjon le.
Ez nem kajzoo ellen szól, fogalmam sincs, hogyan játszik pusztán az eddigi tapasztalataim alapján 95%, így történik.